icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

klaudia84
3. feb 2015

@piacere dakujem,to ma tesiiiii 🙂

klaudia84
3. feb 2015

@silvia545 toti verim,aj ja som sa bala.ked vies,vidrz do 12 dna.9,10 som mala velmi slabi duch

klaudia84
3. feb 2015

@mimka11 a ti si natom ako?

mimka11
3. feb 2015

@silvia545 aj ja mam dostat zajtra a prestne tak isto aj mne je ajk tebe...ta uvidime co to

mimka11
3. feb 2015

@klaudia84 mam pocit ako keby som mala kazdu chvilku dostat mrchu...picha ma v lavom vajecniku,raz v podbrusku...no neviem a priznaky na tehu ziadne ani prsia nebolia nic...

klaudia84
3. feb 2015

@mimka11 ja mam tak isto,pocit na menzes,a prsia vobec nic.len castejsie sa mi grga 🙂

mimka11
3. feb 2015

@klaudia84 hovori sa ze zena citi ked je vtom.. A ja necitim nic.. Co pri malej som citila .....podlamna nic stoho a mrcha dorazi..

silvia545
3. feb 2015

@mimka11 presne uvidíme,,ale dúfam,že uvidíme // 😀 😀 ja to mám to isté moja,,pobolieva podbruško,raz jeden raz druhý vaječník a pichá v brušku 😉 prsia ma tiež nebolia,,len mám v nich taký divný pocit,ani to neviem popísať a niekedy cítim pichanie v bradavkách 😉

silvia545
3. feb 2015

@klaudia84 ja som pri synčekovy testla na 11 deň a boli krásne //,,skúsim vydržať,,len hlava je nedočkavá 😀 😀

silvia545
3. feb 2015

@klaudia84 chodíš aj ty stále cikať? ja áno,,mňa už nohy bolia z toho 😀 😀

lavinis
3. feb 2015

@mimka11 je úplne jedno, čo sa hovorí, lebo niektorá to cíti, niektorá nie. Ja som necítila nič a to mi krámy meškali už týždeň 😉

mimka11
3. feb 2015

@lavinis tak pri malej som citila hnet....

mimka11
3. feb 2015

@lavinis robila som si 1.2test a bol tam duch..ved pozri foto,zajtra by som mala dostat kramy ja neviemmm nic uz..

lavinis
3. feb 2015

@mimka11 no tak tentokrát to môže byť inak 😉 kočky čo majú viac detí viac-krát písali, že každé tehotenstvo mali iné 🙂 pri jednom dieťatku im bolo zle, pri ďalšom im nebolo a tak podobne. držím palce 🙂

lavinis
3. feb 2015

@mimka11 vieš čo, úprimne, ja nevidím vôbec dôvod na testovanie, pokiaľ menzes nemešká aspoň týždeň. Baby sa zbytočne stresujú. Vraj okolo 30% tehotenstiev skončí spolu s menzesom, veľa žien ani nevie, že sú tehotné, meškajú im pár dní krámy a potom ich dostanú. Pritom boli tehotné. To sú tí duchovia na teste, ktorí buď prejdú do jasných // alebo aj NIE.
Potom je človek zbytočne rozhodený a smutný, že to nevyšlo. rozhodne by som netestovala pred MS, lebo aj keď tam bude "duch", stále to neznamená, že to bude nakoniec aj úspešné tehotenstvo.
Máme to hold my ženy ťažké 🙂

mimka11
3. feb 2015

@lavinis presne tak...ja uz sa ani nespolieham na tych duchou....uz som ich mala par krat a kramy dosli....kaslem nato...

veronikax
3. feb 2015

@red_kika tak termin je 8.2 🙂 uvidiiime 🙂 ci bol januar ten pravy 🙂)) dnes som 9 DPO ;)

jaruska18
3. feb 2015

@veronikax ahojky 🙂 tak ako tento mesiac? 🙂 kedy budes testovat?

veronikax
3. feb 2015

@jaruska18 tak uvidime :DDD Kedy ma to chyti :DD Ale urcite ...ak sa na mna nieco usmeje na tom testiku .. tak to sem capnem :DDD Ty sa kedy chystas ? :D

jaruska18
3. feb 2015

@veronikax ja som este odvtedy ms nedostala :D bola som u dr dal mi vyvolavacku..cca pred 12 dnami asi. Povedal ze do 3 tyzdnov ak nepride ms tak mam prist. Ale vo stvrtok mam narodeniny tak vtedy spravim test :D

veronikax
3. feb 2015

@jaruska18 takze uz len dva dni ?? 🙂 sranda ze niekto povie 10 dni od vyvolavacky a niekto 3 tyzdne :D tak drzim palce.. aby to boli ciarocky 🙂) takze stvrtok ?? 🙂 ja duuufam ze vydrzim do piatku :DD

jaruska18
3. feb 2015

@veronikax kazdy povie inak :D len ja mam ten cyklus fakt o nervy :D ja skusim stvrtok rano :D mam len jeden doma woman seckret a ten nezvykne robit kanaliky :D sprav aj ty vo stvrtok :D

klaudia84
4. feb 2015

@silvia545 ahoj ako?cakam dobre spravy 🙂 drzim palceee

mimka11
4. feb 2015

@klaudia84 a ty ako??

ladore
4. feb 2015

ahojte kočky ukázal vám testík 9DPO už niečo či nie? mňa ukrutne bolia pália bradavky už 4 deň a dnes ráno som skoro hodila šabľu zo zubnej pasty...ale tak to ešte nemusí nič znamenať..

klaudia84
4. feb 2015

@mimka11 ahoj,no mne test sinie 🙂 🙂 piatok idem na krv,a dnes sa dohodnut z dr nech ma este necha na pn

mimka11
4. feb 2015

@klaudia84 uz len nech to potvrdi lekar a super..vtedy to budes mat na 100%

klaudia84
4. feb 2015

@mimka11 no a kedy to potvrdi cca vktorom týždni?

mimka11
4. feb 2015

@klaudia84 ja som bola v 3-4tt,a uz videl aaa potvrdil mi 🙂

klaudia84
4. feb 2015

@mimka11 no ja idem piatok na krv a na kontrolu mozno tak o 2 tyzdne.