Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna ja som to mala v lete.... Mamatest krásne 2ciarky a nakoniec prisla mrcha a po nej na testoch nic...
A na inych testoch boli čiarky duchovia a ten mamatest silnet kolajnice
@annaarkadjevna ale na druhej strane je ta ciarka silnejšia ,ako ten prvy test... A v podstate by si mala testovať len 1 znacku,aby si videla či tmavne
@zara1357 A kolko ti meskali?
@annaarkadjevna keď vyšiel mamatest bolo to v den menštruácie a potom meškali 2tyzdne a test bol biely
Baby mne dnes zase stúpla BT na 36,9 a MS mešká 4 dni
@zara1357 Dufam, ze toto nebude moj pripad 😔 🙏🏻🙏🏻
@annaarkadjevna nemusí byť, my sme to 3 vzdali už..
Uz sa snazime skoro 2 roky a aj ked boli duchovia na teste,alebo pekne ciarky,vzdy mrcha prisla a nakoniec z toho nic nebolo...
Takze najlepšie je kupit Digi test s ukazovateľom tyzdna a ak si ten ti to ukáže aj na začiatku...
@zara1357 No prave v Snazilkach jedna pisala, ze ten ma citlivost az 25 🤷🏼♀️ takze on to asi tak skoro nezachyti. Ja zas opacne, nikdy som to takto neriesila. Meskali mi kramy par dni, spravila som test, bola tam ciarka a neriesila som. Objednala som sa k dr a ten mi dal knizku a uz to slo... prvykrat som sa nejak namotala na toto robenie testov skor a pozeram, ze asi to nie je prave najlepsie 😔
@viikkki A testy ako?
@aknamorka22 držím prsty 😉🥰
@annaarkadjevna veru tak aj ja som pri prvych 2 spravila 1test a bolo
@annaarkadjevna nič takže asi to nevyšlo ale neviem co sa to deje... Možno sa mi iba posunul cyklus ale BT rastie a ovu určite nemám to som si istá ☹️
@viikkki mas graf BT??
Ja som dnes bola u Dr sliznica 8mm zobral krv. 29.9. bola sliznica 6mm tak uz len čakať do zajtra na hcg
@elizabeth_eli123 nie
@nella15228 ak je vyssia sliznica to znamena co??
@lowndes no pýtala som sa lekára a on povedal ze aj začiatok menstruacie
@nella15228 na sone nič nevidel?
No baby, dnes som nakupila testy, dva balicky mamatest 😁 😁 Ale pockam, zajtra netestujem a v stredu dam foto 🙂 Sama som zvedava, lebo priznaky nemam ziadne, tak nechapem a bojim sa tesit 😏😏
@annaarkadjevna čo má prísť to príde
@annaarkadjevna neboli ta ani podbrusko? Napriklad mna bplia velmi krize aj podbrusko ma pobolieva..ale co je zaujimave ze prsia ma nebolia vobec,co napriklad pred ms vzdy bolia..😄
Ahojte baby je normalne ze vo 4 tyzdni ma bolia krize podbrusko a hrozne prsia zajtra idem ku doktorvy robim si testi uz 7 dni a vsetky pozitivne
@annaarkadjevna a co ty ukazuje test ja testujem kazdy den a stale pozitívne uz 6 dni
@viikkki nic😂😂😂😂
@viikkki zajtra podľa hcg sa rozhodne bud áno alebo nie
@nikiinka Troška ma sem tam zaboli, ako na menstruaciu. Ale inak nic. Tie bolesti su zvacsujuca sa maternica. Priznaky su velmi individualne, dokonca kazde tehotenstvo mozu byt ine. Ja som predtym bola vzdy extremne unavena, len by som spala. Ale inak ma nic nebolelo, nezvracala som. V podstate som az do konca fungovala uplne normalne, az na brucho 🙂 Takze nejak si nerobim z toho tazku hlavu 🙂 Praveze tie silne bolesti mozu byt niekedy signalom mimomaternicoveho tehotenstva 🙂
@anka52 Davala som tu vcera dva pozitivne testy, aj mi zosilnela ciarka. Ja chcem testovat kazde dva dni, aby som vedela, ci ciark silnie a je vsetko ok 🙂 Len vcera som ja mala datum MS, takze az dnes mi oficialne meska 😁

@mamina87 ahoj. Bolestivé citlivé prsia, pichanie, šteklenie a bolesť v podbrušku, žalúdok "na vode" (tak som to mala len pri prvom tehu) a rychlo mi trávi a som vkue hladná. Presne toto som mala aj pri prvom. Preto som si bola istá, že je to tam len tie testy nejako nevychádzajú. Zajtra ráno skúsim ešte jeden. To bude už týždeň čo mi to mešká a to mi už musí ukázať pravdu 🙂