Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikca_123 nemáš lepšiu fotku? 😕
@1medvedik1 zial nemam 😑 robila som vecer original je ta prva foto.
@sunny15 uz si zaslúžiš aj Ty mať // 🥰❤ držíme silno prsty. Hneď rano daj foto 😇
@nikca_123 ja tam niečo vidím 🥰 no skús o 2 dni ráno. Ja tiež tak spravím, ak dovtedy nedostanem mrchu lebo je mi kadejako 😕
laska07 ďakujem za odpoveď 🙂 dnes sa má dostaviť tak čakám asi dva týždne do zadu som mala bolesti brucha myslíte že by to mohlo značiť uniezdovanie ?snažíme sa o bábo už 5mesiac dva mesiace do zadu som začala brať aj femibion a sem tam pijem aj alchemilkovy čaj tak uvidíme
Ahojte. Pridávam sa do diskusie..aj my cakame.. pred 3dnami som uz nieco videla na teste, ale dnes nic. Len 1 ciarocka :( som 10DPO. Tiež som mala pocit ze citim uhniezdenie. Prsia ma bolia, aj v noci. Som sklamaná. :(
@miskacool no ja tiež cítim druhý deň že má bolia prsia ale nechcem si nič namyslat 🙂a tiež som si robila dva testy a na jednom som videla slabuckeho ducha a na druhom už nič len jedna čiarka 🙁
@sunny15 kde je foto testu?? 😇😁
@1medvedik1 vyzera ze je to kanalik - je 9 DPO, ale este mam 3-4 dni na ciarku, ak by 😃
@dani122018 mohlo by sa zadariť. Držím palce.
@nikca_123 držím palce, daj potom vedieť keď si budeš robiť opäť 😊
@laska07 ďakujem dúfam že menštruácia nepríde 🙂skúsim testovať v piatok
Ahojte Baby stalo sa Vam niekedy ze vam vyskocil duch az po Limite na tehu teste ?? A predsa islo o Tehotenstvo?
@sunny15 som zvedava zase zajtra 🥰🙏
@sunny15 no ako dnes ? 🙂
Baby skusenosti s testom Livsane tie pruzky ktore namacate do mocu robia kanaliky??
Taaaak nič moc baby😣
@spiruanka
@elizabeth_eli123

@sunny15 Ahojte. Na mojom teste sa vam nieco mari ci uz mi uplne sibe? 😬 Ale som len 8 DPO