icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
7. mar 2021

@sisi111122 no moc si ma nepotešila 🙂

sisi111122
7. mar 2021

@mirkasan to je mi ľúto

mirkasan
8. mar 2021

@sisi111122 Skúsila som ráno, objavil sa mi pekný duch...no len čím viac test uschinal, tým bol menej viditeľný 🤷😁 prvý krát mám dr maxa

sisi111122
8. mar 2021

@mirkasan ja skusim tiez este pre istotu 🙂 ale z mojej skusenosti po zaschnuti je vidiet viac duch .. neviem aky test zozeniem 🤔

sisi111122
8. mar 2021

@mirkasan daj foto 🤗

mirkasan
8. mar 2021

@sisi111122 som si objednala ešte mamatesty, tak uvidím. Som zvedavá. Ovu sme trafili úplne presne

mirkasan
8. mar 2021

@sisi111122 už je úplne uschnuty a na fotke není vidieť

sisi111122
8. mar 2021

@mirkasan trosinku tam vidno nieco kolko dpo si?

mirkasan
8. mar 2021

@sisi111122 neviem presne, zajtra by som mala dostať. Takto pred 2 týždňami som si pichla ovitrele a mám taký pocit že ovu bola v stredu, cize možno 12 dpo 🤷 si myslím, že to už by mala byť čiarka silnejšia

anavsi
8. mar 2021

@lala1501 clerblue negativny, meska mi ms 5den neviem uz ozaj🤷🏽‍♀️

lenusa20
8. mar 2021

Ahojte.. tak sa vás tu opýtam.. lebo je to blbé, ale v tomto mi tu prídete viac skúsené... Reálne, som po potrate v 8tt (minimum krvi), vraj sa ale vývoj zastavil už pred 2 týždňami..aj kyret bol robený (1.3.) i keď neviem aký, keď ja som skoro zasa ani nervacala, aj v nemocnici boli z toho mimo, v podstate na druhy deň len mierne špinenie a potom už nič. Ale.... No pijem od vtedy alchemilcovy čas+C+ kys. listovú... Cítim sa úplne super, dokonca sa mi zdá že už aj ovulka bola teraz cez vikend, takže čoskoro už očakávam MS.
No moja otázka znie.... Kedy ste sa začali znova snažiť? Čakám ešte za histológiou, i keď vraj tam málo kedy niečo zistia, a mám ešte riešiť hematológiu (a to sa aj mne zdá že asi bude problém).., odporučil mi to gynekológ aj v nemocnici o tom hovorili. Totiž ja som už aj pred tým mala nejaké nepotvrdené potraty a pri tom som zdravá aj maternica že ukážková, ale MS mám také že skoro ani nekrvácam. Doktor to doteraz nejak neriešil a povedal že je jedno aké silné krvácanie ale hlavne že je, no v nemocke sa im to nepozdávalo.
Priznám sa že sa mi nechce čakať pol roka a potom sa zasa snažiť... na tu hematku isto pôjdem.Tak kedy ste začali snažilkovať vy?

lenusa20
8. mar 2021

Aby som to upresnila.. super sa cítim fyzicky.. o psychike... Je to také... Plakala som,veľmi... Pocit sklamania.. prázdna.. horor... Ale snažím sa myslieť pozitívne, že sa nám podarí a budeme mať bábätko ešte...

zuzsat
8. mar 2021

@lenusa20 neodpoviem na otazku no ja krvacam pri ms tak stredne az silnejsie ako kedy a po kyrete som tiez nekrvacala ani nespinila...a prva ms prisla 7tyzdnov a dva dni po kyrete uz zasa silnejsia... Mala by si 3 az 6 mesiacov neotehotniet aby sa telo dalo do normalu... Drzim silno silno prsty

lenusa20
8. mar 2021

@zuzsat Jemine... Tak to nedám.. to sa skôr psychický zrútim než tak dlho čakať... Ja som si tak myslela že tak snáď 2-3 cykly a ideme na tom.. šak pokial sa zadarí ak vôbec ešte...

bibg
8. mar 2021

@lenusa20 ahoj. Mrzí má tvoj pripad. Pred rokom sa mi stalo že som mala pozitívny test ale nakoniec som krvacala. Dr skonštatovala biochemické. Absolútne som to neriešila a snažila sa ďalej. Na další cyklus som otehotnela a už mám doma takmer polročného fešaka. Kamoska potratila takto ako ty. Kyret nebolo treba robiť keďže začala spontánne krvácať. Dr jej povedala aby pockala kým jej príde ms a potom sa môže začať snažiť. Ms prišla po 6 týždňoch a odvtedy sa snažia. Vraj je vtedy maternica pripravená 🤷🏽‍♀️

lenusa20
8. mar 2021

@bibg no toto presne ja som čítala... Kopú vyjadrení aj odborníkov a sú protichodné.. jeden tak káže a druhý hentak... ja už aj tak viem že budem na rizikovom tehu ak by... Ako nechám si spraviť aj tie vyšetrenia, hlavne hematológiu... ale snažiť sa už asi budeme skôr. Neviem no... asi čas ukáže...

sisi111122
9. mar 2021

Ahojte ake skúsenosti mate s rapiclear testmi?

sisi111122
9. mar 2021

Tu je uz uschnuty duchuju tieto testy?

elizabeth_eli123
9. mar 2021

@sisi111122 koľko si DPO?

sisi111122
9. mar 2021
elizabeth_eli123
9. mar 2021

@sisi111122 tak ja tam vidim ducha🥰 a kolko dni do MS ?

sisi111122
9. mar 2021

@elizabeth_eli123 mala by som dostat dnes a uz som zacala spinit ... tieto testy riadne klamú🤦‍♀️

elizabeth_eli123
9. mar 2021

@sisi111122 ešte sa to nemusí rozbehnúť 😊

bubinka04
9. mar 2021

@sisi111122 jeeej aj ja vidím pekného ducha držím pálce 😘

mirkasan
9. mar 2021

Baby, čo myslíte? Môžu byť všetky 3 chybné? 2 sú z rovnakej krabičky. A tretí je z ďalšej krabičky, kde teda jeden bol biely a jeden takýto duch

tajly
9. mar 2021

@sisi111122 testy nemusia klamat, moze sa tam nieco diat 🙂 dolezite je kedy dusik nabehol, ak do 5 min. je to ok, ak potom, uz by som tomu neverila... a samozrejme musi silniet casom, inak to nie je prosperujuce tehotenstvo....

mirus11
9. mar 2021

@mirkasan krásne testiky,tam bude baby,uvidíš,na ďalšie testovanie 🤞

dadaberkova
9. mar 2021

Ahojte dievčatá, som tu medzi vami nová. Pred 12 dňami som mala injekciu ovitrelle a pred 10 dňami iui. Testovať by som mala o 14 dní po iui. Samozrejme nevydržala som 🤣 vidíte tam niečo aj vy? A ak áno myslíte si že to môže byť aj tou injekciou? V letáku síce uvádzajú 10 dní ale niektoré dievčatá ho mali vraj dlhšie. Ďakujem veľmi pekne za vaše názory dievčatá. 🙏😊

mirkasan
9. mar 2021

@dadaberkova to už asi ovitrele nebude... Skús zajtra

sisi111122
9. mar 2021

Ahojte neviem co to bolo na tom teste ale dostala som normalnu mrchu bolestivu silnu 🤷‍♀️