Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sense
@mirus11 už som ho vyhodila skúsila som to odfotiť ale na foto to nieje vôbec vidieť 😂😅🤣 aj tie dva predtým mamatesty som už vyhodila 😅 no progesteron mám brat áno až do krvi. Tak dnes som 26dc, čiže kebyže ho neberiem tak dnes/zajtra by som dostala ms 🤷♀️ Takto uvidíme čo povedia z krvi a že kedy dostanem 😢
@zuzula91 No ja práveže vidím a myslim si že je cca raz taká silná ta posledná čiarka oproti predposlednej
@tulipanicek Áno? tak to som rada. A to som si myslela, že v hľadaní duchov a porovnávaní testov budem expert a týka sa to mňa a úplne som pohorela.
@zuzanaa2010 preco chybny? Ved dve ciarky 🤷
@zuzsat no lebo sa mi zdal nejaky rozpity a robila som pre istotu este jeden a ten bol zial prazdny
Kocky stalo sa vam ze namiesto ms prislo len slabo hnede spinenie ? A to nie cely den 1x za den ked sa utriem mam hnedy vytok alebo priesvitny a par nitiek krvi uz cca 3-4 dni to trva ale ziadna ms 😞
Mam ( pcos )
sex bol 1 a 10 oktobra je mozne zeby mohlo ist o tehotenstvo??
@esmee3 Držím prsty
@tulipanicek niečom trošičku. Asi testneme o dva dni obe znova 🤣
držím vám palce dievčatá, možno aj ja skúsim o 2 dni, keďže som už dáávno netestovala :D :D
@daniela988 tak už budeme testovať tri 😄 kiežby nám to vyšlo 😊

@sense áno je len ja sa na ms nemôžem spoliehať keďže beriem progesteron 😄 tá príde až keď ho vysadím 🙈 no uvidiime