Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 ale čiarka nesilnie no mešká mi to dva dni
@bubinka04 ved to je celkom pekny duch .. robila si aj teraz niekedy?
@sisi111122 áno dnes rano
@bubinka04 na jednej strane to musime brat ako negat test lebo to ako ich skumame nie je dobre ale ked ja si neviem pomoct kym nepride mrcha neberim 🤷♀️
@sisi111122 a na druhom vidíš niečo?ty máš silnejších duchov ako ja
@bubinka04 tak ja mam oci asi na to ale vidim trochu
@sisi111122 neverím že keď nam už mešká že si tam duchovia už by mali byť čiarky ja ms ani naznak
@bubinka04 ja to iste nic akurat ma brucho boli casto .. mala som aj nalady ale preslo to
@sisi111122 zevraj kamoška má ukludnuje že test niekedy ukáže až po týždňovom mešká mi si rôzne faktory
@bubinka04 ja som robila este jeden a stale to iste
Babulky máte skúsenosť so slabými testami a boli ste tehu?
inak taka otazka zo zvedavosti, preco vsetky tie testy rozoberate? ma to nejaky vplyv na cierku potom?
@milka1988 podla mna ani neviem ci to moze mat vplyv tu ide len o konfortnejsie pouzitie nakolko su do prudu mocu ale test je rovnaky .. viem ze iba clearblue oxidu po rozobrati
@milka1988 jaaaaj 😅 no ja to robim lebo chcem vidiet po uschnuti ked uz by to nemalo byt platne .. ze skor uschne ..lebo aj take sa stalo vela krat ze po uschnuti duch a boli babatka castokrat z toho ale to mudi ciarka silniet 😉
@bubinka04 ahoj budes este testovat? Ja dnes posledny test urobim
@sisi111122 ahoj moja už som testla niečo sa mi tam mari ale žeby čiarka viditeľná nie čo ty
@sisi111122 dnes som 35.den cyklu neviem čo si mám myslieť cyklus mávam máx 32
@bubinka04 no ja mam tak 39 max a uz mi to meska fnes 6 den a test nic .. len ma bolieva podbrusko a velmi krize ale strasne
@katsk ciarka 🙂

@bubinka04 ved ty si mala pekne testy ci sa mi zda? Nas fotku?