icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
27. sep 2021

@sense áno je len ja sa na ms nemôžem spoliehať keďže beriem progesteron 😄 tá príde až keď ho vysadím 🙈 no uvidiime

sense
27. sep 2021

@esmee3 aha, no ja neberiem nič, aj keď teraz čakám a výsledky ci mi robil hormonálny profil
Držím palce nech sa to podarí...

gurags
27. sep 2021

@zuzula91 tak to su uz pekne ciarky, gratulujem

erickatt
27. sep 2021

@esmee3 uz si si bola kupit? Sak ani nezaspim od zvedavosti 😃😃

esmee3
27. sep 2021

@erickatt tak na obecnom teste by to ani neukázalo 😄 zajtra skúsim spraviť. Niečo kúpiť poobede u nás v lekárni mali len maybebaby a ten je nanič 😄

biolo
28. sep 2021

O dva dni idem ku gynekologovi, snad bude vsetko ok, dnesny test neprikladam ale vysli obe ciarky uplne rovnako tmave. 🙏🥰

adela232
29. sep 2021

@biolo Gratulujem. Tu je pekne ukázané ako by mala čiarka silnieť. ❤️

sense
29. sep 2021

@esmee3 tak ako? Skúšala si iný test? V mojom prípade to bol chybný test.... 😥

esmee3
29. sep 2021

@sense teraz ráno ale drmax. Neviem podľa mna je negatívny, je tam taký slabý duch ale skôr sa obávam či to nebude kanalik. Na 13dpiui podľa mna by mal byt už normálny viditeľný 🤷‍♀️

sense
29. sep 2021

@esmee3 ešte stále berieš tie lieky?

mirus11
29. sep 2021

@esmee3 hod sem ten test,inak my keď sme boli na IUI,tak mne test vôbec neukázal ani v deň krvi,ani len ducha.takze pre mňa to bolo obrovské prekvapenie,keď som mala krv pozitívnu,a test mi vyšiel slabí duch až asi 3dni po pozitívnej krvi.

esmee3
29. sep 2021

@sense
@mirus11 už som ho vyhodila skúsila som to odfotiť ale na foto to nieje vôbec vidieť 😂😅🤣 aj tie dva predtým mamatesty som už vyhodila 😅 no progesteron mám brat áno až do krvi. Tak dnes som 26dc, čiže kebyže ho neberiem tak dnes/zajtra by som dostala ms 🤷‍♀️ Takto uvidíme čo povedia z krvi a že kedy dostanem 😢

zuzula91
29. sep 2021

Ahojte, ako rýchlo Vám silneli pepino testy? Mne sa zdá že tá čiarka by mala byť už silnejšia ak si porovnám pondelňajší test a dnešný (rozdiel dva dni) Ďakujem za odpoveď.

biolo
29. sep 2021

@zuzula91 vraj by kazdy druhy den mala byt raz tak silna, myslim ze u teba to tak je 😉

zuzula91
29. sep 2021

@biolo no ja veľmi rozdiel medzi poslednými dvoma práveže nevidím.

tulipanicek
29. sep 2021

@zuzula91 No ja práveže vidím a myslim si že je cca raz taká silná ta posledná čiarka oproti predposlednej

zuzula91
29. sep 2021

@tulipanicek Áno? tak to som rada. A to som si myslela, že v hľadaní duchov a porovnávaní testov budem expert a týka sa to mňa a úplne som pohorela.

rebeca40
29. sep 2021

@zuzula91 podľa mna pekne silnie a pepino ma aj tak malo farbiva.
Keby si skusila iny tak verím ,ze tam by uz bola poriadna //

zuzula91
29. sep 2021

@rebeca40 áno áno na iných bola silnejšia. Len začala som pepinom tak už porovnávam tento ako bude silnieť. Ale som rada, že to aspoň vy vidíte.

zuzanaa2010
2. okt 2021

Chybny test??🤷‍♀️

zuzsat
2. okt 2021

@zuzanaa2010 preco chybny? Ved dve ciarky 🤷

zuzanaa2010
2. okt 2021

@zuzsat no lebo sa mi zdal nejaky rozpity a robila som pre istotu este jeden a ten bol zial prazdny

pellka
20. okt 2021

Kocky stalo sa vam ze namiesto ms prislo len slabo hnede spinenie ? A to nie cely den 1x za den ked sa utriem mam hnedy vytok alebo priesvitny a par nitiek krvi uz cca 3-4 dni to trva ale ziadna ms 😞
Mam ( pcos )
sex bol 1 a 10 oktobra je mozne zeby mohlo ist o tehotenstvo??

esmee3
22. okt 2021

Ahojte baby ako každý mesiac zas som tu 🤣 už druhé IUi, teraz 3 vajíčka, som 9DPiui, (11d po ovitrelle), tak čo myslíte? Modlim sa že nech to nieje zabudnutý pozostatok z ovitrelle.

tulipanicek
22. okt 2021

Vidíte tu niečo?

tulipanicek
22. okt 2021

@esmee3 Držím prsty

kaci1265
22. okt 2021

@esmee3 vidím 🙂

esmee3
22. okt 2021

@tulipanicek niečom trošičku. Asi testneme o dva dni obe znova 🤣

daniela988
22. okt 2021

držím vám palce dievčatá, možno aj ja skúsim o 2 dni, keďže som už dáávno netestovala :D :D

esmee3
22. okt 2021

@daniela988 tak už budeme testovať tri 😄 kiežby nám to vyšlo 😊