Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat Mne sa zdá niečo na oboch. Držím prsty
@zuzsat toto sú moje minulý týždeň.. Falošné :(
@polovnicka92 ty brdo 😱 no teda... Nemas lepsiu spravu pre mna 🤣 ale ved nevadi dnes je 28dc... Ms prichadza ako vyplata (ako-kedy) 🤣 od 28 do 33 niekedy az 36dc... Teraz som dobrala antibiotika v utorok tak sa mozno oddiali
@polovnicka92 nemohlo ist o biochemicke? Lebo si fakt velmi vyrazne tie tvoje ciarky
@zuzsat mne je to ľúto ale aj Ty ak. Uvidíš príspevok ze niekto pridá tieto testy porad, lebo vo mne vzbudili nádej a nič a nebolo lebo ms neprišla doteraz. V ten 1 deň mi vyšli také čiarky tmavé aj na livsane a ten intimed už som aj začínala veriť.
Ale zasa nádej je kým nemáš menzes a nemusí to byť Tvoj prípad možno je skutočná 🤗 veľa žien pri ATB otehotnie práve 🍀🤍 ja som mala. Minule cyklus skoro po 140 dňoch inofolic mi úplne oddialil ovuláciu aj ms 🙈 skus zajtra inú značku ja napríklad mam super skúsenosť s baby top test co majú v dm, mne neduchovali nikdy ani len kanáliky nič ☺️
@polovnicka92 za mna zasa dr.max.. ale robila som rano ani ked som bola tehu ozaj tak rano bola takmer neviditelna ciarka z ranneho mocu.mam skusenost ze ked som testovala okolo 10-11 alebo 20-21 hod tak vysli silnejsie testy..ja akoze tomu moc neverim ze by sa zadarilo ale ktovie. 🤷
@polovnicka92 aj mne to takto zosilnelo ked uschol
@zuzsat zaschol krásne, skus ráno druhý ale aj najlepsie inú značku ktorá Ti vyhovuje mne Dr max duchuje tiež ale závisí od série na ktorú natrafíme podľa mňa. A cítiš sa nejak inak? Ovulaciu vieš kedy si mala? 🙂
@zuzsat Urob si digi test 🙃
@tulipanicek na ten je skoro... Cez den mam test biely. Tak asi chybny test ten bol
@zuzsat Koľko si po ovu? Mne na 10 dpo ukázal
@tulipanicek nemam sajnu
@tulipanicek som 29dc... Mavam tak cca 28-33dc
@zuziklc29 nechc m tá strašiť,ale myslím,že to nejde tou správnou cestou.ked máš už týždeň takéto testy,tak ten posledný už mal byť si myslím dosť silný.ale držím ti palce,aby ti to dopadlo šťastne.ale z vlastnej skúsenosti viem,že to asi tak veru že nebude.aj hodnota HCG tomu nasvedcuje.a koľko si dpo po IVF?

@simbatko tak u mna snehobielo 🤷