icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wanessa_47
13. feb 2015

áno? 🙂 alebo nie? :(

mawiya
13. feb 2015

@wanessa_47 ano 🙂

martinkaba12014
Odpoveď bola odstránená
anickaan
13. feb 2015

Vidite ji taky? 😀

veronikax
13. feb 2015

@anickaan ano ;) vidno tam slabucku ciarocku ;) ma aj farbu? ;) len nech pekne silnie ;)

anickaan
13. feb 2015

Malicko jo.. Pravej dusik jak se patri hihi
@veronikax 🙂 :-*

anickaan
13. feb 2015

@veronikax dekuju!

anickaan
13. feb 2015

Ted jeste dalsi odpoledne a uz je carka malicko silnejsi, viditelna bez naklaneni🙂)))))))))

nynyky
13. feb 2015

@kudusko no ako testovala si este?

babika_se
13. feb 2015

cauko, ja mala takehoto ducha tyzden po ocakavanej menstruacii 😃 a uz bude ma pol roka 😉

babika_se
13. feb 2015

@wanessa_47 ano!!!! 😉

liluska7
13. feb 2015

Ahojte, tak toto sú moji duchovia 🙂 Po vyše roka snaženia to vyzerá že clostil+pregnyl zabrali na prvý krát 🙂
prvý testík 8.2. druhý 10.2. a tretí 12.2. 2015 zajtra spravím ešte jeden a pondelok utekám k dr. Dúfam že mi to potvrdí 🙂

veronikax
14. feb 2015

@liluska7 gratulujem ;) a vela zdravicka prajem ;)

erikavasko
14. feb 2015

vydite tam niečo lebo ja sa vtom neviznam ☹

sibalka21
14. feb 2015

@erikavasko je mi luto ale je uplne negativny.. vela stastia dobuducna 🙂

erikavasko
14. feb 2015

sibalka21@ dakujem za odpoved dufam ze nabuduce to vyjde

liluska7
14. feb 2015

@veronikax Ďakujem. Už sa neviem dočkať pondelka. Dúfam že všetko bude ok.

veronikax
14. feb 2015

@liluska7 ale tak skoro .. ti mozno len podla krvi zisti ..ze tam mas hcg ... mozno cez uzv este nic neuvidi ... lebo je skoro 🙂

liluska7
14. feb 2015

@veronikax A myslíš že 4 testy by klamali? Pretože mne tak ľahko krv nevezmú to by som večer pred tým musela vypiť 2l vody :D inak mi nič netečie.

liluska7
14. feb 2015

@veronikax Tento je s dnešného rána 🙂

veronikax
14. feb 2015

@liluska7 ale je jasne ze testy neklamu 🙂)) to nehovorim 🙂)) len pisem ...ze uzv neskor az ukazu bublinku v maternici ;) kazdy lekar to ma inak 🙂 niektori chcu aby prisla zena na uzv...az ked jej aspon 2tyzdne meska ms ;) aby uz aj uzv bolo nieco vidno ;)

veronikax
14. feb 2015

@liluska7 ale je jasne ze testy neklamu 🙂)) to nehovorim 🙂)) len pisem ...ze uzv neskor az ukazu bublinku v maternici ;) kazdy lekar to ma inak 🙂 niektori chcu aby prisla zena na uzv...az ked jej aspon 2tyzdne meska ms ;) aby uz aj uzv bolo nieco vidno ;) a kedze si tehu....tak krv ti budu brat veeeelmi casto ;) tak pi vela vody 🙂)

liluska7
14. feb 2015

@veronikax a kvôli čomu sa berie často krv v tehotenstve? kvôli teh. cukrovke? Ale sa strašne teším keď mi to dr potvrdí. Stále tomu nemôžem uveriť 🙂

veronikax
14. feb 2015

@liluska7 tak zo zaciatku ... ako stupa hcg 🙂 a potom koli roznym kontrolam 🙂 aj koli zelezu ... potom sa robia aj predoperacne vysetrenia ... 🙂 aj koli sukrovke tehotenskej :D a aj koli inym vysetreniam :D bezne odsavanie krvi 🙂)))

smart27
15. feb 2015
sibalka21
15. feb 2015

@smart27 stale negativny

lavinis
15. feb 2015

@liluska7 mne vôbec krv na potvrdenie tehu nebrali, meškal mi menzes 10 dní, doktor pozrel na UZV a bola bublinka v maternici, tak mi potvrdil tehu s tým, že mám prísť o dva týždne ;) potom zas len kukol UZV, potvrdil srdiečko a bolo, Na krv idem až začiatkom 12tt.
ale ak by som prišla skôr, tak ak by na UZV nebolo nič vidno, vtedy by asi bral krv, no fakt je to zbytočné, pokiaľ menzes nemešká aspoň tých 10-14 dní tam ísť.

liluska7
15. feb 2015

@lavinis Zajtra mi to bude meškať 10 dní a chcem zavolať dr a objednať sa. Možno ma vezme ešte v pondelok.

smart27
16. feb 2015

Prečo mi duchuju stále testy ktoré sú inak ako negat Biele? Aj mrska mi právě skončila sice bola ina

smart27
16. feb 2015

Inak ciarka je ruzova a vidno z každého uhla hádat ju netreba