Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki Supeeeer 👏🏼 👏🏼 Crta sa tam nieco velmi pekne 😊
@aknamorka22 ahoj záleží aj od toho, či si použila rovnakú značku testu.
@daniela2227 ahoj aký je to test?
@sunny15 ahoj.. Kúpila som ho v tescu /UK/ taky ten lacný uplne
@daniela2227 ja som mala taký istý tu na SVK z plus lekárne,no strašne silnych ružových 👻 robí🤔 a ty ako berieš duphaston?od ktorého dňa cyklu?
@heliet ahoj, značka bola rovnaká. Takže buď sa jedná o biochemické alebo bol jeden test chybný. MS zatiaľ neprišli, meškajú 5 dní, tehu príznaky stále pretrvávajú. Takže mi ostáva len čakať :( ďalší test budem mať až v stredu tak uvidím 🙂
@sunny15 áno na dennom, v limite ono to tam bolo hneď ako prešlo farbivo, je to fotene za mokrá ale vidno to aj po vyschnuti... Fuu netuším aká to bola značka to mi podal môj muž že nech to spravím vraj bol kúpiť a nemám ani obal ani nič a ten plast z toho som vyhodila 🤦♀️🤦♀️asi livsane z benu lekárne to bol 😕
@nikiinka ja tam vidím čosi, len by mohla byť foto v lepšej kvalite 🙂
@sunny15 od 14 dňa 14 dní.. Teraz čakám ms.. Asi duphaston posunul.. Včera mala prísť a dnes som skúsila druhý test a nič
@domcatko1811 ked zle mi fotak foti :( este som ju upravila no uz som.ho aj vyhodila lebo mi zacina sibat :(
@daniela2227 aha rozumiem,dufik vraj posúva menzes
@nikiinka práve na tejto je vidieť čiarka bez pochýb 😁 držím palce 😉😉
@nella15228 daj vedieť ako si dopadla 🍀