Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@96monika niečo tam vidím no je to dosť skoro na čiarku, každopádne by som skúsila tak o 3 dní napr. Vtedy som už mala zreteľne čiarku 😊 síce bledsiu ale viditeľnu dobre 😊
Baby poradte mi uz som zufala … vcera poobede som Mala na teste peknu cierku dnes rano ledva nieco vidiet… nechapem preco ? Skusala som viac testov na kazdom slaba ciarka ale dnes rano uz skoro nic…. Zeby Biochemicke ? Nejake skusenosti?? Zeby som mala poobede silnejsie ciarky ako rano??
@pellka ja som mala ráno tiež oveľa oveľa slabšie čiarky ako cez deň. Napr robila som z prvého ranného a skoro nič, okolo 12-13:00 už teda viditeľné čiarky takže myslím ze je individuálne ako sa vylučuje hcg do moču. Ak tak skus digitálny, tam je vždy väčšia istota keďže netreba lustit čiarky. Digitálny ti ukáže pár dní pred MS ale už si ozaj nepamätám koľko 😊 nieje síce najcitlivejsi lebo je to 25ka ale ukazuje tehotenstvo podľa týždňov 😊
@dadaberkova pockam este nakolko mam 3 dni do ms a mam este doma menej citlivejsie urobim dnes poobede .. musim vydrzat mam ale pocit ze to je biochemicke nemozne mat vcera taku peknu ciarku a dnes figu borovu rano
@pellka úplne s kľudom môžeš, keďže to hcg sa ti môže vyplavovat rôzne do moču. Každopádne ideálne je testovať až po meškani a vyhnúť sa tak zbytočným sklamaniam. Určite držím palce a daj vedieť ako si dopadla 👍
@dadaberkova Dakujem krasne urcite dam vediet 🙂
@liliputka23 nič
@liliputka23 kanálik :(
@liliputka23 no ja asi zle pozeram lebo ja tam vidim ciarky 2... 🤷 Ved uvidis o par dni co a ako
@liliputka23 ano aj ja vidím ale zmenila si farby tak neviem povedat ci je to ruzove alebo sivé.. skús za 2dni znova ☺️
@liliputka23 Sú tam dve čiarky. Držím palce nech silnejú.
Ahojte kocky.. pred nedavnom som sem pisala .. ze som mala par dni pozitivne testy potom odrazu nic a dnes uz prisla divna menstruacia ale prisla.. hned bola dost silna .. a teraz uz len spinenie ale tak zrejme o tehotenstvo nejde .. skoda ze neviem posudit ci to bolo biochemicke ak by bolo aj to je .. nieco ze sa to aspon takto podarilo a mam sancu… no kto vieee idem dalej.. zacinam s tiande kurou a chcela som sa spytat ze od ktoreho dna zacat robit ovulacne testy nakolko mam pcos predtym som ovulacne testy neriesila aj ked som skusala Nikdy neboli pozitivne jasne kedze mam pcos tak zrejme ovulka ani nieje 😃😃 ale tak posledne 3 mesiace fungujem akosi sama bez tabletiek ms chodi sama na cas teraz mozno biochemicke tak mozno sa to podarii… coskoro len vediet akoo zachytit ovulku
@biolo tak to je krasna ciarka grstulujem❤👍🙏
@zuzanaa2010 niečo tam vidim😊
@summersunny94 ja vidim🙏❤
@zuzanaa2010 ❤️😊 kiežby silnela skúsim o 2 dni
@summersunny94 a koľký si dpo? Lebo občas mamatest robí duchov

@96monika tiez si myslim ze to vyzera nádejne ☺️