Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby pred dvoma dnami som robila test ja tam vidím slabú čiarku ale niektoré snaxilky mi písali ze tam nieje dnes keď urobím aj z poobedneho mohlo by ukázať pekne ze
@beruska1108 ďakujem si zlatá 🥰aj ja tebe aby dusikovia silneli a boli //krásne koľajnice
@elizabeth_eli123 🤣🤣🤣duly sú drahé a nemôžu zakročiť,to je skôr psychická podpora.Ja môžem,u mňa budeš v dobrých rukách 😅
@bubinka04 ahoj ako bolo vidno?
@maciatko950 vidim dusika 😊
@sunny15 no vidíš super teda😅 snad nebyvas ďaleko odo mna🤣
@sunny15 tak dnes ráno test negatívny 😢. Ja tomu nechápem aj lieky na udržanie som brala a aj tak nič z toho
@elizabeth_eli123 😅🤣neboj to dáš,ale určite choď rodiť do pôrodnice☺️
@beruska1108 😌a aký si si robila?dr.max?či iný?
@maciatko950 slabo je to možné tým ze do ms mam ešte cca 4 dní? Čiže mi nemeska?
@bubinka04 je to možné skus v. Deň ms alebo keď vynechá
@sewie ďakujem aj mne sa tam marí môžeš označiť ci ho vidíme na rovnakom mieste zajtra kúpim v lekárni test a testnem poobede a potom ráno 🙂
@sunny15 ten istý Dr max mala som ešte posledný tak z toho asi nič nebude
@beruska1108 Max toto robí 🙄 predtým boli super,ale asi 2-3mesiace duchuju jedna radosť 😣
@sunny15 hm jedine žeby fakt duchovali a ešte je tu šanca 💪
@beruska1108 držím palce ✊,ja som taká nafúknutá už asi 3dni že uffff🤨a taký tahavy pocit v podbrušku 🙄dnes som 4-5dpo

@sunny15 dobre vedieť lebo DULY su drahe🤣 ako som zistila 🤣🤣🤣 uz normálne dom rozmýšľala nad pôrodom doma🤦♀️🙈