Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lilith14 jasnee ze to ani duch nie je❤👍nech silniee😍🙏
@zuzsat
@zuzanaa2010
@lela123 Dakujem vam, mali ste pravdu, dnes na obed uz takto (zajtra den MS)☺️ Hadam bude vsetko v poriadku..
@kvietok2021dt za mna nikdy viac .. myslim v piatok mi vyšiel pozitívny hneď .. pekná ružová čiarka a tehu niesom
@kvietok2021dt nemam skusenost s touto znackou, ale ciarku poriadne vidiet. Len nie je nejaka kriva? Drzim palce❤️
@lilith14 ved preto sa pytam , ci nieje chybny 😃
@kvietok2021dt stojim si na vedeni😀ja osobne by som ho povazovala za chybny..nakolko som to este nikdy nevidela
@kvietok2021dt chybný test
@sense dik kocky😘
@zuzanaa2010 ahoj. Tak na tom dolnom je mi to viac zreteľné. Koľko DPO si?
@zuzula91 -nakolko mam totalne nepravidelny cyklus tak ani neviem ked mam byt uprimma..🤣strasne ma bolia prsia uz 3 tyzdne..bradavky brutalne..mozno je to pred ms..netusim🤷♀️bude to prekvapko..
@zuzanaa2010 aku znacku testu mas? Vyzera to dobre👌👌🙏
Krásny dník ...v apríli som mala kyret musela som kôli tomu že tam nebol plod. Krámy sa nieako upravili a teraz zas meškajú ...v piatok som bola pri ženskej ...urobila mi sono že maternica není vysoká že netuší že kedy nie mali prísť ...mohla by som si spraviť už test ? V polovici cyklu som mala aj ružove spinenie
@zuzanaa2010 jaaj tak musíš len počkať ako sa to bude vyvíjať. Snáď tým správnym smerom
@val9 kupila som "len" Intime..citala som aj dobre aj zle recenzie..ale ciarka sa objavila asi do 1 minuty...ale oproti vcerajsku je tam "progres"..nechavam na prirodu uvidime co to je 🙂
@zuzanaa2010 ja vidím na oboch ešte skús o dva dni už by mal bit rozdiel viditeľný
@liliputka23 vidím ale tieto testy v poslednom čase robili dosť falošných duchov babám skúsila by som inú značku držím palce

@lilith14 z tohto nemoze nebyt nic 🤗 za mna to ani duch nie je ale slabsia ciarka