Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimka11
asi celkom nechápem čo chceš vedieť?
aký test máš spraviť?
alebo kedy?
🙂
podľa mňa už aj zajtra budeš máš krásnu druhú čiarku
a najlepšie je robiť rovnaký test akým si teraz testovala, tak uvidíš ako krásne čiarka silnie
bo iný druh testu môže mať inú intenzitu zafarbenia čiarok a môže ťa to zbytočne pomýliť
@mimka11 aj ja som,mi sa snazime pat rokov.ja este nemam babo a musela som postupit ivf 😒 musim verit,ze to dopadne dobre,lebo ja uz nemam silu na dalsie sklamanie.a zatial to vyzera dobre,lenze nemame testovat kazdy den,takze dalsi test si spravim asi stredu 🙂 musime vidrzat,a nestresovat sa.vyloz si nohy a vsetko bude fajn 🙂
@tinushka13 ahoj ja mam tiez podobny test.co ti na to na str 337
@klaudia84 ahoj tak budem silno drzat palceky aby to uz iba tmavlo a bilo srdiecko 😉
@tinushka13 dakujem,je tam nadej ?
@klaudia84 že sa pýtaš.. tak nádej je vždy.. 😉 vravíš že máš taký istý ako ja.. a ja som už v 21tt a čakáme chlapčeka 😀
@klaudia84 teraz som až videla ten tvoj testík. ja myslím že nie je o čom.. toto sú určite // a len slepý ich nevidí 😀 ten môj test to bolo tuším tiež tak 8-9 DPO
@tinushka13 aj manzel ma utesuje,ze to je dobre,tak musim verit 🙂 piatok ideme na krv
Ahojte maminy, idem si po radu, v piatok mam dostat ms, dnes som si robila TT, po minutke som videla druhu ciarku, ukazovala som ju aj manzelovi, lenze ked som sa po par minutach pozrela na test, druha ciarka tam uz nebola. Stalo sa to niektorej?
No takze, dnes krvácanie, bolesti brucha...zbehla som v rámci nemocnice ku gynekológovi,že nič nevidí...negat hcg a že som tehotná ani nebola...že na test sa nikdy nesmiem spoliehať a ešte som aj dostala že to ako lekárka by som mala vedieť...tak potom sme asi všetky naivne a slepé...keď sme na tých mojich aj digi videli že sú pozit....no nič,dosť pravdepodobne to odišlo :(

@klaudia84 ale ved vidno ich ...kedy si si robila testik??