icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ivkasrnka
31. aug 2021

@sunshine_18 podla mna nic😞

dadaberkova
31. aug 2021

@sunshine_18 skus ten digitálny 😊 ak mešká už ti ukáže a nemusíš stresovať s ciarkami😊👍

sunshine_18
31. aug 2021

@ivkasrnka len mešká mi už skoro 2tyzdne a neviem co sa deje 🙁

ivkasrnka
31. aug 2021

@sunshine_18 no ja ked som prve čakala tak uz aj po odbere krvi a potvrdení u doktora som mala takýto test negativny…nechcem ti davat falošné nádeje ale aj to sa deje tak by som asi najskor isla na krv na tvojom mieste 🙂

simiis
Autor odpoveď zmazal
sense
31. aug 2021

@simiis ja nič, len 1 čiarku... Prepac

ivusik1111
1. sep 2021

Tak predsa ❤️🙏

ivkasrnka
1. sep 2021

Dnes takto 😮

lela123
1. sep 2021

@ivkasrnka akurat som isla pisať,ze na prvom slabe vidim😉No a na tomto je to jasné😊

zuzanaa2010
1. sep 2021

Vidim spravne negativny? 😔

dadaberkova
1. sep 2021

@zuzanaa2010 žiaľ tento je čistý, aspoň z môjho pohľadu.

zuzanaa2010
1. sep 2021

@dadaberkova takto vyzera zaschnuty po cca 10min som fotila..

sense
1. sep 2021

@zuzanaa2010 žiaľ negativny

dadaberkova
1. sep 2021

@zuzanaa2010 aký by si mala byť deň?

zuzanaa2010
1. sep 2021

@dadaberkova netusim..nesledujem to..cyklus mam rozhadzany totalne...🤷‍♀️no uvidime..

dadaberkova
1. sep 2021

@zuzanaa2010 noo neviem teda. Ak tak skus digitálny tam nemusíš lustit čiarky 😊

esmee3
2. sep 2021

12dpo a iba kanalik vidím 😞 tak ani tento mesiac nič. Myslite keď vysadím ten progesteron, príde skôr ms? Je mi to asi zbytočne brat ďalšie 2 dni keď je test negatívny nie?

sense
2. sep 2021

@esmee3 ja by som tie 2 dni už dobrala,... Hlavne ak si nemala odsledovanu ovuláciu lekarom

esmee3
2. sep 2021

@sense mala práveže som mala aj ovitrelle 😞

sense
2. sep 2021

@esmee3 ôk, ja by som asi aj tak dobrala, u mňa nikdy neukázala čiarka skôr ako keď ms meskala pri dcére mi meskala ms 2 dní ked na teste bol duch že som si myslela ze ta čiarka tam je lebo ju len chcem vidieť, pri ďalších tehu tiež... Ale teda nikdy som nemala ani ovitrel ani som nebrala duphaston

esmee3
3. sep 2021

@sense včera som si dala ešte dnes už nie 😅 ale teplota sa stále drží nad 37, len test je biely, ani som si dnes nerobila nepokazil si ním hneď z rana narodeninový deň 😂😅 neviem poďla mňa nič z toho nebude

polovnicka92
3. sep 2021

Ahojte zienky 2 testy woman secret z 1 krabičky, z 1 moču 🙈😃 prvý s čiarkou druhý bez ta čiarka bola hneď len ako schne je výraznejšia ale bola do 2 minút max ružová 🤔

daniela988
3. sep 2021

@esmee3 no musíme mať pevné nervy, asi fakt sa nesledovať a čakať kedy to konečne aleluja príde, aj keď mňa to už akosi nebaví 😒😂

esmee3
3. sep 2021

@daniela988 nooo ja nemôžem lebo mám brat lieky a inj, tak kebyže zistím že som, vlastne aj teraz pri snaženi, tak si to mám dávať 🙈🤦‍♀️ Čiže u mna sa to asi nestane tak že nehoda 😂
Snáď nám to raz vyjde ❤️

daniela988
3. sep 2021

@esmee3 tak, ja tomu dávam šancu do konca roka, keď nič, tak skočím za doktorom, ešte sa snažíme len 4.mesiac. Každopádne držím palce ❤

wwrrooppll
4. sep 2021

Je tam niečo vidieť ? Mne sa niečo marí no nie je to moje ale kamaratkyne je 9 dní po .

dadaberkova
4. sep 2021

@wwrrooppll podľa mňa je negatívny 🤷🏽‍♀️

sense
4. sep 2021

@wwrrooppll negatívny, treba počkať do termínu ms a ak nepride skúsiť potom... Zbytočne vyhodené peniaze a stres...

96monika
5. sep 2021

Ahojte ženy som tu Nová , začali sne sa snažiť o druhé babo a keďže prvé sa nám podarilo až po roku tak som dosť skeptická v tom že by to bolo pri druhom rýchlejšie 😏 dnes 8 Dpo viem že skoro na test jednoducho mi to nedalo nespravit ho 😂 . Nejaký náznak druhej vidím , čo hovoríte ? Žeby som mala šťastie a na prvý krát sa podarilo ? Každopádne to uvidíme až neskôr , no aspoň sa zapojím aj ja do debaty svami 🥰

simbatko
5. sep 2021

@96monika no vidím druhú čiarku,, Držím ✊Nech silnie ✊✊🤗