Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki
@lowndes
@martusianka78 Ďakujem dievčatá. Dnes plánujem skočiť do lekárne a kúpiť ešte iný druh testu a viac ks 😁 a budem testovať, no uvidíme...
@annaarkadjevna ak rano testnes tak pridaj foto 🙂
@lowndes Chystám sa 😁 bola som si kúpiť mamatest a lekárnička mi dala ešte jeden vraj mega citlivý, lindene či jak sa volá... tak uvidíme, čo ukážu 🤭🤔
@zara1357 kupila som novy test a chcela som vam baby ukazat ten rozdiel dvoch dni.
@annaarkadjevna ahoj podla mna si tehotna, asi sa vajicko uhniezdilo trosku neskor, preto mas slabsiu ciarku aj napriek 6dnovemu meskaniu. Ale to je uplne v poriadku, mozes sa podla mna pomalicky zacat tesit ☺️ Gratulujem
@annaarkadjevna ahoj..vidno aj tu..takze to je najdolezitejsie..kazdy test a znacka su ine..vobec sa nad tym nepozastavuj..
Ja som si nakupila iba pepino z tesco ( kedze su najlacnejsie 🙈😂 a testujem kazdy den....pretoze ja co som.sa uz nakupovala testov aj digitalnych a tie su teda neni lacne....oh...) ...a tak porovnavam pepino kazdy den..aby som mala teda stale rovnaku znacku...🤗 A iba teraz sami ako tak ukazuje naznak ,,niecoho" a som 1 den do MS...tak uvidime zajtra/pozajtra ci to zosilnie..abo je to plany poplach....priznaky: od vcera citim prsia, dnes uz aj mega bolia a obcas aj brusko..tak uvidime..zvykne ma cca tyzden pred uz bolievat a mam naliate prsia, teraz to je 1-2 dni pred MS..to je u mna cudne...obcas sa mi zatoci hlava, ale to nepripisujem moc k tomu...
Ty mas nejake priznaky???
@lowndes No, brucho ma pobolieva ako mierna kontrakcia, tak párkrát za deň. Keď som hladná, je mi na zvracanie a strašne mi všetko smrdí... toľko asi k príznakom. Ja som dnes otestovala, aby som mala potom rovnakú značku na porovnanie. Najbližšie otestujem až v stredu. Ale z tohoto som na prášky, mám pocit, že to nie je ani ani výsledok... 😔 😔
@annaarkadjevna inak mozno sa vyznas, ak by sa nam to potvrdilo ( co pevne dufam 🙏🥰) ako sa to rata,kedy by som akoze rodila? Otehotnieme v septembri +9mes. cize by sme rodili cca Jun? Alebo Jul?
@lowndes Ráta sa to od poslednej MS, ktorá bola moja v auguste, čiže máj... daj si údaje do tehotenskej kalkulačky a vypľuje ti to 🙂 https://www.babyweb.sk/tehotenska-kalkulacka
@wanttobemom gratulujem 👍
@annaarkadjevna slaby duch by tam bol ..
@zara1357 No veď to, že len slabý duch. A dnes je to 7 dní, čo mi mešká 😔
@annaarkadjevna prosim Ta a mas pravidelny cyyklus ? 🙂
@annaarkadjevna dakujem ti pekne..
@linsss Vždy som mávala pravidelný, ale minulý rok v júni mi naskočila MS po pôrode, asi 2-3 mesiace pekne 28 dní a potom sa to menilo. Raz 30, inokedy 32,29 minulý mesiac prišla po 28. Čiže asi nemám...
@linsss Inak sme spolu asi v skupine Septembrovky, tiež mám synčeka, narodil sa 8.9.2018 🙂
@linsss Joj, tak hádam to vyjde 🙂 A gratulujem 😍
A rodila si aj neskôr, keď si mala takto neskoro pozitívny?
@annaarkadjevna dakujem 🙂 ....tak to si uz nepamatam ako mi pocitali termin ale rodila som.dva dni pred terminom :D
@annaarkadjevna ahoj ;) ja som mala take testy,tie čínske, ako ty. Tam bola čiarka vždy výraznejšia o dosť. Na 16 Dpo som mala už nanich koľajnice, zatiaľ čo na och testoch som mala obyc. Slabé čiarky ale viditeľne. Odporúčam testovať jednou značkou. Tam pekne uvidis či silnie alebo nie. Ja som testovala dr. Max a behom 5 dni pekne silnela 🙂 držím palce 🙂
@bibg Ten test, čo som mala včera už nemám, tak som si kúpila nový a budem testovať už len ním. Tak uvidíme 🙂

@viikkki ja som mala po biochemickom taký menzes že len špinenie 2dni,ešte som verila že čo ak, lebo mala som v ten deň peknú čiarku (zosilnela čiarka)no a na 3.den sa to spustilo