Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna je to taaam 💜 blahozelam 💜
@linsss Dakujem ti ❤️
@annaarkadjevna gratulujem ☺️ nech sa pekne drží ☺️
@annaarkadjevna supeeer gratulujem 😁❤️
@annaarkadjevna no mna tiez tak podobne, akurat tie krize nejako viac citim, zajtra ma prist MS, TAK si urobim test a uvidim aka bude ciarka ci bude silnejsia.. 🙂
@sunny15 neviem ale cyklus mam viac menej pravidelny 28-31dni nezvykne meskat a ak áno max 2 dni a to aj viem ze príde lebo BT je 36,2 a pŕs sa nemôžem ani dotknúť plus som strašne nervózna... Kašlem už nato uvidím či príde MS ak nepríde ani budúci mesiac skočím k Dr alebo ešte skúsim za 2 týždne ak sa nedostaví objednať test z krvy ☹️
Tak baby moje hcg zo včera je 0,43 tak uz len čakať na MS... V pondelok idem ešte na odber kde mi povedia ci už hcg lkeslo uplne alebo co ďalej ak by sa nedostavil menštruácia...
@annaarkadjevna tak predsa. Gratulujem..
@niky1141997 ja vidim ciarku..len neviem ci to je kanalik alebo ciarka..skus o 2dni zopakovat a porovname foto...ale ja som tiez mala take ciarky , neskor silnela a ruzovela...takze nic nie je u teba este stratene
@lowndes No práveže sa mi to zdá ružové😐tá druhá čiarka.Prsia ma nenormálne bolia🙏ani dotknúť sa nemôžem. Ms mi meškala max 1deň.Skúsim zajtra ráno.Škoda že som tu nikde nenašla viac skúsenosti s týmto testom.Ozvem sa a ďakujem💋
@annaarkadjevna gratulujem 😍
@annaarkadjevna super, gratulujem. Mamatest si pouzila?
@annaarkadjevna tak ta uz vyzera exkluzivne 😊 Gratulujem
@zara1357 Ano Mamatest 😊 Ale vcera stmavol aj DrMax 😊
@annaarkadjevna gratulujem 🍀
@viikkki Dakujem 😘
@annaarkadjevna no nadhera 💜
No my tento cyklus neriešime,som chorá jak 🐕,takže tento mesiac asi nič.
@annaarkadjevna krasneee ciarky.. kolko po meskani je taka silna ?

@annaarkadjevna myslím že máš krásne ciarky🥰tu nie je o čom,Max ma malo farbiva,no mňa aj viackrát odrbal ,že pekný duch a potom ostatné testy biele🤔takže za mňa mamatesty sú top😁
@viikkki nechápem,asi máš dlhý cyklus