Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 ak by bol na teste aj dnes duch je to dobre znamenie 🤗🤗🤗 dnes bude pekne viditelny ak bol aj vcera uz
Baby,takto o týždeň uz budem mama 😍 sekcia kvoli myomom..ja sa neviem dočkať uz..bozeeee..takze,očakávam koľajnice od vas,jasne???
@mony221 ahoj.ja som presne také isté mala 9.1. ..možno trochu slabšia .. koľký si tt? Na kedy Ti vyrátali termín pôrodu?
@pupafka321 terqz som 7+4tt a termin mam 13.9
@mony221 tak držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂 ja si neviem vyrátať termín podľa ms ..ale v utorok idem ku doktorovi tak uvidíme čo povie.Ale aj on bude rátať iba podľa veľkosti .. dúfam bude všetko ok 🙂
@daniela2227 čítam konečne pozitívne správy..držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻..gratulujem 😘
@pracujucazienka dakujeeem 😘 strašne sa tesiiiim 😁
@daniela2227 moja 😍😍😍😍 konecne...držím palce,nech je vsetko ok
@ancovicka21a ďakujem moja ❤️😘 tentokrát verím, že to bude dobre 🙏☺️
@pupafka321 ono sa to rata od poslednej ms.. Kedy si mala poslednu ms?
@mony221 viem od kedy sa to ráta,mám už 6 ročnú dcéru .. ale poslednú ms som mala 25.10. a potom som otehotnela,ale 5.12. som potratila a krvácala som cca 7dní, kyret mi nerobili .. no a 9.1. mi vyšiel pozit. test,bola som aj u lekára 11.1.,už tam niečo bolo, zodpovedalo to 3-4 tt .. a teraz v utorok idem zase,tak uvidíme čo povie.
@reabullow ja žiaľ nevidím nič 😔
@daniela2227 urcite..uz musi byt vsetko ok..ved sme sa dohodli,nie?😉
@reabullow nic nevidim ani ja..
@ancovicka21a jasne ☺️ deti pred 40 😁
@pupafka321 ahoj vychadza ti to podobne asi ako mne ja som mala poslednu ms 17.12 a test mi vysiel poz 10 .ja som 5tt+1 den tak ty budes tiez nejak tak ale asi o 2 dni viac 5+3. Minuly tyzden mi videl gestacny vak a dnes tam bolo uz aj embrio🙂
@daniela2227 len s tym rozdielom,ze ty uz mas dve a pre mna to bude prvé..hehe,uz vidim tie pohľady dedinských klebetnic,keď sa objavím v dedine s kočíkom 🤣🤣🤣
@daniela2227 nezabudni dávať infosky ako si na tom..v UK ideš až v 12 týždni na kontrolu?
@ancovicka21a s.ať na nich 😜 nech závidia baby jedne 😂
@pracujucazienka jasne budem ☺️ k midwife sa ide až po 8tt 😟 a prvé sono v 12tt...to budú muky pre mňa.. Ale sono si môžem vybaviť súkromné.. A asi to aj urobím.. Ale ešte chvíľu počkám
@daniela2227 koľko stojí taka sranda?ak smiem vedieť
@pracujucazienka pred 3 rokmi to bolo £70 😒 neviem koľko bude teraz

@sisi111122 uvidíme 🤷možno večer,alebo zajtra ak to nedostanem