icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ciarafan
2. aug 2021

@ivkasrnka vidím🥰

ivkasrnka
Autor odpoveď zmazal
ciarafan
2. aug 2021

@ivkasrnka podľa mňa ti to len iný test potvrdí daj nám
vedieť potom

mirus11
2. aug 2021

Žienky pozrite na mamatesty ako duchuju,som doma našla tajnú zásobu na ktorú som zabudla a skúsila som,že keď tu na ne čítam samé dobre správy,že duchuju,aj keď nie je žena tehu,tak ja som pravý príklad.my si s mužom dávame pozor,a pozrite,ako to tam vyskočilo hneď po namočení.

veryhapygirl
2. aug 2021

@kattky dam vediet. Dufam,ze bude vsetko ok lebo sa trosku aj obavam. Co citam vela zien tak okolo 6 tt potratilo (aj svagrinej sa to stalo, druha kamoska zase zle geneticke testy),tak ma clovek aj obavy,aby bolo vsetko ok.

simbatko
2. aug 2021

@mirus11 ahoj... určite si neni tehu??Aj kvapka lásky stačí k mimi 🤗

mirus11
2. aug 2021

@simbatko určite nie som

ivkasrnka
Autor odpoveď zmazal
ciarafan
3. aug 2021

@ivkasrnka isto to je už ms?neviem čo to bola potom za značka lebo v poslednom čase je tu dosť podivných značiek čo robí falošných duchov

ivkasrnka
Autor odpoveď zmazal
ciarafan
3. aug 2021

@ivkasrnka s tou značkou nemám skúsenosti možno sú o nej recenzie

esmee3
6. aug 2021

Ahojte baby, tak po cca 2,5roku nieje snehobiely test 🤣 je to duch či kanalik? Dpo 10, ms má prísť sobota/nedela

mirkasan
6. aug 2021

@esmee3 podľa mňa krásny duch 🍀

sense
6. aug 2021

@esmee3 duch počkaj 2 - 3dni à skus znova ci silnie

dadaberkova
6. aug 2021

@esmee3 môj prvý pozitívny vyšiel cca 4 dní pred MS. A vyzeral takto 😊 blbé je ze to môže byť aj, aj. Treba počkať, alebo ako ja testovať každý deň či tmavne🤣

esmee3
6. aug 2021

@dadaberkova a tam to ale pekne vidieť 4dni pred 😍 ja som včera nemala nič.

@sense
@mirkasan no zajtra skúsim zas a uvidíme ďakujem 😊 digitálny by to neukázal presnejšie, či?

ciarafan
6. aug 2021

@esmee3 ak si aj predtým testovala stále stou značkou a bol vždy snehovou bieli tak by to nemal bit kanalik ale skutočná čiarka ktorá bude tmavnut každým dňom skús zajtra držím palce zatiaľ to vyzerá na dusíka

esmee3
6. aug 2021

@ciarafan áno s týmto som a bol 2 dni dozadu biely a dnes už je niečo vidieť, ale napr mamatest je dnes biely 😅

daniela988
6. aug 2021

@esmee3 aká je to značka? lebo taký nejaký robil aj mne rovnakých duchov aj keď nič nebolo 😒

ciarafan
6. aug 2021

@esmee3 zvláštne no v poslednom čase práve mamatest robil babám dosť falošných duchov neviem tak držím palce aby bol skutočný ak urobíš zajtra a znovu tam bude tak by mohlo ísť o skutočne // ale nemám skúsenosti s tou značkou ani neviem čo to je za značka s ktorou si testovala

esmee3
6. aug 2021

@daniela988
@ciarafan baby toto je nejaký z lekárne, taký ten paličkový do prúdu. Ja som robila pár dni po ovitrelle pekne ukázal dosť silne čiarky obe 😅 potom už bol biely. A dnes zas duch ráno hneď. Tak neviem. Ale zajtra som si kúpila asi rovno ten digi. Ja buď mám dostať zajtra alebo v nedeľu (26.-27cyklus) tak asi ho rovno zajtra skúsim nech nedúfam zbytočne 😂

ciarafan
6. aug 2021

@esmee3 aha ok teda uvidíš zajtra

ciarafan
6. aug 2021

@esmee3 a po zaschnutí ako vyzerá ja som mala tiež takéto a každým dňom silneli

esmee3
6. aug 2021

@ciarafan no vidieť to aj po zaschnutí rovnako. Ale cítim sa akoby som mala dostať už

ciarafan
6. aug 2021

@esmee3 tak to že sa cítiš ako keby si mala dostať je aj bude aj pri tehotenstve také pobolievanie v podbrušku čiže tým sa vôbec netráp nevšímaj si to no uvidíme držím palce aby ms už nedošla

simbatko
7. aug 2021

Ahojte dievčatá..mám týždeň do MS...mám zvláštnu bolesť podbruška a krížov...Robila som si teraz ráno test..Snazilkovali sme...viem je to asi skoro na test...ale vnútorný pocit...mi hovorí že asi sa podarilo...ale možno skoro ešte na test...neviem...5rokov sa snažíme...minulý rok laparka 4tyzdne do zadu kyretaz a Hysteroskopia mám nakázane od doktora čo najskôr otehotnieť..tak snáď to už vijde....Aký ste mali skorí príznak tehotenstva? Ďakujem 😉 Pekný deň vám želám

ciarafan
7. aug 2021

@simbatko ešte je skoro na oboje aj na test aj na pocit počkaj ešte aspoň páru dní držím palce nech s vám splní sen

esmee3
7. aug 2021

@daniela988
@ciarafan baby tak ja už neviem 😅 akurát som si spravila mamatest a tam je zas duch. Včera na obed už bol biely, dnes hneď ráno je čiarka pekná slaboruzová celkom dobre viditeľná hneď po cca minutke. Ms zatiaľ neprišla.
@simbatko držím palce 😍 snáď to vyjde ❤️

simbatko
7. aug 2021

@ciarafan v podbrušku mám jak keby svalovku...alebo ako to nazvať..Viem že je to skoro na pocity...aleeeeee.....neviem no...

simbatko
7. aug 2021

@esmee3 snáď.🙏 Ďakujem krásne..aaaa tebe želám krásne tehu....🤗🤗