Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alica65 noo mamatest tento ked mas takyto to je vporiadku 🤞😉 skus iny test ..
@sisi111122 vies co dnes bol rano biely...cize ako vravím falosne ciarky. Cakam na ms ake asi sa sama nespusti...nacisto mam rozhádzany cyklus po antike🤦♀️
Ahojte, posledny test som robila dnes rano. Predosle su za poslednych 5dni. Ciarka zostala tenka az po zaschnuti... dnes mam mat asi ms. Bohuzial mam cyklus dost dlhy a asi kazdytreti aj cez 40 dni...este kojim syna tak je to mozno aj tym. Tak neviem velmi odhadnut ktory DPO 🙂 som. Mala ste niektora takychto duchov a nakoniec tehu bolo v poriadku? Ci myslite, ze su to len kanaliky🙈.Vdaka za kazdy nazor a snazilkam drzim palce🙏😊.
@gabina135 tie papierove testy su dost nedôverihodne nakolko uz som malakopu takychto ciarok po zaschnuti anic sa nekonalo .. ten tycinkovy vyzerasľubne 🙂 urcite by som este skusila iny test tycinkovy mamaest je najlepsi alebo este livsane 🙂
@gabina135 po zaschnutí by som to ako relevantný výsledok nebrala, veľa testov zanechá takú tenkú čiarku po zaschnutí... Aj v prib. Letákoch píšu ze po 10min je výsledok neplatný...
Skus ešte o dva tri dni... Držím palce nech je tam výsledok aký si želás, ale z týchto by som sa ešte netešila...
@sense
@sisi111122
baby vdaka za odpoved 🙂 . Ono do tych troch minut tam bol viditelny duch , len som to neodfotila hned a zaschlo to hentak divno. Kazdopadne beriem to zatial sportovo :D . Skusim neskor , pripadne ten mamatest . 🙂
Ahojte. Pred časom som sa tu tiež tešila z pozitívneho testu. Dnes som bola u Dr. a podľa sona 6+5 (podľa MS 7+6). Mala som zrejme o týždeň posunutú ovuláciu čo aj sedí podľa toho že mi neskôr začali vychádzať pozitívne testy. Teším sa veľmi. Už nám bije aj srdiečko, ale to nekonečné čakanie... V decembri som mala potrat. Už len nech rastie fazuľka moja. Držím Vám všetkým palce.
Ahojte baby, som z tohto už jeleň, MS mám dostať v piatok, keďže som mala bodavé bolesti v podbrušku, mala som zvýšenú teplotu, ale nič strašné iba do 37,5, ružovkastý výtok a ako to priateľ nazval ,,sklené” oči, spravila som si v sobotu ráno baby top test (ten prvý). Zdalo sa mi, že tam je druhá čiarka, celkom som sa potešila, ale v nedeľu ráno na pepino teste nič, snehobiely. Tak som už skoro stratila nádej, navyše som sa tu dočítala, že baby top testy často ,,duchujú”, tým som považovala viac-menej celú vec za vybavenú. Dnes ma ale začali bolieť zboku prsia, bradavky mám fialové a je mi nepríjemné aj mať pyžamo, sú celkom citlivé na dotyk. Tak som si poobede po príchode z práce spravila druhý test (keďže mi zostal druhý z balenia baby top testu, tak ten). Do minúty vyzeral takto. Čo si myslíte? Môže to byť iba chyba testu alebo to je reálne ,,duch”?
@sisi111122 ten som uz vyhodila, ale tento robeny teraz je negativny cize tie mamatesty robia falosne ciarky

@sisi111122 dnes druhy deň. Uvidíme cakala som ms uz v piatok aj migrenu som mala ale pani mrchava nikde. Akurat som naliata priserne naliate brucho mam🤦♀️🤦♀️ tak uvidime