Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat no ved to... ja o.i. nenavidim podvody, klamstva, falos... zle mi je z takych veci. Mna osobne sice nastastie nijako neposkodila (nechcem vam tu ani velmi spamovat tuto temu), ale tak uz ked o tom viem, nenechavam to tak, nech to takymto ludom neprechadza! Nech si ostatni davaju pozor a neveria automaticky tomu, ze co je cierne na bielom, musi byt hned 100% pravda. Ci uz ak je niekto "nepoctivy" na bazare alebo odr*ava na pribehoch a hra na city a zaraba na tom. Podla mna mohli nechat tu diskusiu zivu, ako ponaucenie / vystrahu pre ostatnych. 🤷♀️ Bolo tam toho viac. Aj trefne reakcie (najma, ze ako tazko musia v dnesnej dobe ludia pracovat pre 10 € a jednej nepracujucej by sme to mali posielat, za hodku zarobi pekne, ked viac ludi posle a nemusi ani prstom pohnut). Snad sa raz ta osoba uvedomi a aspon popali, lebo tak sa aspon pouci. Snad. Ktovie, kolkych naozaj oklamala. Ja verim, ze kazdeho tie svoje resty raz dobehnu. Fakt v to dufam. Inak je vsetko v haji. 😀
@heidi4 ja taktiež nemam rada klamstvo a podvody, faloš ...je to tvár diabla....takých ludi sa stránim ...no zároveň sa môže prihlásiť pod iným nickom takže nebudeme vedieť ci tu nebude opäť písať... inak ešte ma napadlo ze ta klamarka hnusná bola na drogách a ma viac nickov a žiada peniaze kade tade na dávku...
Baby, máte neiktora skúsenost. Chodím ku gyn na folikulometriu, v pondelok som mala folik 18-19 mm, kázal mi hneď pichnúť ovitrele, no a utorok sa posnažiť. Včera som dosť cítila tú stranu, kde bol dominantný folik a dnes už kľud. Podarilo sa niektorej takto otehotnieť? A od zajtra mám dávať utrogestan
Ahojte, dlhšie vás tu sledujem ale dnes prišiel až ten čas kedy má otázku 😆 baby 5.2. som mala ovitrelle, 17.2 som dostala menzes klasický len nebolestivy a spinila som dodnes...známa mi povedala nech skúsim test a dosť ma sokol výsledok....máte niekto skúsenosti, že aj napriek normálnej ms ste boli tehotné ?
@lussy2002 no pravdepodobne si tehotna 😅 gratulujem
@lussy2002 a asi to nebol menzes ale uhniezdenie len 😉😉
@sisi111122 bolo to ale dosť silné ako klasická menštruácia ...preto mám strach. Zajtra mám ísť na krv
@lussy2002 v sobotu test ako ty v utorok som bola na krv hcg 700 na sone nebolo nic vidno povedali ze ak obden dvojnasobne stupne bude to ok vo stvrtok som mala 1600 povedali ze to je ok. Ze o tyzden na kontrolu .ale ja som mala taky divny vnutorny pocit ze nieco nie je v poriadku tak som zbehla k dr u nas na poliklinike nech ma pozrie este on.pozrel ma na sone a nic nevidel .povedal ze pri takej hodnote uz na sone musi byt aspon dutinka.Tak hned volal na oddelenie primarovi a musela som tam.on ma este raz pozrel a zdelo sa mu vo vajcovode. Uz ma nepustili domov a operovali.nemala som ziadne bolesti absolutne a to som uz mala rupturu vajcovodu s krvacanim do brucha
@lussy2002 aj napriek narmalnej ms mozes byt tehotna...objednaj sa ku gynekologovi
Ahojte, dievcata. Minuly mesiac sa nam po dlhych mesiacoch zadarilo o par dni som zacala krvacat a o babatko prisla. Tento mesiac som ani nedufala, no pred chvilkou som si utobila 1 zabudnuty test a vysiel takto. Dnes som 12 DPO. Co myslite? Moze to byt babatko? Alebo Mamatest robi falosnych duchov?
@bubinka04 ahoj zatiaľ to tak vyzerá minulú stredu som len raz spinila potom štvrtok piatok sobota normálne ms a v nedeľu už nič, ms som inak dostala o 6 dní skôr ako som mala mať...v pondelok utorok som spinila tak mi známa povedala že nech skúsim test v stredu som bola na hcg a to pasovalo na 4tyzden
@akopprincezna nevidím tam druhú čiarku
@lussy2002 ja som to mala pri ptvej dcerke. Krvacanie priblizne v case ms az do 5 mesiaca. Ale bolo ine, preto som si urobila test. Bolo to normalne prosperujuce tehotenstvo. Ale pre istotu mi lekar nasadil progesteron
@akopprincezna ja vidím slabunkú druhu čiarku. Držím palčeky aby len silnela. Skús zase o 2 dni 😊
@akopprincezna tu vidím druhú čiarku.Držim palce

Som si musela sadnut... A rozmyslala som ci si dat pohar vina lebo za triezva toto citat asi neda...
Nenavidim klamstvo... Ja som verila testom aj ked farba bola odlisna nevenovala som tomu pozornost lebo toto by mi nenapadlo, ze niekto dokaze... A nechcem byt zla. Potrebuje ocividne baba pomoc ale nech sa nerozmnozuje.