icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

spiruanka
10. feb 2021

@viikkki vidím ✊🍀🤞😊

sisk43
10. feb 2021

@viikkki 🥰 takže príznaky super, test super, všetko je na dobrej ceste 🥰😍✊ ja som robila na druhý deň ďalší ten toptest, ale ten už bol čistý...no MS stále nikde 🤷

viikkki
10. feb 2021

@sisk43 dúfam 🙏❤️, a neskúšala si iný test? Vieš presne kedy bola ovu? Mohla si mat posunutu a preto ešte testik neukáže ☺️držím palce 🍀

mirkasan
10. feb 2021

@viikkki tak strašne silno ti držím palce aby ti to vyšlo 🙏

sisk43
10. feb 2021

@viikkki ďakujem 🤗 no podľa testov bola na 15DC 🤷 takže neviem, neskúšala som....nemala som na to priestor 😬 ale keď, tak zajtra skúsim 😊

viikkki
10. feb 2021

@mirkasan ďakujem ti ❤️

viikkki
10. feb 2021

@sisk43 ale stále tu je možnosť ze sa neskoro uhniezdilo a produkuje sa malo hcg a si tehotná len to ešte test nezachytil 😁kym není ms stále je šanca 🙏😊

sisk43
10. feb 2021

@viikkki no uvidíme teda zajtra 😊 alebo skúsim ešte dnes ten toptest, ešte jeden mi ostal 🤷

krajcovicka
10. feb 2021

@viikkki zlatko, veď máš cca dva týždne po aborte, nieje to zvyškové hcg? Alebo som si Ťa pomýlila?

domcatko1811
10. feb 2021

@krajcovicka aj mne sa zdá, že to bude zostatkové... Ja keď som potratila s následnou kyretazou, tak aj 3 týždne po tom som mala na teste ducha... A potom prišla menštruácia a potom už v pohode, telo sa vyčistilo aj od hormónu.

viikkki
10. feb 2021

@krajcovicka nieje ja netuším ako to je možné bábätko muselo zomrieť vo mne už skôr pretože ja som ešte v ten deň ako sa to stalo mala na teste len ducha a potom som robila niekoľko testov ešte aj o týždeň a nič všetko negatívne

krajcovicka
10. feb 2021

@viikkki a robili Ti aj kyret?

krajcovicka
10. feb 2021

@viikkki v každom prípade na Teba myslím a držím palce! Ale treba nechať telo i zotaviť! Ale mnohé otehotnejú i po kyrete bez prvého menzesu.... ✊🏻✊🏻✊🏻

viikkki
10. feb 2021

@krajcovicka nerobili babo odišlo ved som ho videla 💔a potom aj placenta čistila som sa potom som bola u gyn a na usg som mala všetko v poriadku... My to vôbec nesilime ani sa už nejak extra nesnažíme nechali sme tomu voľný priebeh a uvidíme aj keď tiež si myslím ze ešte treba nechať telu čas aby sa dalo dokopy 😞

viikkki
10. feb 2021

@krajcovicka ďakujem 🍀

krajcovicka
10. feb 2021

@viikkki ❤️

lenusa20
10. feb 2021

@viikkki držím pršteky ❤️

jazlyn
10. feb 2021

Baby mate skusenosti s testom womansecret? Aj vam sa stava ze je dlho mokry teda dlho uschina ?? A pritom ho mam ponoreny v moci len Par sekund
V pribalovom letaku sa pise ze odcitat vysledok len do 10 minut no mne sa zda ze kym uplne uschne to trva par minut naviac Robila som si ho dnes tak este ked bol mokry sa mi tam nieco zdalo no myslela som si ze je to Farbivo ktore uschina ale po uschnuti tam ostal duch zvyknu vam tieto testy toto robit? Som 13 dni po ovitrelle a 12 po iui takze je sanca ze tam je este aj ovitrelle no chcela som vediet nazor na tento tehu Test 🙂 rano som si ho robila a ani naznak druhej / rano Som Mavala vzdy aj pri prvom tehu slabe ciarky.

spiruanka
10. feb 2021

Tak mne sa rozbieha ms🙄 zas nič.. pokračujeme ďalej

beruska1108
10. feb 2021

@spiruanka to je zvláštne pri takom silnom teste.. Ale aj tak si myslím ze to nebude skutočná ms ale len uhniezdenie. Nestráca nádej a znova testuj ja verím ze bude silniet

mirus11
10. feb 2021

Aj ja dnes 1dc

beruska1108
10. feb 2021

@jazlyn foto 🙂

jazlyn
10. feb 2021
martusianka78
10. feb 2021

@jazlyn ja tu vidím ducha

jazlyn
10. feb 2021

@martusianka78 duch tam je no len ci tieto testy zvyknu takych robit

martusianka78
10. feb 2021

@jazlyn tak neviem ale v tvojom prípade to už isto babenko sa zavrtalo budem držať palce a v piatok pozitívne správy 🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🧡

jazlyn
10. feb 2021

@martusianka78 dakujem zlata si pri mojom stasti to bude ovitrelle ale nestracam nadej ❤️

beruska1108
10. feb 2021

@jazlyn pekný duch veru. Skus aj zajtra ci bude silniet. Držím palce

viikkki
10. feb 2021

@spiruanka mohlo byt biochemické 😞😞❤️ale možno sa ešte uhniezduje 🍀🍀

sunny15
11. feb 2021

@viikkki ahoj,to bude buď zvyškove hcg,stačí aj malo,alebo duchuje test,tento intimed stále má krajšie čiarky ako 10kove testy🙄Zlatko teraz si potratila,ešte si ani menzes
nemalaa,takže ovulka nemohla ani prebehnúť,popravde do prvého menzesu po potrate by si nemala mať ani sex,kvôli zavlečeniu infekcie, tvoja maternica sa potrebuje dostať do pôvodného stavu a veľkosti,potrebujú sa ustáliť hormóny,ak tomu nedáš čas zbytočne riskuješ ďalší neúspech,prajem ti aby sa čím skôr podarilo ☺️ prsia aj točenie hlavy môže byť tým že sa telo pripravuje na prvú menštruáciu