Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 ja som sice mala vzdy ciarku uz pred ms, ale presne to zavisi od toho, kedy bola ovu. Mne este vzdy vysla krajsia ciarka z vecerneho mocu ako z ranneho☺️Napr rano slaba/vecer silnejsia/dalsie rano opat slaba. Tak ak este nejaky test mas nazvys, skus aj podvecer🤩a ak to nazivo je jasne, tak to bude urcite tehu❤️❤️❤️
Ahojte, prosím vás, ako sú na tom so spoľahlivosťou testy dr.max, robila som si teraz poobede a vyšla mi slabučká čiarka, včera som skúšala ráno pepino a nebolo tam skoro nič, iba taký slabučký kanálik, ja čakám, že mi príde MS, lebo teda fakt mám tlaky ako na MS, len mi bolo divne, že má pobolievaju kríze a prsia, čo mi vôbec nikdy nezvykne pred MS, ďakujem za názor, krasny dnik vsetkym zelam
@simbatko dakujeeem, aj keď nemozem tomu ešte akosi uveriť, nikomu som to ešte nepovedala, a joj aj sa trosku bojím, už mám doma krásne zdravé dve detičky, ale tretie? Veľmi som si ho želala, nakolko som nedávno prišla o maminu, a prosila som ju, aby mi zoslala malého anjelika, a ono že by naozaj? Ja už mám totiž aj dosť rokov (38), viem, nie je to veľa, ale predsa, bože, teším sa a bojím sa zároveň, to je neuveriteľne, prvé sme museli cez Ivf,, lebo sa nedarilo, druhé na 1x a tretie na druhý pokus. Prepac, asi ta to moc nezaujíma, ale nemam sa komu zveriť, ani manžel o tom ešte nevie.
Dnes ráno som si robila test keďže mám zajtra dostať ms ale test bol negatívny čiže asi falošný duch… 😢
@kattikkamaje mi ľúto mamičky..😥 Tak to je dar od mamičky 🙏🙏 Vôbec nemáš veľa rokov...Si mladá....🤗🤗A vychovate,postarate sa nebojkaj sa....Mi máme syna..a chceli by sme druhé...rok do zadu laparoskopia..a teraz 3tyzdne do zadu Hysteroskopia a kyretaz tak sa snažíme trošku.... snáď motyka vystreli..Mamina krásne tehulkovanie želám..🙏🙏🙏🙏🥰

@nevenka črtá sa tam niečo