Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 ja som sice mala vzdy ciarku uz pred ms, ale presne to zavisi od toho, kedy bola ovu. Mne este vzdy vysla krajsia ciarka z vecerneho mocu ako z ranneho☺️Napr rano slaba/vecer silnejsia/dalsie rano opat slaba. Tak ak este nejaky test mas nazvys, skus aj podvecer🤩a ak to nazivo je jasne, tak to bude urcite tehu❤️❤️❤️
Ahojte, prosím vás, ako sú na tom so spoľahlivosťou testy dr.max, robila som si teraz poobede a vyšla mi slabučká čiarka, včera som skúšala ráno pepino a nebolo tam skoro nič, iba taký slabučký kanálik, ja čakám, že mi príde MS, lebo teda fakt mám tlaky ako na MS, len mi bolo divne, že má pobolievaju kríze a prsia, čo mi vôbec nikdy nezvykne pred MS, ďakujem za názor, krasny dnik vsetkym zelam
@kattikkama si tetulka....Gratulka...🤗🤗
@simbatko dakujeeem, aj keď nemozem tomu ešte akosi uveriť, nikomu som to ešte nepovedala, a joj aj sa trosku bojím, už mám doma krásne zdravé dve detičky, ale tretie? Veľmi som si ho želala, nakolko som nedávno prišla o maminu, a prosila som ju, aby mi zoslala malého anjelika, a ono že by naozaj? Ja už mám totiž aj dosť rokov (38), viem, nie je to veľa, ale predsa, bože, teším sa a bojím sa zároveň, to je neuveriteľne, prvé sme museli cez Ivf,, lebo sa nedarilo, druhé na 1x a tretie na druhý pokus. Prepac, asi ta to moc nezaujíma, ale nemam sa komu zveriť, ani manžel o tom ešte nevie.
@kattikkama gratulujem 🥰
@kattikkama tebe už ms nepríde za mňa dr.max spoľahlivo vždy ukázal pravdu
Dnes ráno som si robila test keďže mám zajtra dostať ms ale test bol negatívny čiže asi falošný duch… 😢
@kattikkamaje mi ľúto mamičky..😥 Tak to je dar od mamičky 🙏🙏 Vôbec nemáš veľa rokov...Si mladá....🤗🤗A vychovate,postarate sa nebojkaj sa....Mi máme syna..a chceli by sme druhé...rok do zadu laparoskopia..a teraz 3tyzdne do zadu Hysteroskopia a kyretaz tak sa snažíme trošku.... snáď motyka vystreli..Mamina krásne tehulkovanie želám..🙏🙏🙏🙏🥰

@nevenka črtá sa tam niečo