Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patka182 ahoj tebe pekne silnie čiarka, už sa môžeš začať tíško tešiť, že to vyšlo. Držím palčeky, aby čiarka len silnela. Skús zase zajtra 😊
@summersunny94
@messue
Ďakujem juj tak skusim zajtra rano a podam info snaď bude iba silnieť
@summersunny94 tak bohužial nevydržala som urobila som ten isty a je negativny :( rozmyšľam že ešte par dni počkam a ak na bude stále pobolievať podbruško urobim ďalši :(
@daniela2227 to som fotila na dennom svetle pretože vo vnútri to nebolo až tak vidieť a tel.mi to nezachytil ..ďakujem skúsim o 2 dní a uvidím či to je duch ..dnes som 10 dpo
Ach kiežby.. Moc by som si to priala.. Každopádne viem ze nieje múdre testovať pred MS.. Ja len som to nemohla vydržať.. Ta túžba po bábätku je moc velka
@viikkki ako sa cítiš? Je to ťažké a bolestné obdobie, pamätám si naň, myslím na Teba...😔

@wwrrooppll ahoj ja som práveže nerobila z ranného moc ale poobede a tiež do MS mi ostáva ešte týždeň, viem že som mala ešte pár dni počkať a že som mala testnúť ráno, len som už bola nedočkavá a po chvíli sa mi tu niečo zazdalo, vyznačili som pod tym čiaru, že kde myslím. Skúsim počkať ešte týždeň a spravím znovu.