Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martinamala37 ktorý test si robila ako prvý? ☺️
Ten spodný kde je slabsia
Baby idem k vám ešte raz po radu, robila som si dnes ešte ráno dodatočne digitálny test, vyšiel pozitívny 1-2 týždeň. Zajtra mam dostať ms a dnes poobede som začala slabucko špinit. Myslíte, že je to zlé znamenie? Stalo sa vám to?
@ancovicka21a to je krása 😍 teším sa spolu s tebou ❤️
Baby poraďte mi prosím 😔včera som mala pár kvapiek krvy na nohavičkách bez bolesti a potom taky krémový výtok, ovulaciu som už určite mala aj keď neviem presne kedy tento mesiac som to nesledovala BT som odmerala len párkrát a bola už aj vyššia, podľa bolesti typujem tu ovulku na 8,9DC... Lenže dnes ráno som mera bazalnu a je len 36,34 😞😞
@javorienka ďakujem si zlatá . Áno máš pravdu znovu to skúsime bola som aj u lekára som zdravá v poriadku . Povedal ak sa to nepodarí mám prísť a uspi má na 10 minút niečo mi vloží do maternice na uhniezdenie vajíčka tak neviem . Keď som zdravá tak načo čo povieš ?
@ariana195195 asi na podporu uchytenia, aby sa to podarilo skôr. Držím palce na ďalší cyklus🍀
@viikkki mne sa toto stalo len raz. Nechcem dávať plane nádeje alebo niečo ale cca týždeň po ovulácii som si sla zabehat a keď som sa vrátila mala som presne kremovy výtok s troskou krvi. Bez bolesti , len raz, hocorim si že čo to, ja nespinim nikdy ani len po gynekologickom zákroku s katetrom. O pár dni nato v noci bolesti take že som sa sla zjasit. Sla som na zachod s vložkou že mi začala ms.. nič .. potom týždeň sem tam kŕče že som vždy utekala sa skontrolovať či nezačala ms. Nič. Keď mi to meškalo niekoľko dni a mne sa konečne chcelo postavit do tej neznesiteľnej rady pred lekárňou (začiatok korony a všade panika cize sa mi vôbec nechcelo ísť stať hodiny kvôli myslela som že negatívnemu testu) no a test taký pozitívny že mi skoro vybil oci. Počkaj, na bazalku sa vybodni a uvidis .nik ti nič iné neporadi
@javorienka ďakujem pekne sám vedieť ♥️
@ancovicka21a jeeeej gratulujem ❤😘🥰 takze same dievčatá aj my cakame dievcatko 🥰❤ my takuyo fotku nemame lebo nasa sa schovavala a nedala sa nam ukazat
@nella15228 ktorý si robila ako prvý?
@viikkki ten prvý lenže mam bolesti pod bruška 3x som potratila po dcérke a jedno som mala biochemické tehu ktoré mi necelý týždeň po MS odišlo samé tak mam strach ci sa to tam zas neublíži. Rada by som vedela ci niekomu duchov Ali tak viditeľné testy na živo to je dosť vidiet
Ahojte...poradte...takze takto by mal vyzerat moj ovulacny kalendar tento mesiac..viem, ze to nie je 100% ale tak aspon približne...podla kalendara som pred OVULkou..mali sme sex 2x piatok, sobota ( dnes)..mohlo by sa to podarit?? Aky mate nazor, podobnu skusenost?? Dakujemmmm za kazdu odpoved a rady 😘
@nella15228 skor by som tipovala ako kanalik. Kolko si dc a dpo?
@lowndes ja by som to este poistila dalsimi dnami 🙂
@spiruanka ja mam zle skusenosti s tymi livsane
Ale s kazetovymi. Tie mi ukazovali druhu ciarku aj ked som nebola tehu. Zase tie pruzkove mi ducha ukazali len ked sa to marilo na tehu bud len biochemicke alebo skutocne. Ked som nebola tehu pruzkove livsane boli biele. Skus urobit o dva dni znova 🙂
@lowndes
@sunny15
@elizabeth_eli123 skúsim o dva dni či niečo test ukáže 🙂 ja mám skôr obavu že to bude niečo iné ako tehu 😕 v čase ovulácie som mala dva dni ružové špinenie tak neviem čo to malo znamenať a teraz má tri dni pobolieva brucho ako v čase menštruácie..snáď to nebude nejaký zápal alebo ďalší myom
@spiruanka nestresuj sa zbytocne dopredu 🙂 vyskusj ten isty test o dva dni 🙂 kolko dni do ms mas?
@elizabeth_eli123 snažím sa vždy myslieť pozitívne 🙂 aj keď myslím nad rôznymi diagnózami 😁 viem že keď mi pred rokom robili kyret tak neodstránilo myom úplne či nenarastol znovu 🤷 mám 6 dní do ms takže ešte je čas na čiarky ak nejaké budú 😀🙂
@spiruanka jasne to poznam 🙂 ale ano mysliet pozitivne a verit ze bude vsetko ok 🙂
nestracat nadej est celkom dost dni do MS
@elizabeth_eli123 áno ešte mám čas do ms 😊 bude ako má byť
@lowndes co to je za kalendár? ☺️

@noemikatka není to kanalik???lebo vidíš je to sive či to nevadí?