Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 to si aj ja vravim,nech uz mala ide von,aby som si dala krásny darček na 40tku..tp mam 3 dni pred 😊 naozaj držím palce..
@ancovicka21a jeej tak to je pecka 😍 pekne si to nacasovala 😁
@daniela2227 tak to bol vzdy moj sen,mat doma vodnarca ako som ja..a uz len par dni a splní sa mi 😍 akosi tomu este stale nemôžem uveriť,ze o par dni budem mama..
@ancovicka21a aj ja mam Vodnára doma 😁 zajtra bude mať 16 rokov 😍 tiež som si to pri nej nevedela predstaviť.. Ale bola to láska na prvý pohľad.. So slovami.. Čistý otec 😂
@daniela2227 teda..vsetko naj prajem ☺ a myslim,ze aj moja malička bude čistý otec,aspon podla 3D fotky tak vyzerala..bude fesanda 😊
@daniela2227 gratulujem ku krásnym // 😍😘♥️
@spiruanka dakujeem ❤️
@daniela2227 naaaadhera, gratulujem 😘
@ancovicka21a ďakujeme ☺️ mladšia je škorpión ako ja, I keď mala byť strelec ako tato 😁 no ale ani jedna z nich nie je po mne 😏 ta mladšia čistá svokra 😂
@sunny15 dakujeeem 😘
@daniela2227 😂 škorpión a Vodnar 🤣🤣🤣 jak ja a Segra,oheň a voda..hehe..mate doma veselo,co?😊 inak,budúceho ocka ide šľak trafiť,ze bude mat doma dve vodnarky,ze budeme v presile..a on je tiez škorpión,takze aj u nas bude veselo 😂😂😂
@ancovicka21a 😂😂😂 jaaaaaj tak to je sila fakt 😂 áno, čo sa týka dievčat.. Úplne protiklady 😁 ale každá je speci v tom svojom.. Staršia je viac intelektuálne založená.. Mladšia manuálne záručná.. Ale načo píšem.. Ved vieš sama isto 😁 toto skvrňa ak sa narodí, bude váha.. To zas iná povaha 😁
@ancovicka21a noo tak to boli poslickovia, už sa to blíži 🥰
@sunny15 kolko mas do MS? Nieco vidim 🤗
@daniela2227 gratulujeeeem 😍❤ ja som vedela, ze sa to raz podari 😊 krasny testik
@sisi111122 ahoj 2-3dni mám do ms
@sunny15 mne sa na tom vrchnom tiež niečo marí, skus testnut o 2-3dni. Ja som napr mala posunutu ovulku a pozri aké testy mi vyšli a to mi už 3 dní meskala ms...
@lienka3110 vďaka 👍ak to nedostanem tak skúsim
@sunny15 tie mamatesty ukazuju ovela skor ako ine testy.. ale mamatest ten palickovy nie papierov 🙂 mne ukazalo krasnu ciarku a na inom duch
@sunny15 aj ten zeleny test je zla fotka mate este inu?
@sisi111122 súhlasím, na mamateste (nie papierikovom) bola vždy ta čiarka výraznejšia. Za mňa najlepšie testy
@kikusha2212 ďakujem krásne ❤️ už len aby sme to tentokrát dotiahli do konca no 😏
@sunny15 budes dnes testovat?

@ancovicka21a dakujeem 😘 snáď to pôjde dobre a budem mat ten najkrajší darček na 40 🙈😍