icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 ale ved vidno ich ...kedy si si robila testik??

petra212
2. feb 2015

@mimka11
asi celkom nechápem čo chceš vedieť?
aký test máš spraviť?
alebo kedy?
🙂
podľa mňa už aj zajtra budeš máš krásnu druhú čiarku
a najlepšie je robiť rovnaký test akým si teraz testovala, tak uvidíš ako krásne čiarka silnie
bo iný druh testu môže mať inú intenzitu zafarbenia čiarok a môže ťa to zbytočne pomýliť

klaudia84
2. feb 2015

@mimka11 pekne,je to vidiet 🙂 tak nam drzim palce,snad zajtra bude uz lepsie vidiet.

veronikax
2. feb 2015

@mamjka hehe noo druhy krat by som uz brala :D A treti uvidime :D Mozno aj to bude :DD vam sa syncek hned podaril? 🙂

mimka11
2. feb 2015

@petra212 toto presne som chcela vediet 🙂 vidis ze si pochopila.....dakovala 🙂a ty ako si natom?uz mas babetko ci planujes??

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 juuuuj to dufam 🙂ty nemas take bolesti v podbrusku jak na menzes??

mamjka
2. feb 2015

@veronikax ja mam PCO takže som bola na liekoch... 🙂 po 3 mesiacoch sa podaril 😉 a teraz sa zase duchujeme... 🙂 ale tentokrat bez liekov a čohokoľvek 😉

klaudia84
2. feb 2015

@mimka11 ale mam,mozno ze aj trosku viacej ,ale baby pisu,ze je to normalne.este nemas babo?

petra212
2. feb 2015

@mimka11
mno my sa snažíme a veríme, že sa čoskoro tiež dočkáme druhej čiarky na teste 🙂

veronikax
2. feb 2015

@mamjka jejooo ;) tak drzim palce 🙂)) sa Vam to zapacilo vsak?? ;)) Aj planujete kolko by ste chceli? Ci nechavate na prirodu?? ;)

mamjka
2. feb 2015

@veronikax tak 3-4 min. 3... 🙂 tak sa ponahľame trošičku bo keď bude zase cysta tak mi vyberu aj vajčniky a tam to skončí ☹ ale som rada že mam tych dvoch drobcov... 🙂

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 mam len sa hovori ze kazde tehu je ine a pri malej som si robila test dva dni po meskani a to som hnet vedela ze som tehu...a teraz som zmetena stoho....

veronikax
2. feb 2015

@mamjka to ti mozu aj naraz obe vybrat?? teraz skusate bez liekov ano?? ;) a dcerka sa vam podarila bez?

klaudia84
2. feb 2015

@mimka11 aj ja som,mi sa snazime pat rokov.ja este nemam babo a musela som postupit ivf 😒 musim verit,ze to dopadne dobre,lebo ja uz nemam silu na dalsie sklamanie.a zatial to vyzera dobre,lenze nemame testovat kazdy den,takze dalsi test si spravim asi stredu 🙂 musime vidrzat,a nestresovat sa.vyloz si nohy a vsetko bude fajn 🙂

mimka11
2. feb 2015

@klaudia84 ako ja nestresujem ja malu uz mam,a ked sa nepodari teraz tak snat inokedy,aj v decembri som mala druhu ciarku slabulinku ze ani na fotke ju nebolo vidno a dosiel menzes cize ja niejako na tie slabe ciarky neverim.....

mamjka
2. feb 2015

@veronikax malička tiež tak som brala lieky viac než 7mesiacov.... aj počas tehu som musela 😒 a teraz sme sa rozhodli takto to skusiť.... ale pri prvej vidine II bežim k dokimu aby to šťastne dopadlo 🙂

klaudia84
2. feb 2015

@tinushka13 ahoj ja mam tiez podobny test.co ti na to na str 337

tinushka13
2. feb 2015

@klaudia84 ahoj tak budem silno drzat palceky aby to uz iba tmavlo a bilo srdiecko 😉

veronikax
2. feb 2015

@mamjka tak drziiim silno palce ;) Aby sa to podarilo co najskor ;) Potom ukazes testik ..ked sa podari??? ;) Ci drzis v tajnosti? ;)

klaudia84
2. feb 2015

@tinushka13 dakujem,je tam nadej ?

tinushka13
2. feb 2015

@klaudia84 že sa pýtaš.. tak nádej je vždy.. 😉 vravíš že máš taký istý ako ja.. a ja som už v 21tt a čakáme chlapčeka 😀

tinushka13
2. feb 2015

@klaudia84 teraz som až videla ten tvoj testík. ja myslím že nie je o čom.. toto sú určite // a len slepý ich nevidí 😀 ten môj test to bolo tuším tiež tak 8-9 DPO

klaudia84
2. feb 2015

@tinushka13 aj manzel ma utesuje,ze to je dobre,tak musim verit 🙂 piatok ideme na krv

ivanya
2. feb 2015

@klaudia84 si myslim, ze tam je. Ja som si pred dvoma rokmi tiez robila myslim 10 dni po KET a mala som vtedy len o malinko silnejsieho ducha.

klaudia84
2. feb 2015

@ivanya to je super 🙂 zajtra skusim test dr max,som zvedava na vysledok ineho testu

miska246
2. feb 2015

Ahojte maminy, idem si po radu, v piatok mam dostat ms, dnes som si robila TT, po minutke som videla druhu ciarku, ukazovala som ju aj manzelovi, lenze ked som sa po par minutach pozrela na test, druha ciarka tam uz nebola. Stalo sa to niektorej?

mamjka
2. feb 2015

@veronikax jasne že vám tu ho ukážem... :D šak by ma rozrhlo 😀 😀 😀

veronikax
2. feb 2015

@mamjka hehehe 🙂))) tak nech nam to vijde 🙂)))

metoyou12
2. feb 2015

No takze, dnes krvácanie, bolesti brucha...zbehla som v rámci nemocnice ku gynekológovi,že nič nevidí...negat hcg a že som tehotná ani nebola...že na test sa nikdy nesmiem spoliehať a ešte som aj dostala že to ako lekárka by som mala vedieť...tak potom sme asi všetky naivne a slepé...keď sme na tých mojich aj digi videli že sú pozit....no nič,dosť pravdepodobne to odišlo :(

julinka55
2. feb 2015

Je tam dusik?