icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
16. nov 2020

@elizabeth_eli123 ach jaj, a čo ti zistili?sú zle prietoky?musí tam byť problém v placente že ju nevie asi dostatočne živiť ak zaostáva v raste.

ancovicka21a
16. nov 2020

@123vika budeme mat michaelu ❤ a veru,rastieme..uz +15 kg 😀 ked to takto pojde dalej,tak do porodnice sa asi len dogulam 😂
a ty mas kedy termin? ja mam tiez tusaka,ze aj ked termin mam 10.2,tak to bude v druhej polke januara..fakt sa uz neviem dockat 😍

@sunny15 vsetko v pohode,mala kope jedna radost,bolesti primerane stavu..ale uz zacali aj tie falosne kontrakcie,takze som zhodnotila,ze pri porode ma asi slak trafi 😝 ale este sa nerozhodlo,ci bude sekcia alebo nie,ze na to je este cas..

@elizabeth_eli123 neboj sa moja,vsetko bude ok..ja som sa narodila predcasne,malinka,krpata..a pozri,aka zena zo mna vyrastla 😀 este mas mesiac a pol,tak to este v brusku moze dohnat..a ked nie,tak po narodeni urcite..hlavne mysli pozitivne ❤

viikkki
16. nov 2020
viikkki
16. nov 2020

Baby dnešný test 😍ani sa mi nechce veriť ako zosilnela čiarka idem volať Dr. 🙈

laska07
16. nov 2020

@viikkki Krásna gratulujem.Kedy bola posledná MS?Tak to vyzerá že sa vidíme v júlovkách.

sunny15
16. nov 2020

@ancovicka21a tak to je super zlatik,hehe no pôrod bude makačka, ale to dáte,vtedy máš takú vnútornú silu ísť vpred aj keď to bolí ☺️ja som tiež mala tušaka pri malom že to bude skôr,aj tak bolo 38+2tt som rodila

sunny15
16. nov 2020

@viikkki gratulujem 😁 ❤️ vidíš bolo to uhniezdenie,vraj ranky🤣🤣🤣dr.bude zírať že sa mýlila

sunny15
16. nov 2020

@viikkki to máš aký test?

ancovicka21a
16. nov 2020

@sunny15 a tak jasne,ze to dam..moje telo vie,ze mna vsetko boli skrz tej borely,tak preto asi zacali tak skoro poslickovia,aby som si zvykla..hehe,ked ma to chyti,tak tato na mna tak ustarostene pozera,lutostivo,ze mi nevie pomoct..vtedy mu poviem,nic neboj,ked to naozaj pride,tak len utekaj odo mna,lebo ta budem preklinat celu dobu porodu 😂 😂 😂

sunny15
16. nov 2020

@ancovicka21a 🤣🤣veru tak😁teraz aj tie pôrody v tomto korona čase,no dosť nepríjemnē,ale to dáte

ancovicka21a
16. nov 2020

@sunny15 bohvie,ako to dovtedy bude..snad uz bude moct byt pri porode pritomna aj matka 😂 ale ak by situacia bola velmi kriticka,tak zvazujeme moznost bud rodit doma..tetku mam porodnu asistenku,povedala,ze pre nu by to vobec nebol problem vybavit vsetko,co treba na porod doma..ostatne,aj ona sa narodila doma,aj moj otec..a dobre bolo 🙂 alebo ist do porodnice,porodit a hned ist domov na reverz..uvidime 🙂

anchelita
16. nov 2020

Konecne. Sa to podarilo zeny ❤️

messue
16. nov 2020

@viikkki ja odpadnem !! ja som to tusila.... tak drzim palce az ti to vyjde lebo viem ze sa dlho snazis, citam to tu mesiace 🙂

timina22_09
Autor odpoveď zmazal
vevericka13
16. nov 2020

@viikkki gratulujem

viikkki
16. nov 2020

@anchelita gratulujem 😊

viikkki
16. nov 2020

@vevericka13 ďakujem ❤️

viikkki
16. nov 2020

@messue ďakujem ti dúfam ze všetko dopadne v poriadku 🥰

viikkki
16. nov 2020

@sunny15 intimed 🙃

viikkki
16. nov 2020

@sunny15 ďakujem 😊... Noo to som aj ja zvedavá 🙈😆

viikkki
16. nov 2020

@laska07 ďakujem ❤️, 19.10. To dúfam 🥰

beruska1108
16. nov 2020

@viikkki ahoj dlhšie to tu sledujem natajnasa a chcem ti pogratulovať 😊 prosím ta mala si tento cyklus niečo iné napr vitamíny alebo muž? Alebo ste len proste skúšali a zadarilo sa. Ďakujem za odpoveď

anchelita
16. nov 2020

@viikkki ďakujem krasne

sunny15
16. nov 2020

@viikkki na intimed je to mega čiarka 🥰,ten je až 20-25tkovy test 😊

sunny15
16. nov 2020

@anchelita gratulujem 😁

sunny15
16. nov 2020

@ancovicka21a nooo pozri ak rozhodnú že prirodzene to pôjde tak super,ak sekcia tak tam to budeš mať komplikované,v nemocnici moju kamošku nechceli pustiť na reverz na 3.deň chcela ísť domov😣

viikkki
16. nov 2020

@beruska1108 ďakujem 😁... nie práveže som vysadila femibion aj kyselinu a styk bol 4dni pred ovulkou 🤷‍♀️🙈...

ancovicka21a
16. nov 2020

@sunny15 to mi je jasne,ze pri sekcii nebude na vyber veľmi..uvidíme,ako to bude

timina22_09
16. nov 2020

Dobre. Skúšam to posledný krát,lebo ma ide poraziť z toho nekonečného načítavania fotky. Máte prosím skúsenosti s testom značky One step? Nižšie prikladám foto.

timina22_09
16. nov 2020