icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunshine_18
17. aug 2021

Zdravím, čo si myslíte o tom teste? Kanálik?

kvietok2021dt
17. aug 2021

@sunshine_18 nic tam nevidno 🙂

zuzula91
17. aug 2021

@sunshine_18 no ja tam čosi vidím treba skúsiť o dva dni ešte už by malo byť viac vidno ak tam niečo je. Ale je to slabé. Koľko dpo si?

sunshine_18
17. aug 2021

@zuzula91 vôbec netuším..nesnažíme sa ale mam dosť silné menštruačné bolesti už asi tak týždeň.. A mňa podbrusko nebolieva nikdy ani pred ani počas menštruácie zato som skúsila test lebo mi to bolo podozrivé..

simbatko
17. aug 2021

@sunshine_18 skús lepšie odfotiť..

marion30
17. aug 2021

@sunshine_18 vidím niečo,skús zajtra 🙂

simbatko
18. aug 2021

Ahojte vidíte niečo?Na živo moc slabulinka čiarka... mešká 2dni...mám výtok biely.aa jak keby mám byť chorá...máte niektorá skusenost? Ďakujem 😉

klarini17
18. aug 2021

@simbatko je tam nejaky malý dúšik. Skus za dva dni alebo iný test. Mne sa pacil dr.max

simbatko
18. aug 2021

@klarini17 Ok ďakujem.... prosím ťa nevieš mi to dať do negatívu?

zuzula91
18. aug 2021

@simbatko ak sú to pepino, tak na tých viem nájsť viacero duchov na jednom teste. Ale držím prsty.

simbatko
18. aug 2021

@zuzula91 Áno pepino...viacero duchov?

klarini17
18. aug 2021

@simbatko bohuzial do negativu neviem, ale nestresuj. Behni do lekarne skus inu znacku. Ja vravim dr max a kamaratka bola spokojna s livsane. testuj obden. Drzim palceky😊

simbatko
18. aug 2021

@klarini17 Ďakujem 😉

dadaberkova
18. aug 2021

@simbatko v negative sa ti ukáže takmer pri všetkých aj co i len kanálik, to máš úplne zbytočné. Držím palce 👍 testuj obden alebo každý deň, na každý deň by si mala mat tmavšiu ja som mala 3dni pred MS už riadnu čiarku a to na odbere o 3 dní na to som mala hcg len 51. Tak si myslím ze po meškani by si mala už viditeľnou ciarku aj keď len slabú, nie ducha. Ale držím palec, snáď to bude 🙏🏼👍

sunshine_18
18. aug 2021

@marion30 neviem vôbec skúsila som intimed ale vidno len ako keby kanálik strašne slabúlinke to je a z druhého moču tak neviem, myslím ze keby som tehotná je to už vidno viac.. Skúsim ešte zajtra ráno to budem 5dni do MS a keď nič počkám ci príde menzes

zuzula91
19. aug 2021

@simbatko no akože keď som si ja robila test, tak takéto testy mi vyšli stále, a tak som sa snažila nájsť tam tú čiarku, že som ich tam našla až niekoľko. BVuď to tam jednoznačne je, alebo neni. Netreba zbytočne niečo hľadať.

esmee3
19. aug 2021

@simbatko niečo slabúnke áno, ale skús zajtra 😊

sunshine_18
19. aug 2021

Dnešné pokračovanie..

dadaberkova
19. aug 2021

@sunshine_18 aký si DC? Už meškajú ci? 🙂 Na tomto dačo vidím 👍

sunshine_18
20. aug 2021

@dadaberkova 28dc takže mešká prvý deň ako keby.. Uvidíme 😩

andrejka1606
Autor odpoveď zmazal
pellka
20. aug 2021

Ahojte kocky niekto kto mal ovulacne testy zo slin? Teda myslim ze za daju pouzivat dlhsie a reaguju na sliny nejaka skusenost ?? Oplati sa to kupit?? Nieje to vyhodnejsie ako kupovat normalne ovu testy?

dadaberkova
20. aug 2021

@sunshine_18 skus kúpiť nejaký kvalitnejší test, mne sa najviac osvedčili tie plastové co to len ocikas. Tieto papierové mi vždy strašne slabo ukázali a tamtie normálne. Pravda je ze ja už som mala zreteľný čiarku pár dní pred MS 🤷🏽‍♀️ držím palce, 🙂

adela232
20. aug 2021

@andrejka1606 Tie čiarky mi prídu také kanalikové. Strašne sú úzke. Bývajú širšie. Možno sa mi to zdá neviem. Ale držím palce.

simbatko
23. aug 2021

Ahojte... konečne po 5rokoch som sa dočkala aj ja..🙏🙏🙏

zuzsat
23. aug 2021

@simbatko jeeee super... Prajem vsetko dobre...po tak dlhej dobe...

simbatko
23. aug 2021

@zuzsat Ďakujem krásne 🙏 Dúfam že všetko bude v poriadku..Až do samotného konca...😉Veru veľmi dlhá doba... Máme 7ročného syna s uší stále piluje že chce súrodenca..Tak sa dočká a mi tiež samozrejme ❤️

klarini17
23. aug 2021

@simbatko jeej☺️❤️

simbatko
23. aug 2021

@klarini17 ❤️🥰

sofia567
23. aug 2021

Ahojte dievčatá, myslíte že tam začína byť niečo vidno či nie? 🙂