Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a kiez by si mala pravdu, aby tu vsetke otehotnely. Ja uz 16 dni ms nemam. Testy negativne. Moj gynekolog ma zavretu ambulanciu, lebo ma Covid. Vsetko uplne zle 😞😞😞
@beruska1108
@daniela2227
@mony221 no robia si tie testy srandu🙈
@sunny15 je tam dusík super a sprav hneď z ranného moču držím silno prsty 😊
@daniela2227 ja som mala tiez takeho ducha nejak 5dni pred ms a neprisli 🙂
@sunny15 jeziiis zlatooo 😁🙏 teraz to dáme na parádu 👏✊❤️
@lala1501 ja som 4 dní pred MS 😏
@daniela2227
@sunny15 baby strasne som na vas zvedava drzim✊✊✊✊a hlaste sa ako ste na tom... A len same dobre spravy 🤗
@mony221 ďakujeme ☺️ ráno sa hlásim 😁
@mony221 @sunny15 @ancovicka21a tak ja zas nejdem práve najlepším smerom 😒 ale @sunny15 ty to dáš ✊
@daniela2227 a neni tam dusik? Mne sa tam nieco marí.. Skus v den ms alebo den pred mozno je este skoro
@mony221 aj keď nieco mini možno.. Ale malo by silniet.. Nie slabnut 😒
@daniela2227 no este neni nic stratene... Ked to takto bude v den ocakavanej ms potom je realne ze niesi ale este to moze vyskocit
@mony221 no uvidíme co prinesú najbližšie dni.. Ale moc tomu neverím.. Teda.. Vôbec.. Toto som už zažila XY krát 😏
@mony221 ale ďakujem za podporu ☺️
@daniela2227 no tak ked uz sa takto poznas ach no je to tazko ked si clovek praje a nejde to.. Daj vediet
@mony221 určite dám ☺️
@daniela2227 ale ja tam vidím ducha,nemôžem povedať že ja som na Tom lepšie ako ty,tiež len tápam v tme🙆
@mony221
@daniela2227 nechce mi pridať fotku
@sunny15 joj zlatik 😒 kiežby som mohla napísať.. Ze tam niečo vidím 😟
@mony221 mne to nedalo.. Keďže ta bodka na teste ma stvala 😏 urobila som ďalší.. A teda neviem ci si zo mňa tie testy srandu už robia alebo co 😫🙈
Ahojte baby ja sa tak strasne bojim 🤭😔 neviem ci som nahodov nemala vcera vecer alergicku reakciu na closttilbegyt 🥺beriem 3x na den po poslednej tabletke asi o 2-3 hodinky po nej sa mi zacalo tazko prehltat pri kazdom prehltnuti ma to strasne bolelo a mala
Som pocit ako keby som mala
Opuchnute hrdlo alebo nieco mi ostalo v hrdle bolelo ma na hrudi pri prehltani takze neviem z coho to bolo hrozna bolest na hrudi Niesom si teraz ale ista z coho to bolo ci neziaduce ucinky alebo nieco ine co mam robit?? Mam
Volat do centra moze mi dr zmenit davkovanie alebo zmenit lieky? Bojim sa ze Ani na iui nepojdem 😞😞
@daniela2227
@sunny15 baby podla mna treba poclat este.. Mne ukazalo slabeho dusika 5dni pred ms pridavam foto ale podla mna keby pockate aspon 2 dni pred ms uz to bude take viac jednoznacne.. To 5.1 bolo 5dni pred menzesom potom to uz tak po 2 dnoch stupalo a v cas ms uz boli kolaje

@ancovicka21a ahoooj moja, ❤️ jasné my súhlasíme s dohodou,juuuj už sa ti to kraaati,tešim sa na fotku maličkej 😍