icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
9. jún 2021

@ciarafan nampodla spermiogramu neodporúčali ani iui ani ivf, rovno icsi. A to som zistila az teraz keď sme si porovnavali spermiigram terajší a z pred 3 rokov. Takze taký malý zázrak 🙂a ty si teraz tehotná?

ciarafan
9. jún 2021

@mirkasan no aj nám povedali že vzhľadom na spermiogram a dĺžku snaženia odporúčajú ivf mi sme mali tiež icsi bez toho by to ani nešlo asi by sa neoplodnilo nič a to sme do centra začali chodiť so spermiogramom na hranici že bol ešte v norme postupne sa viac a viac zhoršoval no my sme napriek tomu chceli skúsiť iui

alica65
9. jún 2021

@monka105 skusila som dnes...ale asi nic z toho
Skusim este za par dni

monka105
9. jún 2021

@alica65 no tento je snehobiely. Ideálne naozaj počkat aspoň dva dni a potom testovať hneď ráno.

diana411
11. jún 2021

Ahojte, myslíte že je to iba kanalik .

grundia
11. jún 2021

@diana411 toto na kanalik nevyzera ☺️

monka105
11. jún 2021

@diana411 a objavila sa ti tam tá druhá hneď? 🙂 ak áno, nemusí to byť iba kanálik.

ciarafan
11. jún 2021

@diana411 podľa mňa pekná druhá čiarka mala som na 5dpo ket podobnú keby to bol kanalik tak by tomusel bit riadne zlí test koľko dpo si robila?

diana411
11. jún 2021

@ciarafan neviem presne kedy som mala ovuláciu ale som 35dc mešká mi nejakých 6dni testovala som aj v pondelok nejaká tá čiarka bola ale viditeľná iba z nejakého uhla (no v čase keď som mala dosť ms som začala jemne špiniť nejakých 3,5dni prví deň slabo ako pred ms druhý deň to bolo silnejšie ale od ms to malo veľmi ďaleko a potom hnedé )bola som aj pri Gyn ten mi však povedal že sa mi ms ešte len spustí podľa Sona no na to spinenie mi nepovedal nič a momentálne mám len výtok dosť vodnaty občas pocit ako by sa mi mala spustiť )vraj keď mi nepríde mám prísť O2 týždne na vyvolavacku poslal ma aj na odber krvi na ňu som dostala odpoveď že vyzerá skôr negatívne tak som sa s tým zmierila ale všimla som si od včera naliate prsia a dosť stmavnute bradavky a zväčšené a dosť viditeľné žili v prvom tehotenstve som tento príznak mala oveľa neskôr a na základe toho som si predsta robila dnes ešte jeden test kde je tá čiarka slabá ale dala sa odfotiť takže mám dilemu

diana411
11. jún 2021

@monka105 hneď nebola taká silno viditeľná ale náznak tam bol nejaký po 10min bola taká ako som ju odfotila

diana411
11. jún 2021

@grundia dúfam tiež by nebol 🙏snažíme sa pol roka ale pred tým som vždy mala iba snehobiele testy

bublanina1
11. jún 2021

@diana411 ak od pondelka je rovnaká čiarka ...tak to bude pravdepodobne kanálik...dnes je piatok ...ak by to bolo teh.tak čiarka by dnes bola už viditeľná.Myslim si že to teh.nebude.

bublanina1
11. jún 2021

@diana411 skús sa na to vykašľať nech príde menštruácia...aby si nemusela behať k lek.

diana411
11. jún 2021

@bublanina1 Práveže v pondelok bola taká že test som musela rozobrať a hľadať vo svetle čiarku

diana411
11. jún 2021

@bublanina1 uvidím či príde do 14dni

ciarafan
11. jún 2021

@diana411 možno sa ti posunula ovulácia a odber krvi ako sa môžu vijadrit skôr nie to znamená čo že mohlo bit aj hcg ale príliš nízke ak je to sskore tehotenstvo tak kľudne môže bit hcg len úplne ma začiatku tak mali povedať hcg je 0 alebo hcg je 30 tak uvidíš ako to teda dopadne držím palce skús o dva dni test alebo inú značku čo ti ukáže

ciarafan
11. jún 2021

@diana411 ja som si urobila dr.max,pepino,mamatest a women Secret a ani na jednom nebol kanalik ani duch a tehu som nebola pri druhom vklade po ket som si urobila znovu dr.max a mala som takú slabu čiarku ktorá každý deň silnela a som tehu ale ak si si robila testy aj skôr a nezosilnela čiarka môže ísť o chybnú sériu testou alebo biochemické tehu pripadne

diana411
11. jún 2021

@ciarafan práveže mohla byť posunutá ovulácia presne hcg mi nepovedala a mňa to až potom napadlo že mala som sa pýtať keďže mi povedala že na tehotenstvo to asi nevyzera a doktor mi povedal že mám čakať ms podľa Sona no zatiaľ nič a to spinenie tiež skončilo

diana411
11. jún 2021

@ciarafan jeden test som robila v deň keď som mala v pláne ísť k lekárovi no bola tam čiarka ale taká slabá že sa nedala ani odfotiť a videla som ju len v nejakom uhle tu dnešnú som videla a dokonca ani test som nemusela rozobrať takže počkám pár dní v pondelok vyskúšam test ak by som bola tak bude určite silnejšia keď mrcha nedorazí za dva týždne na vyvolavacku ..veď aj mne stále iba biele testy a to som sa snažila nájsť nejaký náznak ale ani kanalik sa mi neukázal (za pol roka)až teraz ťa neviditeľná iba pod svetlom a tá dnešná no ..na ktorý DC ti vyšli jasné čiarky?a gratulujem🤰😊

ciarafan
12. jún 2021

@diana411 tak keď počítam dobre tak mne ukázalo takú slabu ako tebe 4,5 dni pred ms ale ty si mohla mať posunutú ovulku určite počkaj aj o dva dni ti ukáže rozdiel ak to je tehu čiarku bude vidno tak ti držím palce nech tam sú pekne dve

diana411
12. jún 2021

@ciarafan áno to určite uvidím rozdiel..ďakujem snáď áno 🙏

ciarafan
12. jún 2021

@diana411 držím palce daj vedieť potom ak chces poslem ti moje fotky testou do spravy

diana411
12. jún 2021

@ciarafan kľudne môžeš máš ich aj nejak zoradené ako tmavli? Ďakujem pekne a určite dám vedieť ako nakoniec dopadnem s testom

ciarafan
13. jún 2021

@diana411 áno posielam do sa pravý

monika_277
Autor odpoveď zmazal
adela232
13. jún 2021

@monika_277 Niečo sa mi tam marí. Radšej nechoď ešte na ten RTG a počkaj zo dva dni. Čiarka by mala silnieť.

alica65
14. jún 2021

Robia dr.max taketo kanaliky ci co to je? Idem aj tak v stredu k dr. Ale skusila som no💁‍♀️

monka105
14. jún 2021

@alica65 tak tu teda vôbec nič nevidím. Ak myslíš tú bielu rysku, to bude naozaj kanálik.

alica65
14. jún 2021

@monka105 jop toto ono na zivo vyzera uplne inac💁‍♀️ nevadi ...uvidime co mi povie v stredu. Cyklus mam hore nohami mrchu nikde

bublanina1
14. jún 2021

@alica65 kde vidíš kanálik?to ozaj ?