Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@reabullow ja nevidím žiaľ 😒 určite sa objednaj k Dr 😏 smelo ku genkologovi rovno 😁
@daniela2227 závidieť asi nebudu,no "teším sa" na tie sprosté reci..ale uz mam pripravene aj odpovede..😁
@reabullow verím no 😟 práve preto by si sa mala objednať, aby na to prišiel on
@ancovicka21a však ja tiež nečakám ovácie od Veľkej časti ľudí 😂 ale je mi to u prdele 👊😁
@reabullow určite daj
@reabullow nechcem ra sklamať ale podľa mna môžeš mat posunutý menzes i ja mam ako hodinky cyklus, roky chodili načas. Raz meškali 2 týždne..mala som hormóny rohadzane.....test by ti ukázal ciarku kebyže si tehotná.. ale ku lekárovi treba ísť, mne zistili cystu ked mi meškali. A pritom 2 mesiace na sone nic nebolo a zrazu.....odvtedy ju mam a nechodia ako hodinky, skor par dni hore- dole prídu...
@sunny15 a ty ako s testikmi?
@daniela2227 vedia si pekne zapýtať ..strach je najlepsi podnikateľ mám taký pocit
@pracujucazienka asi tak ako hovoríš 😒
@sunny15 ahoj ako si na tom . Držím palce
@reabullow ahoj testovala si od vtedy ?
@wwrrooppll Nejak je tu velke ticho 🤷♀️
@reabullow vizera to na riadnehi ducha uz sme zvedave 🤷♀️
@sisi111122 no aj ja som už preto písala 😁
@reabullow To ti dr potvrdil tehotenstvo? Alebo to tu iba tak píšeš? Mne sa nezdajú tie testy. Ak by si bola na 100% tehotná mala by si ružovú čiarku aspoň ako takú ale na tvojich testoch podľa mna nie je nič. Ja som mala koľajnice jak blazen a dr videl iba vysokú sliznicu. Prišla som o 3 týždne tz. 7-8 tt a už bilo aj srdiečko. Takze neviem koho tu klameš ale s negatívnym testom jednoducho tehotná byt nemôžeš. A navyše si si nerobila test jednej značky ale viacerych takze neni to testom ;)