Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kattky dam vediet. Dufam,ze bude vsetko ok lebo sa trosku aj obavam. Co citam vela zien tak okolo 6 tt potratilo (aj svagrinej sa to stalo, druha kamoska zase zle geneticke testy),tak ma clovek aj obavy,aby bolo vsetko ok.
@esmee3 môj prvý pozitívny vyšiel cca 4 dní pred MS. A vyzeral takto 😊 blbé je ze to môže byť aj, aj. Treba počkať, alebo ako ja testovať každý deň či tmavne🤣
@dadaberkova a tam to ale pekne vidieť 4dni pred 😍 ja som včera nemala nič.
@sense
@mirkasan no zajtra skúsim zas a uvidíme ďakujem 😊 digitálny by to neukázal presnejšie, či?
@esmee3 aká je to značka? lebo taký nejaký robil aj mne rovnakých duchov aj keď nič nebolo 😒
@daniela988
@ciarafan baby toto je nejaký z lekárne, taký ten paličkový do prúdu. Ja som robila pár dni po ovitrelle pekne ukázal dosť silne čiarky obe 😅 potom už bol biely. A dnes zas duch ráno hneď. Tak neviem. Ale zajtra som si kúpila asi rovno ten digi. Ja buď mám dostať zajtra alebo v nedeľu (26.-27cyklus) tak asi ho rovno zajtra skúsim nech nedúfam zbytočne 😂
Ahojte dievčatá..mám týždeň do MS...mám zvláštnu bolesť podbruška a krížov...Robila som si teraz ráno test..Snazilkovali sme...viem je to asi skoro na test...ale vnútorný pocit...mi hovorí že asi sa podarilo...ale možno skoro ešte na test...neviem...5rokov sa snažíme...minulý rok laparka 4tyzdne do zadu kyretaz a Hysteroskopia mám nakázane od doktora čo najskôr otehotnieť..tak snáď to už vijde....Aký ste mali skorí príznak tehotenstva? Ďakujem 😉 Pekný deň vám želám
@daniela988
@ciarafan baby tak ja už neviem 😅 akurát som si spravila mamatest a tam je zas duch. Včera na obed už bol biely, dnes hneď ráno je čiarka pekná slaboruzová celkom dobre viditeľná hneď po cca minutke. Ms zatiaľ neprišla.
@simbatko držím palce 😍 snáď to vyjde ❤️

@ivkasrnka vidím🥰