Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227
@sunny15 no ako žienky pokračujete? 😊
@spiruanka ja mam ešte do ms dosť ďaleko, takže čakám ☺️ a ty ako?
@janedoe krásne zosilnel ☺️✊
@daniela2227 ešte nikdy nevieš ☺️možno budeš prekvapená
@sunny15 pochybujem ale kiežby ☺️ zajtra mam narodky a nič si neprajem viac 🙏☺️ zle som akosi rátala.. Dnes som len 8dpo 🙈😁
Ahojte baby, mali ste taký problém ze vám meškála ms 2tyzdne a viac a potom prišla ale nezvyčajná...krvácala som 10dni, bez bolesti, a dnes som bola u lekára a vraj to menštruácia nebola lebo mam vysokú sliznicu, pichli mi AG.. Neviem presne názov, mam prísť po menštruácii keď mi skončí, nechápem tomu ze co to je 😕už rozmýšľam nad všetkým.ešte som sa z takým nestretla, a o tehotenstve pochybujem ze sa mi tam niečo objaví, keď testy boli negatívne . Ďakujem za každú radu, lebo už fakt neviem čo to je 😓😕
@daniela2227 nooo vidíš tak ešte skoro si testovala 👍
@janedoe aj ja som mala taký a potom čiarky silnelioo
@annaarkadjevna ďakujem ti 😁❤️
@daniela2227 vidím ružového dušika 🍀
@daniela2227 aj ja vidím ✊
@daniela2227 ja som mala na 9dpo uplne neviditelneho a a na 12dpo uz je krasna ciarka 😊
@janedoe tak to blahoželám 😍 ja sa aj bojím ďalší robiť.. Ze zas na ňom nič nebude 😏
@daniela2227 dakujem. Uvidim, co z toho bude 😊 A tiez sa bojim robit dalsie testy, lebo uz som mala parkrat biochemicke
@janedoe určite to bude v poriadku.. Keď silneju ☺️ ja som dnes urobila ďalší.. Inú značku (one step) A na ňom nicovate nič 😟
@daniela2227 pokiaľ nie je ms nič nie je stratené 😊 testovať najlepšie asi tým istým testom myslím značku 😁 a dodatočne všetko najlepšie k narodeninám prajem 😊💐
@daniela2227 aj ja prajem všetko najlepšie ❤️
Ahojte tak som tu znova 😅... Potrebovala by som poradiť styk bol 22.10. a ovulácia 27.10. , dnes som 8dpo a mala som ružovohnedy výtok po sexe aj potom ešte na papieri na WC, veľmi sme sa nesnažili tento mesiac ani z mojej strany veľmi nebola chuť po minulom mesiaci 😕... Myslíte si že to mohlo byt uhniezdovanie na 6 a 7dpo som mala kŕče v podbrušku a pichanie vo vaječníku a na 8dpo to špinenie... Tak neviem neviem 🙁ale pochybujem ze by spermie vydržali tak dlho 😏
Musis to skúšať ked mas ovulku ja som tak otehotnela ano bolo spinenie bolesti pod brusku ako na mesnzes ale ked my meskali uz som vedela ktora byje a podarilo sa cakame babo

@spiruanka ja dnes bielo 😁 takže ta budem nasledovať 🙈