Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine_18 nic tam nevidno 🙂
@sunshine_18 no ja tam čosi vidím treba skúsiť o dva dni ešte už by malo byť viac vidno ak tam niečo je. Ale je to slabé. Koľko dpo si?
@zuzula91 vôbec netuším..nesnažíme sa ale mam dosť silné menštruačné bolesti už asi tak týždeň.. A mňa podbrusko nebolieva nikdy ani pred ani počas menštruácie zato som skúsila test lebo mi to bolo podozrivé..
@sunshine_18 skús lepšie odfotiť..
@sunshine_18 vidím niečo,skús zajtra 🙂
@simbatko v negative sa ti ukáže takmer pri všetkých aj co i len kanálik, to máš úplne zbytočné. Držím palce 👍 testuj obden alebo každý deň, na každý deň by si mala mat tmavšiu ja som mala 3dni pred MS už riadnu čiarku a to na odbere o 3 dní na to som mala hcg len 51. Tak si myslím ze po meškani by si mala už viditeľnou ciarku aj keď len slabú, nie ducha. Ale držím palec, snáď to bude 🙏🏼👍
@marion30 neviem vôbec skúsila som intimed ale vidno len ako keby kanálik strašne slabúlinke to je a z druhého moču tak neviem, myslím ze keby som tehotná je to už vidno viac.. Skúsim ešte zajtra ráno to budem 5dni do MS a keď nič počkám ci príde menzes
@sunshine_18 aký si DC? Už meškajú ci? 🙂 Na tomto dačo vidím 👍
@dadaberkova 28dc takže mešká prvý deň ako keby.. Uvidíme 😩
Ahojte kocky niekto kto mal ovulacne testy zo slin? Teda myslim ze za daju pouzivat dlhsie a reaguju na sliny nejaka skusenost ?? Oplati sa to kupit?? Nieje to vyhodnejsie ako kupovat normalne ovu testy?
@sunshine_18 skus kúpiť nejaký kvalitnejší test, mne sa najviac osvedčili tie plastové co to len ocikas. Tieto papierové mi vždy strašne slabo ukázali a tamtie normálne. Pravda je ze ja už som mala zreteľný čiarku pár dní pred MS 🤷🏽♀️ držím palce, 🙂
@andrejka1606 Tie čiarky mi prídu také kanalikové. Strašne sú úzke. Bývajú širšie. Možno sa mi to zdá neviem. Ale držím palce.

Zdravím, čo si myslíte o tom teste? Kanálik?