icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

reabullow
Autor odpoveď zmazal
bibg
25. jan 2021

@reabullow 🤷🏽‍♀️ Mne je to naozaj jedno či si či nie si 🤣🤣 je to fórum 😉 iba že ja mám 2 deti a pri oboch mi to dr potvrdil až keď som mala 2 výrazne čiarky, ktoré nebolo treba upravovať 😉 ale pokial teda si naozaj tehotná tak gratulujem 🙏🏽 Na tvojom mieste by som ale zašla opäť za dr či je v poriadku tvoje hcg keďže na teste nič neukazuje. ☺️

reabullow
Autor odpoveď zmazal
messue
25. jan 2021

@bibg asi to bude testom moze byť zly. u vela pripadov sa stalo ze zienka tehotna a testy neukazali tehotenstvo. ja som mala kedysi vyrazne ciarky a nič...asi zly test tiež

bibg
25. jan 2021

@reabullow aj tak to nevychádza. Ak si skutočne tehotná si iba v 5 týždni. Podľa kalkulačky by ti iba dnes mal test potvrdiť či si alebo niesi ale na sone to ešte nebude vidno.. pár strán dozadu si dávala že ms si mala 21.12. Nech počítam ako počítam nevychádza. 🤷🏽‍♀️ Ale ty si rozumieš najlepšie. Len škoda že spm nešla tiež tvojmu dr možno by som nemusela s potvrdením tehotenstva cakat do 8 tt.
@messue Ja teda nepoznám nikoho ani tu v duch na teste ani v snazilkach ani nikde že by mali negatívne testy a boli tehotné. Sak to tehotenstvo vylučuje hormón hcg a tým sa na teste aj ukáže. A keďže ona hormón hcg nemá tak tehotná asi nebude alebo došlo k potratu. Hormóny hcg a LH (ovulacny) sú veľmi podobne takze niekedy ak je prítomný lh hormón ukaze aj slabšiu čiarku ja tebotenskom teste. ak je prítomný hcg preto ovulacny vide silno pozitívny. Aj ja som tu presne pred rokom naháňala duchov na teste. Ale ja som 9 dni po ovulaci už mala ducha. A na 15 deň po ovulaci už výrazne koľajnice. Ale mne to je v princípu jedno. Iba píšem svoj názor. A ak by som bola tehotná a mala by som negativny test veľmi by som sa bála o babatko lebo v tom prípade nieje niečo OK 😉

Ale prajem hlavne zdravie 🍀

reabullow
Autor odpoveď zmazal
reabullow
Autor odpoveď zmazal
messue
25. jan 2021

@bibg nesuhlasim ked si zadas hladanie vo fore tehotna a negativny test najdes toho vela, sama som s nimi pisala ze negativny test mali ale neriesili pocity ,nestarali sa ci nieco v nich rastie... ze meskaju, " ved negativny test to je stres " a bum nakoniec v 4 mesiaci bali sa ci bude babo ok kedze si nedavali pozor a sem tam vypili cosi antibiotika jedli a tak.....

messue
25. jan 2021

@bibg pytala som sa aj lekara na to ze mam 2 ciarky a nic a on na to ze ziadne testy nie su spolahlive, len krvne testy.... ze sa na to nemame spoliehat aj pri potrate je este hcg v krvi a ja som nemala nic , potrat vylucil ..

rebeca40
25. jan 2021

@bibg Prepáč prečo to riešiš ci je alebo nieje tehotná .Sak je dospela ,žena a hádam si nepotrebuje tehotenstvo vymýšľať.To čo si tu už budeme musieť ukazovať aj tehu knižky aby sa tu verilo?Podstatne je aby bolo bábätko zdravé a v pohode sa dočkali úspešného konca ved o to tu každej ide mat zdravé bábätko.
Ja som takto mala len u mňa to bohužiaľ zle skončilo 😒.
No je to už dávno od v tedy už mame deťurence 🥰

bibg
25. jan 2021

@messue Na 90% testy vždy úkazu niečo. Takze dajme tomu že tých zvýšených 10% neukáže. Ale v 5 tt dr nič na sone neuvidí. Ja som mala ms 22. Test mi vyšiel pozitívny 27. Išla som k dr hneď v ten deň a povedal že nič nevidí. A to mám súkromníka ktorý má najlepšie vybavenie v meste. Takze áno je možné že tehotná byt môže záleží kedy bola ovulacia ale proste na sone jej to dr nemôže na 100% potvrdiť.
@reabullow
Mne to je jedno či si 🙂 iba mi to proste výpočtami nesedí. Ale tak ako som písala vyššie. Ty si rozumieš najlepšie ;)

