icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
3. nov 2021

@simbatko tak u mna snehobielo 🤷

simbatko
3. nov 2021

@zuzsat no buď mi šibe alebo ja neviem....na modrom sa mi marí dušik....a na ružovom pekne vidno....skús ráno spraviť držím ✊🙏

adela232
3. nov 2021

@zuzsat Ono sa stane niekedy že je tam taký dúšik a nemusí to byť tehotenstvo. Ja som mala Ešte viditeľnejšieho a to mi už tri dni meškali a na štvrtý deň som dostala a poriadne silné. Držím palce. Na ružovom sa čosi marí na modrom nič.

tulipanicek
3. nov 2021

@zuzsat Mne sa zdá niečo na oboch. Držím prsty

klarini17
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
4. nov 2021

No akoze ja nechapem. Rano dr.max snehobielo... Tento maybybaby ci co to bolo takto teraz vecer... Kua uz si zacinam mysliet ze mi to meria hladinu cukru v moci

polovnicka92
4. nov 2021

@zuzsat toto sú moje minulý týždeň.. Falošné :(

zuzsat
4. nov 2021

@polovnicka92 ty brdo 😱 no teda... Nemas lepsiu spravu pre mna 🤣 ale ved nevadi dnes je 28dc... Ms prichadza ako vyplata (ako-kedy) 🤣 od 28 do 33 niekedy az 36dc... Teraz som dobrala antibiotika v utorok tak sa mozno oddiali

zuzsat
4. nov 2021

@polovnicka92 nemohlo ist o biochemicke? Lebo si fakt velmi vyrazne tie tvoje ciarky

polovnicka92
4. nov 2021

@zuzsat mne je to ľúto ale aj Ty ak. Uvidíš príspevok ze niekto pridá tieto testy porad, lebo vo mne vzbudili nádej a nič a nebolo lebo ms neprišla doteraz. V ten 1 deň mi vyšli také čiarky tmavé aj na livsane a ten intimed už som aj začínala veriť.
Ale zasa nádej je kým nemáš menzes a nemusí to byť Tvoj prípad možno je skutočná 🤗 veľa žien pri ATB otehotnie práve 🍀🤍 ja som mala. Minule cyklus skoro po 140 dňoch inofolic mi úplne oddialil ovuláciu aj ms 🙈 skus zajtra inú značku ja napríklad mam super skúsenosť s baby top test co majú v dm, mne neduchovali nikdy ani len kanáliky nič ☺️

zuzsat
4. nov 2021

@polovnicka92 za mna zasa dr.max.. ale robila som rano ani ked som bola tehu ozaj tak rano bola takmer neviditelna ciarka z ranneho mocu.mam skusenost ze ked som testovala okolo 10-11 alebo 20-21 hod tak vysli silnejsie testy..ja akoze tomu moc neverim ze by sa zadarilo ale ktovie. 🤷

zuzsat
4. nov 2021

@polovnicka92 aj mne to takto zosilnelo ked uschol

polovnicka92
4. nov 2021

@zuzsat zaschol krásne, skus ráno druhý ale aj najlepsie inú značku ktorá Ti vyhovuje mne Dr max duchuje tiež ale závisí od série na ktorú natrafíme podľa mňa. A cítiš sa nejak inak? Ovulaciu vieš kedy si mala? 🙂

zuzsat
Autor odpoveď zmazal
tulipanicek
5. nov 2021

@zuzsat Urob si digi test 🙃

zuzsat
5. nov 2021

@tulipanicek na ten je skoro... Cez den mam test biely. Tak asi chybny test ten bol

tulipanicek
5. nov 2021

@zuzsat Koľko si po ovu? Mne na 10 dpo ukázal

zuzsat
5. nov 2021

@tulipanicek nemam sajnu

zuzsat
5. nov 2021

@tulipanicek som 29dc... Mavam tak cca 28-33dc

zuziklc29
6. nov 2021

Kocky ahojte. Prosím Vás. Mala som 4 druhy testov a na každom duch. Len problém nastáva v tom,že už týždeň.

auchtl
6. nov 2021

Dobrý večer, chcem sa spýtať či je tam duch alebo nie? Dlhšie sa snažíme o bábätko, menštruácia má príjsť za týždeň. Cítim sa unaveno, nechuť do jedla a k tomu sa niekedy priebehu dňa objaví hustý biely výtok. Ďakujem za odpovede.

simbatko
6. nov 2021

@auchtl Ahoj ...skús odfotiť lepšie test...

simbatko
6. nov 2021

@zuziklc29 mne tiež takto ukazovali testy týždeň...a potratila som .. snáď to nebude tvoj prípad... držím ✊

zuziklc29
7. nov 2021

@simbatko začala som krvácať takže neviem. Zajtra mám sono a krv

tulipanicek
9. nov 2021

No skôr tu nič nie je. Ale asi je skoro 🤨

mirus11
9. nov 2021

@zuziklc29 ako ste dopadla?je všetko v poriadku?

simbatko
9. nov 2021

@zuziklc29 ahoj ako si dopadla?

zuziklc29
9. nov 2021

@simbatko koľko si mala hcg v krvi. Ja dnes takto. Včera krv 83 cca. A to som po ivf. Neviem.

zuziklc29
9. nov 2021

@mirus11 dnes som sa dovolať konečne na gyndu keďže telefón tam zvoní v kuse a sestrička neberie. Tak hodnotu mám 83 cca. A nejaké drobné 😉 zatiaľ lieky a ostatné veci mám brať naďalej. V pondelok zase krv a štvrtok sono.

mirus11
10. nov 2021

@zuziklc29 nechc m tá strašiť,ale myslím,že to nejde tou správnou cestou.ked máš už týždeň takéto testy,tak ten posledný už mal byť si myslím dosť silný.ale držím ti palce,aby ti to dopadlo šťastne.ale z vlastnej skúsenosti viem,že to asi tak veru že nebude.aj hodnota HCG tomu nasvedcuje.a koľko si dpo po IVF?