Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@beruska1108 určite áno😘
@dani122018 no niečo sa marí,teším sa na ďalší tvoj test
@sunny15 dakujem pekne ja tiez drzim päste aj tebe a aj vsetkym tym co chcu na teste vidiet dve ciarky 😘
@sunny15 ✊🏻✊🏻✊🏻 Nech už je to tam!
Baby, dnes 18 DPO, 6 dní mešká a čiarka tam stále je ale stále rovnako slabá 😟. Robila som aj digitálny Dr. MAX test a ukázal mi "Pregnant". Začala som sa budiť nadránom, prehadzujem sa a neviem zaspať. Tieto skoré ranné budíčky so zíraním do plafónu som mávala aj pri 1. tehotenstve, to ma trochu upokojuje, že som možno predsa ( stále ) tehotná. Môže to byť v poriadku, ak takto dlho čiarka nesilnie? Neviete, kde v BA ( ideálne Ružinov, Staré mesto ) sa dá ísť na vyšetrenie HCG z krvi?
@tanchen ako silná je ta čiarka?
@tanchen hm.. Tie čiarky sú ozaj slabé.. Asi veľmi neporadím 😒 asi by som skočila k Dr pre istotu
@sunny15 a ty ako zlatik? ☺️ Dúfam ze máš pre nás krásnu foto 🙏✊
@daniela2227 zajtra tam zavolám ale tam sa dovolať je umenie. Možno už budú mať aj dovolenku.
@daniela2227 ahoj
@sunny15 vyzerá ze tmavne 💪
@sunny15 no áno, vyzerá to o kúsok lepšie ✊🙏
Ahojte baby mali ste skúsenosť pozitívny test a na druhy deň dojde ms silná predvčerom som stala a normálne na zem vypadla guca krvi včera pri chôdzi 6.den ms a stále silno krvacam aj bolesti mam stále..co uz dávno by som mala mat po...
@daniela2227
@beruska1108 ďalšie dni ukážu že čo bude☺️ms má prísť až o 6dní
@kajka7473 ahoj nemáš vidinu je to naozaj druhá krásna čiarka a je ju už aj dost dobre vidno. Gratulujem! 😊
@kajka7473 toto už hádam ani nie je duch ☺️
@sunny15 to je ešte casuuu dovtedy pekne s tmavne 😊
@summersunny94 ja som šťastná ďakujem ❤️❤️❤️
@daniela2227 tak som veľmi rada ❤️

@sunny15 držím všetky prsty ✊✊ zajtra daj vedieť