Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela988 drziiim palce raz to musí vyjsť ❤️ Ja budem testovať až o týždeň v piatok 😅
Tak dnešný test vôbec nič, takže o mesiac sa vidíme zas 😠 😀
@daniela988 daj foto...
@simbatko no absolútne nič...
@daniela988 vidím ozaj ozaj ale slabuuuuuuunkeho dušika....musela som si priblížit..a to prečo ukázalo takto?
@simbatko no nie je tam ani slabunký dušik, na živo úplne biely
@daniela988 Jooj to je škoda 😢 ako to keď už si mala ciarkuuu 🙈
@daniela988 na tvojom mieste spravím ešte jeden.. skús inú značku.
@daniela988 aku to mas značku? Skús dr max ( 2ks v balení sú) ak ms nepríde. Drzim paceky.
@daniela988 jasné chápem ✊✊😉
@ivusik1111 vidim dusika 🤗
@ivusik1111 vidím 🙂 a keď si 8dpo tak ti to ešte aj pekne skoro vyšlo. Už sa presne nepamätám ja som mala asi prvú čiarku bledunku na 10-11dpo. 🙂 Držím palce
@dadaberkova robila som aj dnes 9DPO a vyšiel takto
@ivusik1111 oooo tak to už je krásna čiarka 🤩 nasa taka ma pomaly 1,5kg síce zatiaľ v brušku ale už je to človiečik 😁 už len aby vydržal do novembra 😊 gratulujem a nech všetko dobre dopadne 😊
Prosiiim pozrite sa…ja po roku snaženia vidim uz aj na neocikanom 😀ale len druhy mesiac testujem… prvy den meskania….pri prvom dietati som čiarku vlastne nikdy ani nevidela neviem ci to je vobec možné
@dadaberkova ďakujem pekne , snáď bude všetko ok 🙏 a Vám prajem este pekne tehulkovanie 😘
@ivkasrnka ja tam niečo vidím 🙂
@ivusik1111 krásna gratulujem 😍

@esmee3 veď toto 😂 ostáva len čakať, už sa mi stalo že som mala viac pozit.testov a kramy prišli, asi biochemické, no raz sa snáď podarí. Musí sa podariť! 😀😀