Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@julianka007 @lela123 @mirkasan dakujem dievcata 🙂 no kiezby, moc by som chcela surodenca pre maleho 🙂 uvidime teda, co ukaze testik zajtra, pozajtra.. ;) cyklus som mavala 28-29 ddni, tak jedine, ze by ovulka ozaj bola trosicku neskor. Snad ciarka zosilnie 🙂
@bridzit34 tak od novenbra akoby som kazdy druhy cyklus vynechala. Dr vra el ze tak to vyzera ako by som mala ovulaciu podla sliznice v polke az ku koncu februara. Chcel mi vziat krv,ale ledze som bola objednana na 15,15h tak uz nestihla by som krv odniest do labaku na rychly rozbor, lebo len do 15,30h robia pre ambulancie. Tak ze v stredu. Som objednama doobeda cize snad bude vsetko ok. Dal mi aj papier, ak by som dostala silne bolesti tak ze aby som hned isla do nemocnice, lebo ze by islo o mimomateenicove tehu
Tak mi to nedalo cakat obden a testla som aj dnes rano a ziadne stmavnutie, stale iba nepatrna ciarocka :-/ mozem po novy test, nech mam na zajtra alebo pondelok 🙂
@nikolsos tiež tam dačo vidím, koľko dní po ovulke? Alebo koľko dní do ms?
@nikolsos sú aj príznaky? Ak áno aké?
@88matulka88 ja tam nevidim nic :( ale je pravda, ze dioptrie ostali v aute, ze by som s nimi lepsie zaostrila...
Zienky zacala som spinit. Cize asi nic dobre to neznamena.

@bridzit34 určite druhá čiarka 🍀