icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
2. apr 2021

@bridzit34 určite druhá čiarka 🍀

bridzit34
2. apr 2021

@julianka007 @lela123 @mirkasan dakujem dievcata 🙂 no kiezby, moc by som chcela surodenca pre maleho 🙂 uvidime teda, co ukaze testik zajtra, pozajtra.. ;) cyklus som mavala 28-29 ddni, tak jedine, ze by ovulka ozaj bola trosicku neskor. Snad ciarka zosilnie 🙂

kattky
2. apr 2021

@bridzit34 krasna druha ciarka. Skus otestovat este obden

kattky
2. apr 2021

@bridzit34 ja ms som poslsdnu mala 28 januara a bola som pred tyzdnom u dr a nebolo nic vidno na sone. Iba zvacsenu sliznicu. Tak idem teraz v stredu. Pred tyzdnom som mala slabe testy a teto tyzden v utorok som sa testla a krasne rovnako tmave ciarky uz mam

bridzit34
2. apr 2021

@kattky juj, tak super, ked ti uz vybehli tmave kolajnicky 🙂 ked si mala poslednu ms 28.1., tak teraz uz by si mohla byt aj 7 ci 8 tt. To uz by mohlo byt isto v stredu vidno nieco ;) teda aj podla toho ake dlhe cykly mavas...

kattky
2. apr 2021

@bridzit34 tak od novenbra akoby som kazdy druhy cyklus vynechala. Dr vra el ze tak to vyzera ako by som mala ovulaciu podla sliznice v polke az ku koncu februara. Chcel mi vziat krv,ale ledze som bola objednana na 15,15h tak uz nestihla by som krv odniest do labaku na rychly rozbor, lebo len do 15,30h robia pre ambulancie. Tak ze v stredu. Som objednama doobeda cize snad bude vsetko ok. Dal mi aj papier, ak by som dostala silne bolesti tak ze aby som hned isla do nemocnice, lebo ze by islo o mimomateenicove tehu

akdar123
Autor odpoveď zmazal
mirus11
2. apr 2021

@zuzkacik4 no ako ďalší test?

bridzit34
2. apr 2021

@kattky aha, tak to teda riadne poposuvany cyklus. Hlavne, ze ovulka bola ;) tak silno drzim palceky, verim, ze to vyjde a bude vsetko ok 🙂 samozrejme budem cakat aj info ;)

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
kattky
3. apr 2021

@bridzit34 samozrejme aj podam 😉

bridzit34
3. apr 2021

Tak mi to nedalo cakat obden a testla som aj dnes rano a ziadne stmavnutie, stale iba nepatrna ciarocka :-/ mozem po novy test, nech mam na zajtra alebo pondelok 🙂

nikolsos
3. apr 2021

Žienky skúsenejšie, prosím Pepino tehu test má takýto kanálik, alebo je to duch? Vôbec sa nevyznám. Ak tam teda vôbec je niečo vidieť. Ďakujem za vaše skúsenosti. 🙂

mirus11
3. apr 2021

@nikolsos krásne ,si tehuľka.krasne //,síce ešte slabšie,ale je krásne vidieť,a časom budú už len tmavnut

88matulka88
3. apr 2021

@nikolsos tiež tam dačo vidím, koľko dní po ovulke? Alebo koľko dní do ms?

88matulka88
3. apr 2021

@nikolsos sú aj príznaky? Ak áno aké?

zuzsat
3. apr 2021

@nikolsos ak mas na pepine takeho ducha na inom druhu testu bude viditelnejsia ciarocka... Za mna pepino ako posledne ukaze tehu a nerobilo duchov takze myslim ze fazulka je tam

nikolsos
Autor odpoveď zmazal
88matulka88
3. apr 2021

Nevydržala som, Topfest 10 dpo ☺️ja neviem či vidím dačo ale asi nie...

bridzit34
3. apr 2021

@88matulka88 ja tam nevidim nic :( ale je pravda, ze dioptrie ostali v aute, ze by som s nimi lepsie zaostrila...

bridzit34
3. apr 2021

@nikolsos podla mna sa crtaju ruzove ciarky

kattky
3. apr 2021

Zienky zacala som spinit. Cize asi nic dobre to neznamena.

mirus11
3. apr 2021

@kattky keď začneš viac,hneď utekaj na pohotovosť.ak by to nebolo nič vážne,tak ti dajú aspom duphaston

kattky
3. apr 2021

@mirus11 lenze kolo maleho mi nechcely ho dat kym neostanem tam na pozorovanie. A teraz si nemizem dovolit istat v nemocnici lebo by nemal s kym maly ostat doma

mirus11
3. apr 2021

@kattky joj to tá plne chápem,ja mám 2 deti a tiež som veľa času s nimi sama

nikolsos
Autor odpoveď zmazal
nikolsos
Autor odpoveď zmazal
mirus11
3. apr 2021

@nikolsos veľmi pekne, gratulujem,a krásne tehulkovanie

smajlik9
3. apr 2021

@nikolsos ja tiez dnes :D

bridzit34
3. apr 2021

@kattky spinenie mava vela zien, zatial nevesaj hlavu. Ak by bolo silnejsie, bolo by dobre k dr ist, ale ked mas problem s malym. Duphaston som aj ja brala a nemusela som do nemocky. Myslim, ze by ti ho mohli dat aj bez toho pozorovania