Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marsellinpir pošli foto ešte raz?
@zuzanaa2010 mamatest takto bežne duchuje, tá čiarka musí byt na foto pekne ružová, aby to bolo pozitívne, toto podľa mna nieje :/
@simbatko zle som to odfotila a test uz vyhodila..
@esmee3 uz mi to pripada ze to robia vsetky testy😭
@daniela988 bola som, vidiet dutinku zatial
@iinka a hcg ako?
@marsellinpir pekná čiarka,🤗
@simbatko ďakujem teším sa veľmi
@zuzanaa2010 keď ono na veľa testoch vidieť tie kanáliky, za tie 2r čo testujem už ho vidím na každom 🤣 ale tie mamatesty vyzerajú veľakrát ako pozitívne a nie sú :/
@daniela988 to mi zoberie krv o tyzden
@iinka pýtam sa len preto, lebo mne pri prvom, aj druhom brali každý 2-3.deň lebo by sa malo hcg zdvojnásobiť.
@daniela988 aha, tak mne zoberie bud.piatok ,odstup od zobria krvi bude 2 tyzdne
Ale sama som zvedava ako to dopadne, ako dr.mi vcera hovorila, ze nemam hlavu vešat, ze moc skoro je to este, dutina sa zvacsila co je pozitivum tiez, tak necham tomu volny priebeh
@marsellinpir ano vyzera ze ano😉😊
@marsellinpir vyzera to nadejne 🙂
@marsellinpir paradne😚
@vianocka288 skús testnut zajtra, hcg sa zvyšuje každý 2.deň 😊 na krv nejdes?
@esmee3 pojdem ked bude vidno poriadne.
@marsellinpir gratulujem!
@esmee3 este dnes robeny Pepino
@vianocka288 pekný testik Gratulujem 🤗👍
@vianocka288 super tak môžem gratulovať 🥰🥰🥰
@simbatko týždeň meškajúca, bolesť krížov a brucha. Nič extra, kľudne to môže byť prichádzajúca menštruácia. No ani pri prvej som nemala žiadne príznaky, iba podobné PMS, no menštruácie som sa už nedočkala. Tak som zvedavá teda, nakoľko prvá má len 11 mesiacov 😳 tak je to na mňa ešte skoro.

@simbatko ďakujem teším sa bude to 2babatko