Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bubinka04 ja vidím držím palce
@alica65 noo mamatest tento ked mas takyto to je vporiadku 🤞😉 skus iny test ..
@monika_277 gratulujem 🙏 🤞 nech silnie
@sisi111122 vies co dnes bol rano biely...cize ako vravím falosne ciarky. Cakam na ms ake asi sa sama nespusti...nacisto mam rozhádzany cyklus po antike🤦♀️
@alica65 ako nohol byt biely ved mas krasne ruzove ciarky 😳 hod ho sem
Ahojte, posledny test som robila dnes rano. Predosle su za poslednych 5dni. Ciarka zostala tenka az po zaschnuti... dnes mam mat asi ms. Bohuzial mam cyklus dost dlhy a asi kazdytreti aj cez 40 dni...este kojim syna tak je to mozno aj tym. Tak neviem velmi odhadnut ktory DPO 🙂 som. Mala ste niektora takychto duchov a nakoniec tehu bolo v poriadku? Ci myslite, ze su to len kanaliky🙈.Vdaka za kazdy nazor a snazilkam drzim palce🙏😊.
@gabina135 tie papierove testy su dost nedôverihodne nakolko uz som malakopu takychto ciarok po zaschnuti anic sa nekonalo .. ten tycinkovy vyzerasľubne 🙂 urcite by som este skusila iny test tycinkovy mamaest je najlepsi alebo este livsane 🙂
@gabina135 po zaschnutí by som to ako relevantný výsledok nebrala, veľa testov zanechá takú tenkú čiarku po zaschnutí... Aj v prib. Letákoch píšu ze po 10min je výsledok neplatný...
Skus ešte o dva tri dni... Držím palce nech je tam výsledok aký si želás, ale z týchto by som sa ešte netešila...
@sense
@sisi111122
baby vdaka za odpoved 🙂 . Ono do tych troch minut tam bol viditelny duch , len som to neodfotila hned a zaschlo to hentak divno. Kazdopadne beriem to zatial sportovo :D . Skusim neskor , pripadne ten mamatest . 🙂
Ahojte. Pred časom som sa tu tiež tešila z pozitívneho testu. Dnes som bola u Dr. a podľa sona 6+5 (podľa MS 7+6). Mala som zrejme o týždeň posunutú ovuláciu čo aj sedí podľa toho že mi neskôr začali vychádzať pozitívne testy. Teším sa veľmi. Už nám bije aj srdiečko, ale to nekonečné čakanie... V decembri som mala potrat. Už len nech rastie fazuľka moja. Držím Vám všetkým palce.
@adela232 gratulujem ❤️ vela zdravia zelam
Ahojte baby, som z tohto už jeleň, MS mám dostať v piatok, keďže som mala bodavé bolesti v podbrušku, mala som zvýšenú teplotu, ale nič strašné iba do 37,5, ružovkastý výtok a ako to priateľ nazval ,,sklené” oči, spravila som si v sobotu ráno baby top test (ten prvý). Zdalo sa mi, že tam je druhá čiarka, celkom som sa potešila, ale v nedeľu ráno na pepino teste nič, snehobiely. Tak som už skoro stratila nádej, navyše som sa tu dočítala, že baby top testy často ,,duchujú”, tým som považovala viac-menej celú vec za vybavenú. Dnes ma ale začali bolieť zboku prsia, bradavky mám fialové a je mi nepríjemné aj mať pyžamo, sú celkom citlivé na dotyk. Tak som si poobede po príchode z práce spravila druhý test (keďže mi zostal druhý z balenia baby top testu, tak ten). Do minúty vyzeral takto. Čo si myslíte? Môže to byť iba chyba testu alebo to je reálne ,,duch”?
@monka105 je to naozaj 😍
@monika_277 jej, pekne ciarky, drzim palce 🤗
@sisi111122 ten som uz vyhodila, ale tento robeny teraz je negativny cize tie mamatesty robia falosne ciarky

@sisi111122 dnes druhy deň. Uvidíme cakala som ms uz v piatok aj migrenu som mala ale pani mrchava nikde. Akurat som naliata priserne naliate brucho mam🤦♀️🤦♀️ tak uvidime