Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

@jazlyn mne ukazalo dusikov na 8 9dpo a ciarku 10 11dpo. Cize ano je skoro. A pepino som pouzila az na 14dpo lebo on ma velmi ao farbiva. 🙏 drzim prsty 🥰
@sunny15 dnes si kolko dpo uz? A kedy necakas MS?
Ahojte 🙂tak dnes som si teda robila test a zase som tam nič moc nevidela poslednú menštruáciu som mala 28.10 a dnes je 27 .11 a nič tak uvidíme teoreticky mi meškajú ale neviem prečo by mi test neukalal 🙁
@jaruska_12 ja si myslím na 80% , že je tam
@elizabeth_eli123 no podľa mojich príznakov ovulka bola na 12-13dc, čiže asi 12dpo,ms mám mať o 2dni
@nely1704 neduchuju iné step testy? nie je to kanálik?
@jaruska_12 ja si myslím, že nie a čiarka tam je, no ale tiež netvrdím na 100% 🙂
@elizabeth_eli123 naživo bolo pekne vidno,viac ako včera ale odfotiť sa nedalo tak pekne,po zaschnutí ale zas nič moc.😣nechápem prečo to tie testy robia🙄
@elizabeth_eli123 na týchto bolo vidieť najlepšie
@domcatko1811 ja tam nič nevidím 🤔
@domcatko1811 ja tam ducha vidím skús si spraviť v nedeľu veľa šťastia 🙂🙂
No baby tak dnes som skončila na pohotovosti zase som začala silno spinit nasadili duphaston tak držte palce nech to dobre dopadne v pondelok by som mala byt 6tt 🍀😔
@domcatko1811 Drzim palce! Vyzera to nadejne, ja som tiez 10 DPO a robila som dr. maxa test aj ten one step a nic. Asi to mozem zabalit opat dalsi cyklus a pockat na mrchu.
@domcatko1811 to uz vidno poriadne..su tam //..
@sunny15 ano na tychto to vidno. No vidis dalsie dni. 🙏🥰 drzim prsty aby sa tam objavila ta druha ciarka vyraznejsie🥰
@annaarkadjevna ahoj, no ako? pochváľ sa 😊