Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@elizabeth_eli123 ono naživo vidno slabé tieniky,ale vyzerá to na menzes🤦
@lowndes dpo znamena den po ovulacii.
Ja už netestujem do ms,až keď bude meškať náhodou 😂
@elizabeth_eli123 ja asi začnem testovať už len tesne pred ms ,lebo vždy sa objaví na niektorých testoch náznak ducha,však videla si testy zo stredy a dnes len veľké 💩😂
@sunny15 keď sa nepodarilo otehotnieť tak mi neukazovalo ani na 15dpo. A sem tam take tieniky malinke. Ale keď sa nám podarilo tak ruzový tieň som mala už 8dpo a na 11dpo mi potvrdil už aj digi test. Jasne každa sme iná a individualna. Ale čim neskor testuješ lepšie pre Teba lebo sa zbytočne netrapiš tymi duchmi.
@elizabeth_eli123 máš pravdu,ja som tiež pri malom mala na 10dpo krásny test😊takže už kašlem nato
@sunny15 ako dnes ? Skusala si test este?
Ahojte kocky mám na vás otázku ms mi mešká 5 dni včera má začalo pichat v jednom vaječníku a mám biely výtok už som si myslela že to príde to dnes nič žiadna bolesť všetko prešlo myslite že by už test niečo ukázal ?
@miskasiva podľa mňa ano. Zalezi aj kedy bola ovulacia.
@ancovicka21a no ja mam taky pocit ze tento víkend určite pôjdem na pohotovosť... Lebo nejsom vôbec kľudná... Keďže bola aj svadba aj som stále behala... Ja stále... Málokedy som ležala
A vlastne od nejakého utorka stredy som taka iná... Tak asi pre pokoj duše no neviem... Fakt neviem
@123vika jasne,ze si ina..si uz vydata pani 🙂 srandujem..drzim ti palce,moja,aby vsetko bolo ok..uvidis sama,mozno to je len ten stres zo svadby,,a ked bude treba,tak urcite chod..naozaj,drzim palce 🙏
Ahojte, možno to tu nepatrí ale mali ste ako prvé príznaky tehotenstva, že vás napríklad rozplakala reklama v TV? Mne sa to včera stalo že som sa z ničoho nič rozplakala že prečo tak dlho trvajú reklamy? 😀 Začínam byť čudná, čo nemám príznaky ani pri ms že som citlivá, iba,, žerem čokolády,, 😀
@ancovicka21a ďakujem moja zlata❤️

@elizabeth_eli123 vyskúšam spraviť ešte neskôr test a keď bude negatívny tak potom zajdem za Dr