icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

janaochi
5. feb 2015

@klaudia84 ten na pravo sa mi vidí silnejší. 😉

klaudia84
5. feb 2015

@janaochi z vrchnakom je dnes,bez je pred vcerom

janaochi
5. feb 2015

@klaudia84 nevadí, nič to neznamená, možno si len viac večer popila.Nestresuj hlavne.

petra212
5. feb 2015

@klaudia84 a máš to rovnaké druhy testu?

petra212
5. feb 2015

@kaludia84 skús sa na ne pozrieť až budú obidva uschnuté, hádam bude vidieť rozdiel
boli obidva rovené z ranného?

klaudia84
5. feb 2015

@petra212 ani jednp nebolo z ranneho

petra212
5. feb 2015

@kaludia84 a bolo to aspon približne v rovnakom čase merané?
ono asi záleží aj od toho koľko si predtým vypila, ak si vypila viacej vody, môže to byť rozriedené,
takže naisto to budeš vedieť až ked ti to potrvrdí doktor
skús testovať o dva dni,
HCG sa každé dva dni zdvojnásobuje tam by mal byť už vidieť rozdiel veliký, a skús z prvého ranného, tam býva koncentrácia HCG najvyššia

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 to je odfoteny uz suchy?? Kolko ti uz meska???

veronikax
5. feb 2015

@klaudia84 urob si raaano ;) z ranneho ;)

piacere
5. feb 2015

@klaudia84 ale ten dnešný je ešte mokrý, nie? A po druhé, keď už sú testy takto pozitívne, tak aj tri dni nevidno rozdiel, ja som mala pri druhom tiež na Pepine slabší ako deň predtým a na tretí deň už silnejší.... tu by som už nestresovala 😉 To by ti musel viditeľne slabnúť, teda prejsť až do ducha, aby hcg klesalo a to sa mi teda nevidí v tvojom prípade 🙂
Dám ti foto mojich testov s prvým synom (fotka so srdiečkami) ... všetko sú to mamatesty, ale vtedy bola ešte citlivosť 20... akože ja som ani nemala šancu pozorovať, či silnie alebo nie 😅 Pri druhom synovi mi viditeľne podskočilo hcg na 16dpo a potom už boli testy v podstate rovnaké a zbytočne som míňala peniaze za ďalšie 😅
Podľa mňa si na dobrej ceste, neblázni a nestresuj.... a už netestuj.... Hcg stúpa každé 2-3 dni, takže možno výraznejšie farebné podskočenie budeš mať na teste až zajtra....

klaudia84
5. feb 2015

@piacere toto som potrebovala pocut 🙂 uz netestujem,zajtra idem na krv hcg ukaze

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax ano uz suchy..meskat nemeska :D poslednu ms som mala v novembri. Ale bola som u dr asi pred 3 tyzdnami a videl ze by mala prebehnut az teraz ovu...a tyzden aj nieco na to mi dal vyvolavacku..

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 tak to sa jej poriadne dlho nechce prist 🙂))) a ovulku citis ked mas ?? 🙂

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax moj cyklus je ako cirkus :D asi pred 13 dnami som mala bolesti podbruska, potom cez vikend hustejsi hlien asi poovulacny..tak neviem ani kolko dpo som ani nic :D

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 no problem s tehu maju aj tie.. co maju cyklus ako hodinky :P :DDD drzim palce.. aby sa ti to uz podarilo :D

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax teraz skusim test az buduci tyzden 🙂 ty kedy budes testovat?

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 tak uz nebudem :D Lebo pred chvilkou zacal PMS :D a vyskocili mi same vyrazky :DDD takze MS pride... a coskoro :D

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax ale nikdy nemozes vediet 🙂 skus zajtra rano 🙂 ten test bol ozaj silnejsi ten vrchny 🙂

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 neviem ci sa oplati robit testiky pred ms :DDDD stale si to poviem :DD a stale to porusim :DDD

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax pekne sprav zajtra rano 🙂 budem cakat fotku 🙂

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 ak nedojde do vtedy nahodou ms .. tak urobim 🙂

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax nedojde 🙂 dojde az o 9 mesiacov 🙂

veronikax
5. feb 2015

@jaruska18 dufam ze si bosorka !!! :DDD

jaruska18
5. feb 2015

@veronikax :D uvidis ze mam pravdu :D :D

laauraa
5. feb 2015

@petra212 , @veronikax ahojte dievcata , tak sa ozyvam ,, ms som mala cca 4 dni .. bolesti boli v pohode no ale prvý den som mala len ten hnedy vytok , druhy den som mala tiez len taky hnedasty vytok ... na treti den som nemala rano vobec nic ... ku veceru uz celkom normalna ms .. rano na 4 den som mala zas len hnedy vytok ... no a momentalne nemam vobec .. . este rano ked som sa utrela tak som mala trosicku a teraz uz nic ... len ma picha vo vajecnikoch a mam strpnute podbrusko :( co to moze byt ? mysliste ze este stale sa spamäta ? dakujem

butterfly333
5. feb 2015

@laauraa nie si tehu?

veronikax
5. feb 2015

@laauraa skus si test tehu 🙂 aby si vedela ci to moze byt tehu alebo nie 🙂

piacere
6. feb 2015

@laauraa ty si teoreticky bola tehu, že? (či to si ťa už pletiem s niekym iným?... neviem teraz fakt 😅 ) Ale.... ak si ťa nemýlim a mala si pozitívne testy, potom negatívne a potom negatívnu krv.... mne gynekologička po biochem. povedala, že telo sa môže spamätávať aj tri cykly... že ak sa mi mrcha nedostane za tri cykly do normálu, mám prísť....
Poprípade si urob ešte jeden test, ak bude pozitívny, tak ho ber so sebou na gyndu a neodíď, kým ti nedá odpoveď, prečo je pozitívny alebo ber kartu.

laauraa
6. feb 2015

@butterfly333 no ja som si robila testy ked mi meskali kramy uz druhe niekde by tu mali byt testy ale vysiel mi len duch, a potom po vyvolavacke mi prisli taketo kramy,

@veronikax ahoj skusim zajtra dnes mam.12stku do 21:00 :(

@piacere ahoj nie to nie som ja ja som ta co mala ducha.na teste a dr. Mi nechcel zobrat krv, a vynechali mi skoro 2 mesiace ms

zuska007
6. feb 2015

dobré ránko dievčatá, dosť často vás tu sledujem a hlavne vaše pribúdajúce čiaročky a z každej sa teším s vami. My s manželom sme tento cyklus začali pracovať na druhom babatku. A píšem Vám vlastne preto, že to chcem dostať zo seba von a nájsť vás, ktoré ste na tom podobne ako ja. Máme už doma synčeka a preto som si myslela, že keď sa budeme snažiť o druhé, tak to nebudem tak riešiť a myslieť nato, no opak je pravdou a ja na to myslím, tak intenzívne, či to vyšlo, že už si sama sebe pripadám ťuk-ťuk. Som síce ešte len 8DPO, ale už by som chcela mať poz.tehu test. Samozrejme na teste ešte nič, poviem si sama pre seba, že je ešte skoro, ale som aj sklamaná. Manžel je momentálne pracovne mimo na dlhšiu dobu a ja práve preto na to, mám pocit, myslím non stop. Ďakujem, že som to mohla dostať zo seba aspoň takto von a poteší ma, ak ste niektorá natom aspoň približne tak ako ja, tak sa so mnou o to podelíte. Pekný deň dievčatá a pfuj pfuj, nech krásne čiaročky pribúdajú...