Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukadielko nooo tady uz neco malo vidim udelej za 2 dny dalsi 😉
@akdar123 budem testovať urcite. Aky test si mam kupit? Toto bol Top test z DM a este mam doma Pepino. Ale Pepino ma myslim malo farbiva.
@kukadielko ja som mala dr. Max a oproti inym testom boli riadne tmave ciarky
@kukadielko podlamna toto nie je kanalik
@88matulka88
@sisi111122 joj baby, dali ste mi nádej, ze to tentokrát konecne vyšlo. Začínajú ma boliet krize, snad sa tam nieco zavŕtava!!!
@kattky drzim palce 🤗🤗 tiez som teraz 6tt pred tyzdnom som bola pri doktorke v 5tt a na ultrazvuku bolo vidno len gestacny vak .. o tyzden idem znova uz by som mala byt 7tt tak snad uz aj ja budem pocut srdiecko 😊
@kristinab1 ja som nepocula,ale ked priblizil,tal som pekne videla to drobatko a aj ako mu bije srdiecko 🥰
@kattky juuuj uz aby presiel ten tyzden ale mam aj strach.. idu najhorsie tyzdne .. v 10tt a v 12tt som uz potratila tak mam strach.. vies aj aky si mala velky gestacny vak?? Ja som v 5tt mala 0.95mm len mi prislo divne vela zeny pisali ze pri takom vaku uz videli aj drobca dnu
@kattky 0.95cm pardon :D
@kristinab1 mno moj dr tiez vudel iba gestacny a potom nejak to tam pootocil a bolo vidno uz aj drobca. Vak mal tusim okolo 1,2cm ale niesom si na 100% ista.
@kukadielko nevim ja u vas na Slovensku ale u nas v Čr je top z lekarny Dr.Max

@kukadielko nevidim