Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patka182 ahoj tebe pekne silnie čiarka, už sa môžeš začať tíško tešiť, že to vyšlo. Držím palčeky, aby čiarka len silnela. Skús zase zajtra 😊
@summersunny94
@messue
Ďakujem juj tak skusim zajtra rano a podam info snaď bude iba silnieť
@patka182 jasné daj vediet a myslím že bude už teraz ju je pekne vidno 😊
@summersunny94 tak bohužial nevydržala som urobila som ten isty a je negativny :( rozmyšľam že ešte par dni počkam a ak na bude stále pobolievať podbruško urobim ďalši :(
@milena866 lepší by bol biely podklad.. Ale i tak vidím a držím palce ☺️✊
@daniela2227 to som fotila na dennom svetle pretože vo vnútri to nebolo až tak vidieť a tel.mi to nezachytil ..ďakujem skúsim o 2 dní a uvidím či to je duch ..dnes som 10 dpo
@milena866 nehrabe vidim 🤗
@milena866 budem držať palce aby silnela ✊☺️
@daniela2227 ďakujem veľmi pekne dám určite vedieť 🙏
@sisi111122 už som si myslela že mi preplo 😂 že vidím aj to co není
@ancovicka21a prekrasna gratulujem ❤
Ach kiežby.. Moc by som si to priala.. Každopádne viem ze nieje múdre testovať pred MS.. Ja len som to nemohla vydržať.. Ta túžba po bábätku je moc velka
@mattkapd je to tam ❤️
@mattkapd žiadny kanalik ☺️ držím palce aby silnela ✊🍀
Ďakujem pekne za názor.. Zajtra skúsim z ranného moču
@mattkapd gratulujem 🍀
@viikkki ako sa cítiš? Je to ťažké a bolestné obdobie, pamätám si naň, myslím na Teba...😔

@wwrrooppll ahoj ja som práveže nerobila z ranného moc ale poobede a tiež do MS mi ostáva ešte týždeň, viem že som mala ešte pár dni počkať a že som mala testnúť ráno, len som už bola nedočkavá a po chvíli sa mi tu niečo zazdalo, vyznačili som pod tym čiaru, že kde myslím. Skúsim počkať ešte týždeň a spravím znovu.