Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dani122018
@heliet vďaka,veď uvidíme 😘
@sunny15 zdá sa silnejšia? 😏
@daniela2227 🤣vieš čo beriem to ako srandu už 🙈ani sama neviem
@sunny15 toto že ani ja neviem porovnať 😏 koľko dpo si?
@sunny15 ahoj mne sa aj zda ze je trolilinka silnejsia
@dani122018
@daniela2227 asi o kúsok je,ale slabo to silnie no...no ťažko povedať koľko dpo asi 12-13 maximálne
Ahojte, myslíte že by z toho něco mohlo být? Udělala jsem dnes 3 testy každý jinou značku kdyby náhodou měl každý jinak barviva, Vím že je moc brzy , mám ještě asi 4 dny do ms jenže když jsou dnes ty vánoce test v podobě 2 čárek nebo aspoň dušík by mě strašně moc potěšil a manžela taky, byl by to pro nás ten nejkrásnější dárek k Vánocům, ale vím že moc nadějně to nevypadá a do negativu mi to v mobilu nejde dát
@lenka1115 zatiaľ tam žiaľ nevidím nič 😔
Dievčatá,prajem vám krásne a pokojné sviatky 😘❤️
@sunny15 napodobne 😘
@sunny15 dakujeme krasne tiez vsetkym prajem stastne a vesele vianoce 😍😍😍
@kejkej povedali by ste, ze je to ciarka alebo chybny test-ten vrchny? Ciatka bola na teste polhodinu-hodinu a potom zmizla. Mam 3 dni do mrchy. Dakujem 🙂
@sylvia_123 ťažko povedať,treba zopakovať test,môže byť aj to že je chybný ale aj to že zajtra bude pozitívny,aký je to druh testu?
@sunny15 ten vrchny je tehotensky test plus lekaren, spodny je one step - ten bol biely. Zajtra vyskusam tiez, ale asi tomu nedavam nadej moc. Kedze v stredu mam dostat.
@sylvia_123 vyzerá to nádejne ale počkaj aspoň 2 dni,skorej netestuj.Držím palce.
@laska07 dakujem, tak uvidime ci nieco ukaze zajtrajsi/pozajtrajsi. PMS nemam ako zvycajne a to byva teda masaker, len ma od vcera bolia hrozne bradavky 😑
@sylvia_123 na tom prvom keď ho takto dám sa mi niečo vidi
@mattkapd Veru aj tam bola taka ruzova ciarka, len sa mi zdala hrubsia, lenze zmizla potom ked som isla este raz pozriet test a teraz je biely. Nerozumiem, pockam co bude na zajtrajsom teste. Ale skor sa priklanam, ze bude ako vzdy negativny 🙄
@sylvia_123 niektorým babam keď sú ešte krátko od ovulácie a majú málo hcg čiarky sa ukážu a zmiznú skus o 2 dni z ranného moču a predtým nepiť... Držím palce

@sunny15 ahoj ten ruzovy vyzera nadejne🙂🙂