Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bubinka04 na jednej strane to musime brat ako negat test lebo to ako ich skumame nie je dobre ale ked ja si neviem pomoct kym nepride mrcha neberim 🤷♀️
@sisi111122 neverím že keď nam už mešká že si tam duchovia už by mali byť čiarky ja ms ani naznak
@bubinka04 ja to iste nic akurat ma brucho boli casto .. mala som aj nalady ale preslo to
@sisi111122 zevraj kamoška má ukludnuje že test niekedy ukáže až po týždňovom mešká mi si rôzne faktory
inak taka otazka zo zvedavosti, preco vsetky tie testy rozoberate? ma to nejaky vplyv na cierku potom?
@milka1988 podla mna ani neviem ci to moze mat vplyv tu ide len o konfortnejsie pouzitie nakolko su do prudu mocu ale test je rovnaky .. viem ze iba clearblue oxidu po rozobrati
@milka1988 jaaaaj 😅 no ja to robim lebo chcem vidiet po uschnuti ked uz by to nemalo byt platne .. ze skor uschne ..lebo aj take sa stalo vela krat ze po uschnuti duch a boli babatka castokrat z toho ale to mudi ciarka silniet 😉
@sisi111122 ahoj moja už som testla niečo sa mi tam mari ale žeby čiarka viditeľná nie čo ty
@sisi111122 dnes som 35.den cyklu neviem čo si mám myslieť cyklus mávam máx 32
@bubinka04 no ja mam tak 39 max a uz mi to meska fnes 6 den a test nic .. len ma bolieva podbrusko a velmi krize ale strasne

@bubinka04 ved ty si mala pekne testy ci sa mi zda? Nas fotku?