Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iinka vidím ✊
@noemikatka dakujem💞
Babyyy mali ste niektorá teraz niekedy maybe baby test prosím??
@esmee3 och, to ma mrzí. Ale treba veriť, že to príde v ten správny čas. Hlavne na to nemyslieť a vtedy to väčšinou vyjde, budem držať prsty.
@polovnicka92 ja som mala 🙂
@kaki221 z mojich skúsenosti sú to hrozné testy, 2 krát mi ukázali pozitívne a nič z toho nebolo. Jednoznačne clerblue ale iba digitálny. Ten vždy ukázal čo mal 😉
@daniela988 lenže teraz majú rúčku zelenú 😃 ale mam tam čiarku no osm lne 19dc nechce sa mi veriť nejak 🤔
@daniela988 hneď vyšla druhá slabucka a ako schne sa zosilňuje, obávam sa ci to nebude omylom ovulacny aj keď pregnancy je aj na tom obale v čom bol, musím druhý skúsiť 😇
@polovnicka92 čiarka tam je, ale tak skoro? Kedy bola ovulácia?
@daniela988 neviem teraz nemeriam tento cyklus len dneska som ráno o 5.25 a teplota 37 tak koli tomu som urobila test 🙂 skúšali sme aj cez ms jedine ak sa vtedy podarilo. Ale naposledy mi urobil woman secret čiarku a nebola skutočná
@polovnicka92 tak ja by som urobila ešte jeden test 🙂 možno sa podarilo na začiatku cyklu 🙂 Všetko je možné
@daniela988 určite áno urobím ☺️ ďakujem
Ahojte dievčatá..otázka mám bolesť pŕs hlavne na bokoch aj žily dosť výrazne ..ešte len by som mala dostať ms...nejak 28-29.10 Robila som si aj test...a je negatívny...nikdy ma nebolia prsia keď mám dostať ms...je možné že som skoro robila test?vaša skúsenosť? Ďakujem....pekný deň
@daniela988 robila som aj druhý 🙂 livsane ružový tak uvidíme co prinesie zajtrajsi test 🙂
@noemikatka no neviem🤔🤔🤔dnesny, neviem kedy by mal byt silnejsi, menzes by som mala mat az buducu stredu podla kalendara, co myslis?
@polovnicka92 vidno aj tu, len nech silnie čiarka 🙂
@daniela988 ahojky ráno digi negat
Meybe baby ráno úplne skoro nič
Intimed negat
Robila som na obed meybe baby a zasa čiarka 😃
@polovnicka92 Nepila si večer viac? Pripadne v noci si nepila, nešla na wc?
@tulipanicek ahoj, nepila som v noci a večer pred spaním len máličko co som zapila listovku 🙂
Ja už tomu neverím skôr verím ze to pomôže babám keď budu hľadať ci je spoľahlivý za mňa maybe baby intimed a woman secret nie robia čiarky totožné s kontrolnou.. Poznám sa iste kúpim ešte nejaký poobede no už tomu neverím
A ešte livsane ružový myslím ze to co mi urobili už nie sú duchovia ci kanáliky ale dosť zreteľne čiarky :(
@polovnicka92 ahoj, uf no neviem, skús o pár dni, mne digi ukázal 10 dpo + 1-2 večer a mala som slabulinkú čiarku na obyčajnom ráno...
Podľa mna si tehotná. Urob si digi o 2 dni. Mne maybe baby, ani ostatne takéto čiarky nikdy neukázali keď som nebola tehu. A ty máš pekne čiarky. Možno si zle namocila digitálny Alwbo bol chybný 🤷♀️
Ale podľa mma by si nemala na toľkých obyčajných take pekne čiarky
@iinka kráása 😊 ja som mala takto včera 14 dpo. Skús digitálny 🙂
@esmee3 Ahoj. Ako? Naozaj nič a rozbehla sa MS? 😔

@simonka121 bohuzial len poplach😑😭