Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 oki pôjdem si dnes kúpiť nový a zajtra ráno to skúsim znova 🤞🏼 aj mne sa to zdá že je to došeda a nie doružova🤔 idem ho rozmontovať 😄
@akdar123 @kattky @smajlik9 @lala1501 @nikolsos @mirkasan ahojte, tak dnes takto, nebol to ale prvy ranny moc, lebo som o 4 rano musela... Tak to bolo po 3,5 hod neskor robene.. Tak ci tak by mohla byt tmavsia 🙂 vsak uvidime, co sa ma,stat, stane sa 🙂 este by som podotkla, ze realne bola vidiet trochu krajsie ako na foto
@bridzit34 podľa mňa je to pekne pozitívne 🙏🙏🙏ktorý dpo? Alebo koľko dní meškania? Držím palceky a gratulujem
@bridzit34
@88matulka88 dievcata dakujem velmi pekne. A nevolnosti graduju velmi.... uff
@02katka11 ako fotku máš?
@sisi111122 toho rozobraneho foto nemám, ale bola som si dnes kúpiť ďalší mamatest, ale mali len namáčací. Aj sa mi zdalo zo začiatku, že sa tam niečo črtá, ale nestmavlo to 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ tak ja neviem. To bude asi skôr negatívne
@02katka11 nooo ja tam vidím druhu čiarku🤷
@88matulka88 ale veľmi veľmi skromná čiaročka, v negatíve fotky je ju vidno lepšie. Och zas ma čakajú bezsenné noci 🤦🏼♀️
@02katka11 podla mna to bude kanalik 😥
@sisi111122 aj ja si to myslím. Nevadí, no čo, tak nabudúce 🙋🏼♀️😉
@kukadielko ja nič zatial
@kukadielko nic
@02katka11 este skus test ak tam nic nebude ani rano tak naozaj nabuduce 😥
@kukadielko vidiiim❤️
@sunshine_18 tak som neni slepá?!? Nemoze to byt kanalik?
@kukadielko ja to vidím ako ružové po priblíženi
@sunshine_18 bodaj by si mala pravdu. Vyse 4 rokov sa intenzívne snazime a som tesne pred ivf.
@kukadielko držím palce
@88matulka88 dakujem ;)'no ono uz to je dobry siesty den meskania. Tak som trochu ako na trnoch, ci to bude ok. ;)
@kukadielko keď to priblížim niečo veľmi slabé skús iný test za 2dni no nie pepino má máličko farbiva
@dbs2014 este mam doma dva Pepino testy, tak zajtra rano a pozajtra ich miniem. Testovala som dnes az vecer, mozno rano bude troska silnejší. 🙏🏼
@kukadielko vidím, nato že len 9 deň a ešte aj večer....super 🍀
@88matulka88 aj ja vidím

@bridzit34 to me mrzi 😔 priste to vyjde uvidis. 5 den po ocekavane ms uz bys mela mit silnější // test