Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tulipanicek ja nič
@tulipanicek jednu čiarku, nrgativny
@tulipanicek test negatívny. Navyše toto dáva ie do negatívov je úplne zbytočné a nepovie nič. Maximálne ukáže kanálik v ktorom by sa mala zachytiť farba. Ak tam bude duch alebo čiarka zaručene si to všimneš aj bez zbytočného upravovania fotiek 😊 napr ja som mala 4 dní pred MS takúto a to som na krvi o 3 dní na to mala hodnotu hcg len 51 😊
@dadaberkova Áno. Ale toto nie je duch čo máš ty. Ale čiarka. V skutocnosti tam ale niečo vidím 🤦♀️ No uvidíme o pár dni.
@tulipanicek no uvidíš 🤷🏽♀️ každopádne ja som si testovaním prešla poriadnym😅 boli sme na repro a mala som injekciu ovitrelle takže som testovala každý deň aby som videla kedy vyprchá a následne každý deň aby som videla ci sa začne ukazovať. No tu nevidím nič 🤷🏽♀️ aký si DC? Pripadne koľko mešká ak mešká? Skus o pár dní ak tak 🤷🏽♀️
Ahojte... Myslíte, že by mohlo ísť o tak veľkého ducha? Test robený z ranného moču, pepino. Vôbec netuším koľko dpo som, keďže som sa rozhodla už druhý mesiac teplotu si nemerať, ale už to bude okolo 11-12-13. Predpokladaný príchod ms zajtra, utorok. Viem, že sú to všetko len dohady a určite treba skúsiť aj iný test a skúsiť aj zajtra alebo o dva dni, no ja len sa potrebujem s niekým poradiť. Ďakujem.
@zuzula91 gratulujem
@gurags
@sunshine_18 ďakujem, ďakujem. Veľmi sa ešte neteším. Uvidím čo prinesú ďalšie dni
@gurags @sunshine_18 @zuzsat @lela123 áno žienky mali ste pravdu. Trošku viac som bola ráno premotivovaná a spravila som rôzne tri testy ale na všetkých sa niečo ukázalo. Už len nech pekne silnie.
@esmee3 urob si ešte jeden, vyzerá to celkom nádejne 🙂 držím palce!
@daniela988 nemám další 🙈 chcela som kúpiť zajtra a spraviť v stredu až, keďže som si myslela že nič zas z toho 😄
@esmee3 nikdy nevieš, ja by som asi robila hneď keby mi vyšlo niečo také :D ale ja som v tomto prepnutá 😂
@daniela988 tak to vyzerá skoro po uschnuti. Takto mám ešte malú nadej, kebyže spravím další a je negatívny to ma nepoteší 😂 až vo štvrtok mám ísť na krv 😄🙈
@esmee3 no ja dúfam a verím, že ďalší bude pozitívny 🙂 Budem čakať na test 😉🙂
@esmee3 keďže mi včera neprišla, spravila som večer test zo zvedavosti a mala som takú čiarku podobnú, vyšla v limite pekne ružová hore a dolu bledo ružová skôr taký duch ale viditeľná. Ostala som v šoku, dnes ráno som skúsila test druhý a ten negatívny resp len tieň, ale už test doma ďalší nemám... Ms nikde nič ale dnes ma začínajú prsia bolieť... Takže asi ms dorazí...
Aši chybný test
@sense A test bol taký istý ako včera? Či iný?
@tulipanicek ta istá znacks

@summersunny94 vidím