icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

janapompova
17. mar 2021

@kristinab1 ako si dopadla ?

kristinab1
17. mar 2021

No bola som pri doktorke tak spinenie ziadne nevidela uz .. na ultrazvuku este nic nebolo vidno lebo este len 5den mi meskaju a ze este skoro je .. tak mi brala krv na hcg a v piatok budem mat vysledok.. ale ja uz mam v tom jasno uz som aj digitalny spravila .. uz len sa modlit aby do tretice bolo uz vsetko dobre🙏

janapompova
17. mar 2021

@kristinab1 gratulem 😊...ja som tiež veľmi zmetena 8 deň po ovulke som mala ružový výtok a aj 3 kvapky krvi ešte sa mi to nestalo

kristinab1
17. mar 2021

@janapompova dakujem 🤗.. no neviem moja asi sa uhniezdilo skus test spravit

janapompova
17. mar 2021

@kristinab1 vieš čo neviem čo mi je mám už vyše 3 týždňov aj bolesti bod bruškom stmavli mi aj bradavky mám ich normálne veľmi svetlé ,bola som u dr spravila mi ultrazvuk nič nevidela že všetko mám v poriadku tak mi zobrala krv tiež mám všetko ok.na krv som bola v utorok a v sobotu NATO večer ten hlien a pár kvapiek svetlej krvy pri utierani bolo to jedno rázové mám aj všetky príznaky aj stále mierne bolesti pod bruškom aj v krížoch aj zvraciam jak kyselinu mi to príde je to kyslé .

kristinab1
17. mar 2021

@janapompova test si si uz spravila?

domie321
17. mar 2021

Ahojte ja len skúšam a skúšam ale asi nič však?? To mne už prepína asi 😁

dadaberkova
17. mar 2021

@domie321 ahoj, žiaľ mam pocit ze tam nič nieje. Navyše až takto upraviť fotky aby si niečo videla ti moc nepomôže, keďže to co tam uvidíš môže byť len kanálik😕 skus o 2-3dni ak si, už ju bude vidieť aj bez upravenia foto 👍držím palce ✊ poznám to tiež som hľadala pod rôznymi svetlami čiarku 😂

domie321
17. mar 2021

@dadaberkova 😁 ok skúsim no 😁😁

dadaberkova
17. mar 2021

@domie321 aký si dnes deň cyklu? 🙂

kristinab1
17. mar 2021

@domie321 tiez tam nic nevidim

domie321
17. mar 2021

@dadaberkova 17 deň mi mešká

dadaberkova
17. mar 2021

@domie321 fuha tak to si nemyslím ze budeš tehu. Zajdi k lekárke, možno máš nejaký zápal, cystu ci dačo. Ja som mala pozitívne testy ešte pred meškaním, no a po 3 dňoch meškania som mala už takúto čiarku

domie321
17. mar 2021

@dadaberkova musím ísť no 🙂

vladka2503
18. mar 2021

Baby test womam secret Vám robil duchov? Na tej fotke, spodný test, na živo ho je vidieť ale stále veľmi slabo, skúsila som test lebo mam nejaké cudne nálady inak vôbec nič, ani pichanie v boku ani prsia nič.. Prestali sme sa snažiť o malé a nasla som si prácu, teraz som nejaka vykolajena.. Menštruácia by mala prísť zajtra ale nemám žiadne pocity.. Mávam ju hlavne aj nepravidelnú ale minulý mesiac sme boli na IUI a za darilo sa ale aj to hneď asi v 5 TT skončilo, teraz toto..

bublanina1
Autor odpoveď zmazal
bublanina1
18. mar 2021

@vladka2503 možno na druhom úplne slaaaabulinke

vladka2503
18. mar 2021

@bublanina1 skúsim zajtra z ranného.. Mna porazí

lenka2332
18. mar 2021

@vladka2503 na spodnom teste niečo vidieť

vladka2503
18. mar 2021

@lenka2332 ved práve.. Urobím zajtra ráno ešte a v nedeľu, ak nebude silniet tak proste zlý test.. Lebo nemám fakt ani bolestivé prsia ani nic

bublanina1
18. mar 2021

@vladka2503 pokiaľ vám nepríde zajtra menštruácia...ak príde.. zbytočne testovať

lenka2332
18. mar 2021

@vladka2503 ako ja mám dosť dobrú predstavivosť vidím aj tam kde nieje 🤣🤣 mne moment meškaju 5 deň testy take aj by som čosi videla aj nie sama neviem na čom som ale už mam dve deti a testy pri nich mi ukazali ducha az po týždni meškania necham sa prekvapiť 😃

sunshine_18
18. mar 2021

Zdravím, ja tam vidím takého slabého dušíka ale chcela som vedieť co si o tom myslite... Včera som mala pichanie vo vajecnikoch a v podbrušku aj klesla BT a dnes je opäť hore a pichanie už ustálilo

vladka2503
19. mar 2021

@bublanina1 zatiaľ som nedostala a nemám vôbec ani pocit žeby som mala ale zasa nemám vôbec ani pocit zeby som bola tehotná.. Ale ze žiaden.. @lenka2332 a teraz sa snažíte o 3? 🙂 ved práve že moje predstavivosť tiež funguje.. Ale som skoro v šoku tetaz.. Snažili sme sa rok a pol, minulý mesiac sme viac sme spolu ani skoro nebolo lebo sme si chceli dat pauzu už od všetkého.. @sunshine18 ja tam niečo vidím ale je to zvláštne, nerobila si si aj dnes ráno?
Ja som si ráno baby urobila a je o poznanie silnejšia.. Neviem ci to je vidno na fotke ale vidí ju aj muž.. Skúsim ešte v nedeľu

vladka2503
19. mar 2021

Skúsila som aj iný test, už ani nie z ranného moču..

mirus11
19. mar 2021

@vladka2503 pekne ti tmavne, gratulujem a držím palce,aby všetko dobre dopadlo

mirkasan
19. mar 2021

@vladka2503 krásne vidieť 🙂 nech len tmavne 🍀

vladka2503
19. mar 2021

@mirus11 @mirkasan ďakujem! Snáď to vydrží, už som mala toľko biochemických ze sa to nevie ani zratat.. Naposledy minulý mesiac po IUI, potvrdené hcg a za týždeň zasa odišli.. Uvidím co bude najbližšie týždne..

lenka2332
19. mar 2021

@vladka2503 vidim že ti čiarka tmavne super držím palce 🍀... my nie nesnazili sme sa o 3 vôbec, ale aj prve dve sme nemali plánované, proste to prišlo a sme šťastný že sme z tých čo nemajú problém s počatím lebo v dnešnej dobre je to skôr zázrak môcť otehotnieť ja kam sa pozrem mam samých známych čo nemôžu mať deti mlady ľudia je to hrozné....

bublanina1
19. mar 2021

@vladka2503 aj ja už vidím že pekne tmavne 🙂))držím palceky ❤️❤️❤️❤️