Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine_18 skus ten digitálny 😊 ak mešká už ti ukáže a nemusíš stresovať s ciarkami😊👍
@ivkasrnka len mešká mi už skoro 2tyzdne a neviem co sa deje 🙁
@sunshine_18 no ja ked som prve čakala tak uz aj po odbere krvi a potvrdení u doktora som mala takýto test negativny…nechcem ti davat falošné nádeje ale aj to sa deje tak by som asi najskor isla na krv na tvojom mieste 🙂
@zuzanaa2010 žiaľ tento je čistý, aspoň z môjho pohľadu.
@dadaberkova takto vyzera zaschnuty po cca 10min som fotila..
@zuzanaa2010 žiaľ negativny
@zuzanaa2010 aký by si mala byť deň?
@dadaberkova netusim..nesledujem to..cyklus mam rozhadzany totalne...🤷♀️no uvidime..
@zuzanaa2010 noo neviem teda. Ak tak skus digitálny tam nemusíš lustit čiarky 😊
@esmee3 ôk, ja by som asi aj tak dobrala, u mňa nikdy neukázala čiarka skôr ako keď ms meskala pri dcére mi meskala ms 2 dní ked na teste bol duch že som si myslela ze ta čiarka tam je lebo ju len chcem vidieť, pri ďalších tehu tiež... Ale teda nikdy som nemala ani ovitrel ani som nebrala duphaston
@esmee3 no musíme mať pevné nervy, asi fakt sa nesledovať a čakať kedy to konečne aleluja príde, aj keď mňa to už akosi nebaví 😒😂
@daniela988 nooo ja nemôžem lebo mám brat lieky a inj, tak kebyže zistím že som, vlastne aj teraz pri snaženi, tak si to mám dávať 🙈🤦♀️ Čiže u mna sa to asi nestane tak že nehoda 😂
Snáď nám to raz vyjde ❤️
@esmee3 tak, ja tomu dávam šancu do konca roka, keď nič, tak skočím za doktorom, ešte sa snažíme len 4.mesiac. Každopádne držím palce ❤
@wwrrooppll podľa mňa je negatívny 🤷🏽♀️
@wwrrooppll negatívny, treba počkať do termínu ms a ak nepride skúsiť potom... Zbytočne vyhodené peniaze a stres...
Ahojte ženy som tu Nová , začali sne sa snažiť o druhé babo a keďže prvé sa nám podarilo až po roku tak som dosť skeptická v tom že by to bolo pri druhom rýchlejšie 😏 dnes 8 Dpo viem že skoro na test jednoducho mi to nedalo nespravit ho 😂 . Nejaký náznak druhej vidím , čo hovoríte ? Žeby som mala šťastie a na prvý krát sa podarilo ? Každopádne to uvidíme až neskôr , no aspoň sa zapojím aj ja do debaty svami 🥰

@sunshine_18 podla mna nic😞