Prajem tebe a malinkými veľa zdravia a bezproblémové tehotenstvo 🍀

bibg
25. jan 2021

@rebeca40 ja to nepotrebujem. Ja už deti mám.. pred rokom sme tiež dokonca tiež hľadali duchov a podporovali sa navzájom. Odvtedy sa Zvyčajne nezapajam a som iba tichý poslucháč ale toto sa mi nezdalo tak som zareagovala. Ako som písala. Je to fórum. Ja ju neobvinujem že klame. Ja ju nepoznám mne to je jedno 😄 Nikdy som nepriala nič zle nikomu lebo veľmi rýchlo sa to môže otočiť takze neprajem zle ani jej. Hlavne aby bolo bezproblémové tehotenstvo a babo zdravé 🍀

prskavka2223
25. jan 2021

Cauteeee žienky 😊.. Došla mi zasielka čínskych testov co som mala objednané asi pol roka 🤣, vlastne som na ne uz aj zabudla, ale opat nesklamali 🤣🤣🤣🤣.... Falošných duchov robia jedna radost 🤣

sisi111122
25. jan 2021

@prskavka2223 to je naozaj strasne ..kolko zien bolo sklamanych 😔

heliet
25. jan 2021

@reabullow tak som rada že to tak dopadlo a môžeš sa tešiť ❤. Týmto si dala nádej aj tým žienkam, ktoré majú na teste ledva tieň z ducha a napriek tomu... môžu ešte veriť. Nech už len úspešne rastiete! Držím palce 🍀

reabullow
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
25. jan 2021

@reabullow na tom poslednom teste tam aj ciarka je... 😉

daniela2227
26. jan 2021

@reabullow ahoj.. Tak ako? Volala si o krv? Som nedočkava 😁

viikkki
26. jan 2021

Tak baby som tu opäť žiaľ 😭o bábätko sme prišli o naše dievčatko 💕😭💔

sisi111122
26. jan 2021

@viikkki nepoznam vas ale je mi to strasne luto ..prajem veľa síl 🙏😞

daniela2227
26. jan 2021

@viikkki je mi to strašne ľúto 😭 drz sa, prajem veľa veľa síl ❤️❤️❤️

reabullow
Autor odpoveď zmazal
daniela2227
26. jan 2021

@reabullow super ☺️ tak teda gratulujem 🍀

reabullow
Autor odpoveď zmazal
adka_pajerska
26. jan 2021

@viikkki je mi to strašne ľúto 😭 aj ja som prišla takto o dieťatko,viem že je to veľmi čerstvé ale prosím ak by sa ti dalo povedať čo sa stalo?

liliputka23
26. jan 2021

Baby co myslite je tam niečo

andrejocka36
Autor odpoveď zmazal
messue
26. jan 2021

@viikkki tak to mi je luto az ma stislo pri srdci ☹😢 je mi luto ze sa to opat nepodarilo verila som inak ,som si aj na teba viackrat pomyslela , ze ked uz si tak par mesiacov v poriadku ze som dufala ze to dobre dopadne, kedze predtym sa prisla o babo viackrat a bolo to moc v rannom stadiu... robili ti nejake vysetrenia ze kde je problem? preco toto ? ach velmi ma to mrzi..... 😢😢 držkaj sa

andrejocka36
26. jan 2021

@viikkki mrzí ma to, viem, čo prežívaš :( Ach :( Ja som tiež prišla o bábätko v 5 týždni a to ešte začiatkom decembra :( Išlo o moje prvé tehotenstvo. Čaká ma ešte hematologické vyšetrenie, na ktoré ma poslal gynekológ, či nebola príčina v zrážanlivosti krvi... Ešte stále sa s tým nemôžem vyrovnať a stále si dávam otázku: ,,Prečo?" Tvoj lekár ťa neposlal na nijaké vyšetrenia prečo sa to deje?

@liliputka23 nič tam nevidím. Iba jednu čiarku.

viikkki
26. jan 2021

@sisi111122 ďakujem 😭❤️