Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vladka2503 no veru ti neviem povedat... Skus o 2 dni spravit testik a uvidis uz by tam mal byt viditelny dusik ale zas aj nemusi ale skus a daj vediet
@lenka1115 a clearblue bol ten digitálny? 🙂
@aknamorka22 ano clearblue ten digitalni s indikatorem početi tady je... Jen škoda že to na něm jde vidět jen do 24hod potom se vysledek vymaže
@lenka1115 tak super 🙂 ja som bola v tom, ze ten digitálny ukáže tehotenstvo najskôr týždeň po meškaní menštruácie :D
@rebeca40 no tazkosti nemam len potrebujem aby ma vypisala zatial som este doma ale do konca tyzdna.. Moja praca je taka ze tam neviem ci by som skor nepotratila ako sa dockala 6tyzdna... Podla mojho tehu kalendara by som mala byt 6tt ale podla mojho vypoctu 5tt... No pockam teda do konca tyzdna a pojdem v pondelok? Co myslite babule
@mony221 jeeej krása 🙂 gratulujem! Mne vždy doktor povedal ze najskôr v 7 tt
@vladka2503 dakujem ja pockam teda do pondelku
@mony221 držím palce aby bolo všetko ôk 🙂 ja zatiaľ stále nič.. Len spinim a občas ma zabolí brucho ale test úplne biely
@aknamorka22 ten digitalni může ukázat už i 3 dny před očekavanou ms ale čim blíže ms tim větší je přesnost protože hcg může být ještě nízké a nemusí to ještě zachytit. Já si vždy dělam prvni ty proužkove testy a až jak jsem uviděla ducha nebo čárku tak abych si to potvrdila tak jsem si koupila digitalni test
@vladka2503 ako je to mozne.. Dnes si skusala test?
@mony221 áno robila som aj dnes test a úplne biely.. Nechápem to.. Ci sa mi ide tak dlho rozbiehať ms alebo co.. Neviem
@vladka2503 no to je divne nechapem veru ani ja 🤔🤔🤔
@mony221 tak už sa všetko rozbehlo.. Objednala som sa do centra
@vladka2503 tebe sa to aspon rozbehlo, ale ja 11 dni ms nemam. Sem tam ma brucho pobolieva ale nic. Od pomdelka som si kazdy den urobila test a nic. Vsetke biele. Moj dr je v karantene. Zastupuje ho taky co vobec nieje dobry, tak ani neplanujem k nemu ist, tak ani neviem co somnou je.
@vladka2503 tak aspn vies na com si... A snad sa to zadari a poradia
@aknamorka22 testy skoro vždy po uschnuti vyblednou tak že ta čarka jde videt mene než když byl vlhky, tady jde čarka videt dost dobře, neni t4eba lovit ducha 😀 řekla bych že je pozitivni
@sofia567 ahoj tak ako mne sa aj zda ze tam vidím slabulilinku čiarku co by mohlo znacit tehotenstvo ale môže to byt zase aj kanalik ak si si robila dnes skus o dva dni a a daj fotku
@sofia567 no vyzerá to, že to je biele a nie do ružova. Toto by som nepovazovala za pozitívny test. Teda neviem ako na živo ale takto na foto je to biely kanálik.

@aknamorka22 30.12 byl slabučjy duch ale na Silvestra jsem si udelsla clearblue protože jsem zo chtěla oznamit manželovi a ten byl taky pozitivni no a potom každy den už byly silnějši a silnější ale taky stále čekam kdy se konečně dostanu k dr aby mi těhotenstvi potvrdila